Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Bohužel mi dnes doktorka oznámila že mám zalklé těhu a posílá mě na kyretáž, ví někdo kolik dní budu v nemocnici??? Díky
ahojky,je mi lito,ale stava se to hrozne casto…bohuzel…nekde pousti treba hned v ten den,ja byla na revizi v srpnu a byla jsem tam pres noc…jestli chces nejake info,klidne se ptej
když pujdeš ten den na sál kdy tam nastoupíš tak hned druhej den jdeš domu..nekde pouštej už večer, tak se drž a bud silná
Ahoj, je mi líto, co tě potkalo ![]()
Já šla po revizi domů večer v den zákroku. Drž se.
u nás to dělají ráno a ještě pouští ten den odpoledne.ničeho se neboj,mám to za sebou,pro samovolný potrat 6/10 a navíc jsem sestra..a přeji brzy další a pohodové těhu ![]()
Díky moc za odpověď je to hnus proč se to děje sakra!
No dneska nemám na to tam jít za jak dlouho tam musím jako na ten zákrok???
ahoj je mi líto, že tě to také potkalo. Mě v se to stalo v sprnu 2010. V úterý mi dr řekl, že se mu to nelíbí a druhý den mě poslal do nemocnice na kontrolu kde konstatovali zaml těhu a hned ten den jsem šla na sál a odpo tak v 17 h jsem jela domu. Ničeho se neboj, mě vadí i braní krve a taky jsem to přežila. Nic tě bolet nebude akorát je to těžký na psychiku. Drižím palce a přeji až rychle najdes na těhu testu dvě //. Já je tedy ještě nenašla?:-(Když bude vše ok tak se po druhé ms mužete začíst snažit (každý ti totiž řekne jinou délku toho kdy s ezačít snažit). První ms dostaneš cca za 4 týdny o revize. Drižím palce
Moc děkuju krásná a vyčerpávající odpověď, a kdy je dobrý si tam dojít? Protože hned dnes na to nemám…
jdi teda hned ráno at to más za sebou a můžete se co nejdřív začít snažit. Ono by bylo lepší tam jít jeste dnes ale to by si tě tam nechali nejspíš až do zítra. Opravdu na nic nečekej, taky by si mohla dostat nějaký zánet atd.
snazit se miniamalne po dvou menskach,neni kam spechat,zalezi i kolikaty jsi tyden?jak velky to bude zakrok
No půjdu zítra, dneska by mě stejně nic nedělali. A Moc děkuju
Ahoj já jsem teď potratila ve 20tt a byla jsem tam asi dva dny pak mě pouštěli domu,takže tam asi tak dlouho nebudeš,ale to už ti tu psaly.
ahoj, je mi líto, že Tě to taky potkalo. Sama mám za sebou jedno mimoděložní a jedno zamlklé. Na revizi jsme byla celkem třikrát:-( Nemocnice se neboj, jak píší holky, horší to je na psychiku. Já mám teď první Ms po revizi, dorazila přesně po 6-ti týdnech. Ani nevíš jak jsem se na ni těšila. Tak ještě jednu a pak se začnem znovu snažit. Přeji pevné nervy a dej se brzy do kupy:-)
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.