Kývací pandulák

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
21.8.08 14:29

Kývací pandulák

Ahojky, chtěla bych se zeptat, zda se dá ještě koupit takový kývací pandulák - šťouchne se do něj a on se kýve na všechny strany. V obchodě jsem ho nikde neviděla.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10459
21.8.08 14:47

ahoj, určitě se prodávají, třeba tady http://www.ceskehracky.cz/view_item.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
21.8.08 16:38

:wink:

My máme takovýho malýho kašpárka (asi 12cm na výšku), koupili jsme ho v Bambuli a stál okolo 100,– ale necinká, jako ty „starý“, místo cinkání chrastí :?
Tak mám půjčenýho o něco většího medvídka, kterej teda cinká, ale zas si nejsem úplně jistá, jestli je to medvěd :?

Prostě - kam se tyhle „zrůdičky“ hrabou na ty, co se prodávali, kdy jsme my byly malý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
21.8.08 18:16

Ad Anette: díky za link! Zavzpomínala jsem díky tomuto e-shopu na své dětství a pro kluky nakoupila mraky věcí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
25.8.08 08:19

Ahojky, my jse koupili kývací veverku v tescu, je ale hodně těžká a má docela ostré uši, tak jsme jí zatím odložili. Stála taky kolem 100 a hezky cinká :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.08 09:21

kývací pandulák

http://www.4kids.cz/…6-mesicu.htm

tady jich máš povícero, já tu moc ráda nakupuji, jenže jsem je našla až později, než když máme kývající oranžovou potvůrku doma. Našla jsem si na internetu v hračkářství moc pěkného medvídka, tak jsem ho znadšením objednala mému dítku a co mi nepřišlo, ošklivý oranžový pes, který bych nikdy nekoupila. No, ale stejně má úspěch - hlavně, že cinká a kýve se. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí