Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Olomoucandy, nechodite nekdo pravidelne do Kvitka? Ze by jsme se pridali (maly ma rok a pul) ![]()
Od té doby, co jsem tam několikrát potkala maminky s chrchlajícími dětmi a mezi řečí jsem zaslechla, že jsou i na ATB apod. tam nechodím ![]()
@Anael tak to asi nechodíš nikam
…
V Kvítku se nám líbí nejvíc, nejlépe dopoledne, protože to tam nejsou velké školkovské děti.
@Isiska
Chodím, ale do Kvítka už fakt ne
, tam mi přijde, že je opravdu výběr ohleduplných matek ![]()
Ahojte syn má 5 měsíců jsou tam i nějaké hrazdičky pro tak malé děti. A jestli jo tak prosím kde přesně to je? Díky
@Anael píše:
@Isiska
Chodím, ale do Kvítka už fakt ne, tam mi přijde, že je opravdu výběr ohleduplných matek
Rikala mi kamoska ze ztama jednou vypakovala maminku s ditetem co melo zelenou nudli u nosu a chrchlalo tam sopliky v kulickach
jinak ja tam byla jednou a nemocny dite jsem nepotkala nebo o tom nevim
ale od kolegyne vnucka pravdep.pry ze slintani tech kulitek chytlo mononukl. ![]()
@Krkael
No naposledy jsem seděla u stolku, malý si hrál s hračkami s nějakým chlapečkem a jeho maminka u vedlejšího stolku seděla s kamarádkou a říká jí - náš,,Pepíček" v noci vůbec nespal, pořád jenom chrchlal, tak jsem ho odsávala, no dostal antibiotika, chudák…Tak jsem vzala dítě, zaplatila a šla jsem domů, samozřejmě, že to náš malej měl hned taky. Některé ženské prostě asi neví, že s nemocnýma děckama mají být doma
. A to nebylo poprvé tam… tohle akorát píšu moji poslední návštěvu, kdy mi už nějak došla trpělivost ![]()
Tak to bych taky nepřekousla… když mám nemocné dítě, tak s ním nechodím do kolektivu, když už musíme ven tak jen na procházku…
@Anael spiš než odejít, tak jsi ji měla něco říct…
já si teda servítky neberu…zatím jsem teda měla tento problém jednou, ale vyhrála jsem
![]()
@valina1
Já když bych měla něco říct, tak bych asi byla hnusná
, že je blbá a leze s nemocným dítětem do kolektivu má vědět sama. Někdy radši odcházím, než abych se hádala, protože jak se naštvu, tak to lítá ![]()
@Anael tak je fakt, ze usoplencu uz jsem si tam taky vsimla
Ale na druhou stranu uz jsem tam dost dlouho nebyla. S malou jsme chodily, ale ta uz je ted ve skolce…stejne jako ti, co jsme tam s nima chodili.
Tak ted s malym moc nemam s kym jit a samotnou me to tam neba ![]()
@Isiska mne se taky zda Kvitko nejlepsi…teda ve srvnani s Jungli a Mravenistem.
@Ivčis je tam neco i pro pidi deti…nejaka hraci deka a tak (teda pokud neni zmena od doby, co jsem tam byla
)
@Anael já když se naštvu tak taky hromy blesky lítaj
ale tentokrát stačilo říct něco ve stylu: no to snad nemyslíte vážně a paní teda prchla ![]()
A kdyby neprchla, v návštevním řádu je jistě něco o zdravých dětech, takže bych ji klidně nechala vyvést obsluhou nebo bych to řešila přes obsluhu a přes ostatní normální matky se zdravými dětmi