Kyčle a chodící strojek

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
64
29.10.11 23:05

kyčle a chodící strojek

Ahoj maminky,
jsem tu nová, snad mne přijmete mezi sebe :-) Mám skoro 2letou dcerku, už od narození máme potíže s kyčlemi, máme tu nejhorší formu, oboustrannou luxaci 4. stupně. Do roku jsme byli na 2 6týdenních trakcích, skoro půl roku v sádrách a pak ve strojku, pak byly 2 operace, zase sádry, strojek a jelikož se nám ve strojku začala stavět, má dostat za 14 dní nový strojek pro chodící děti Atlantu. Už vím, jak vypadá - má tyč mezi nožkami. Ale ráda bych měla i jiné praktické informace - co se s tímto stroječkem dá dětem oblékat, jak rychle v něm začnou chodit, jestli může jezdit na tříkolce atd. Je toho hodně :-) už vím, že ho budeme mít dlouho, min. do 5 let :( tak se chci prostě připravit.
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
29.10.11 23:09

Ahojky, sice o této problematice nic nevím, neporadím ti… Ale přeji hodně síly :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
30.10.11 07:40

ahoj andrej, jsem jako monny, nemám s tím zkušenost, ale snad se ti nějaká mamča poradí… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
30.10.11 10:17

andrejiko to me moc mrzi, co zazivate, a co vas do peti let dcerky jeste ceka :cry: :cry:
S Emickou jsme pred 4 lety absolvovali nastesti uspesnou trakcni lecbu, ale doted jsem neslysela o nikom, kdo by mel strojek :cry:
Napada me jen optat se tady v diskusi, jestli se nekdo pri lecbe s nekym takovym nesetkal, jestli maminky nemaji kontakt na nekoho, kdo by vam podal informace
https://www.emimino.cz/…rakce-71893/
Drzim moc palce, aby dcerce strojek pomohl a mela nozicky uplne v poradku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
30.10.11 23:01

děkuju maminky za podporu. Naštěstí dcerka je velký bojovník, je opravdu moc šikovná. Nechci si teď ani připouštět nějaké další operace, ještě nemáme stříšky, možná budeme mít plastiky stříšek, po každé operaci další měsíce sáder a strojků… já už jsem to přestala počítat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wera
13.11.11 09:57

Ahojky, sice sem ti včera psala na mojeteh.,ale po tom co sem si přečetla tenhle tvůj příspěvek jsem vyděšenější ještě víc!!To vážne musí chuděrka nosit ten strojek až do 5.let?A to nosí všechny děti po operaci tak dlouho?Smekám před tebou,protože jestli čeká tohle všchno i nás,tak se z toho asi zbláznim :cry:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA