Kyretáž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
211
16.1.11 18:04

Ahojky, taky Tě chci podpořit a přeji brzké „udravení“ hlavně dušišky :hug:
Já byla na revizi v 16tt a teď už mám 3MS za sebou. uvidíš, že to rychle uteče a budete se moci snažit znovu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
16.1.11 18:08

Ahojky moc děkuju, je fakt žr už se cítím mnohem lépe, hlavně pomáhá přítel, a tohle super počasí, tak doufám že sluníčko vydrží.

A díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
17.1.11 14:08
malakajka píše:
Ahojky, tak jsem šla na řadu kolem půl 10 a kolem 14:00 mě pustili domů, no mám menší potíže s plynatostí a stolicí ale sestra mi koupila bylinný čaj list seny který jí po porodu s tímhle moc pomohl, jinak ti moc děkuji za podporu, sice teď chodím jako tělo bez duše, ale snad bude líp, ale zrovna dneska mám tedy blbý den, ve snu jsem těhotná ale reálně prázdná :( celý den na to myslím a nejde jinak… ale věřím v to lepší a že budu brzo zase koukat na test kde budou // už aby to bylo! :D

Ahoj, já na revizi byla 13.1, na přelomu 6 a 7 tt, takže jsme na tom podobně. Mám taky problém se stolicí, tak jsem si koupila čípky, ale ještě zkusím taky ten čaj, jak píšeš. Já byla na zákroku okolo 9.00 hod a ve 14.00 mě s doprovodem pustili domů. Jak dlouho budeš mít neschopenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
17.1.11 15:48

Ahoy, divím se, že jsi měla takhle čas na přemýšlení, já jsem šla s bolestmi k dr., který mě hned poslal. neměla jsem čas přemýšlet ani brečet. Samotný zákrok ani nevím jak proběhl a v nemocnici na mě byli všichni moc milí. Možná to bylo tím, že bylo den před štědrým dnem.. Jediné, co mi po zákroku zbylo je černá díra na srdci :-( je to 3 týdny a čekám na 1.MS
Pomůže nedostatek času k přemýšlení a milující „budoucí taťka“ :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
17.1.11 17:20

No já neschopenku nemám, jelikož jsem na ÚP, jinak ten čaj mi pomohl ale chce to vydžet pít tak 2-3dny a tak 3-4 čaje denně.

Držím palce, ať máš brzy // :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
17.1.11 19:14

Ahojte, tak já byla minulý čtvrtek taky na revizi. Nic moc to není. Pocity mám hodně špatné. Byla jsem v 6. týdnu. Jak dlouho jste krvácely po zákroku? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
17.1.11 19:53

Ja krvacela po zakroku prvni dva dny docela hodne, a jak uz jsem psala, ze jsem se vracela do nemocnice pro bolesti, tak jsem dostala kapacky na stahovani delohy a krvaceni se zmirnilo,ale dohromady jsem krvacela tyden plus potom skoro tyden spineni.Ale kazda to ma jinak.Ted jsem 4 tyden po revizi a moje dr mne dala jeste injekci na stahovani delohy znovu :-) preji brzke uzdraveni a co nejdrive // :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
17.1.11 20:05
anges píše:
Ahojte, tak já byla minulý čtvrtek taky na revizi. Nic moc to není. Pocity mám hodně špatné. Byla jsem v 6. týdnu. Jak dlouho jste krvácely po zákroku? :-(

Ahojky, já jsem byla na revizi před měsícem v 11 tt a spíš jsem jen špinila, asi tak 12 dní. Ale je to hodně individuální… některý holky nešpiní skoro vůbec a některý silně krvácí. To samí je to s první MS. Někdo jí má fakt silnou a někdo o hodně slabší než obvykle. Posílám hodně sil :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
18.1.11 14:11
anges píše:
Ahojte, tak já byla minulý čtvrtek taky na revizi. Nic moc to není. Pocity mám hodně špatné. Byla jsem v 6. týdnu. Jak dlouho jste krvácely po zákroku? :-(

Ahoj, to jsme na tom na den stejně, já první den nic, až o soboty špinění a slabé je dodnes. V pátek jdu k Dr, tak uvidím, co bude, snad vše dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.1.11 10:07

Děkuji vám za odpovědi…

Jittu, tak to mě mrzí, že jsme na tom na den stejně. Já jdu k doktorovi ve středu, tak snad to bude vše OK. Mám docela strach. Jinak už jen špiním.
A jak jsi dopadla u dr. ty? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
22.1.11 15:04
anges píše:
Děkuji vám za odpovědi…Jittu, tak to mě mrzí, že jsme na tom na den stejně. Já jdu k doktorovi ve středu, tak snad to bude vše OK. Mám docela strach. Jinak už jen špiním.
A jak jsi dopadla u dr. ty? :-?

Ahoj Anges:-) tak já se od doktora vrátila s lepší náladou, po vyšetření říkal, že je vše v pořádku, dobře se to hojí a regeneruje, že mám počkat 2 MS a můžeme to zkoušet znovu, jo a mám začít užívat kyselinu listovou. Tak jsem ráda, že to tak dobře dopadlo :-) ale nemusím Ti říkat, jak jsem tam šla vystresovaná :-? ale neboj, snad to bude dobré i u Tebe, jinak já taky už jen špiním, ale to prý může být i dalších 14 dní, je to prý normální, hlavně nesmí být teplota, to by znamenalo problém. Na neschopence mě nechal ještě do konce ledna. Tak držím palečky, ať Ti to dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
24.1.11 09:55

holky, mám problém, který mě mrzí hlavně kvůli manželovi a nevím, jestli je to normální.. jsem 4 týdny po a můj sexuální apetit je na bodu mrazu, vůbec si nedovedu nic „v sobě“ ani představit. Je možné, že je to součást šestinedělí (i když mi ho doktor nepředepsal)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
24.1.11 10:03

Ahojky,
nic si z toho nedelej…myslim si, ze je to tim cim jsme si prosly a ze to brzo prejde :-) ja jsem ted 5 tydnu po revizi, dostala jsem uz i menses a taky jsem pred par dny nemela na sex zadny pomysleni, ale ted uz se tesim jak menses bude pryc a jak si to konecne uzijeme…neboj to prijde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1330
24.1.11 11:21

Ahojenky holky,tak já jsem byla na revizi 23.11.,mimi se přestalo vyvíjet v 6+2 a já byla už v 9tt…Vlastně nebylo vidět vůbec nic na UTZ,jen gestační váček.Po zákroku jsem asi tak 2-3 dny malinko krvácela,pak už jen asi týden špinila.První porevizní MS jsem dostala přesně po 5.týdnech-29.12.a po ní jsme se začali hned snažit o miminko,ale dnes se mi zase rozjíždí mrcha,takže snaženíčko nebylo bohužel úspěšné :-( Jinak,vidím,že tady řešíte sexuální apetit po revizi :-) Já jsem na sexík taky neměla vůbec chuť asi tak ten první týden od revize,ale pak to nějak na mě přišlo a přítel už chtěl taky,tak jsme na to skočili(s ochranou)a ani jsme nedodrželi těch doporučovaných 14dní bez sexu :-D prostě to nešlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
24.1.11 14:56

Ahoy,
Terisku, my jsme čekali na ten 2. týden a zkusili to hned, ale z mé strany bez valného úspěchu :nevim: doufám, že mi to vyjde jako Ivce a při první ms tenhle debilní stav odejde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty