Laa s miminem - spěchá

3138
1.10.09 13:49

Laa s miminem - spěchá

Ahoj zítra se chystáme do Laa. Nevíte nekteré jaké tam mají zázemí pro mimino? (Misto pro kočárek, přebalování, mikrovlnka..) a jestli stačí koupací plena nebo jestli vyžadují i plavky. Dík

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
1.10.09 14:27

Ahoj, co pamatuju, je tam na začátku šaten u umývadla takový přebalovací kout. O mikrovlnce nevím, ale kočár jsme nebrali s sebou, mají tam k zapůjčení golfáče. A malému dáváme plínku do vody. Je tam moc fajn, užijte si to.maja

• Citovat
  • Upravit
3138
1.10.09 14:50

Díky moc..no, kočár asi vemu, kdybychom se třeba šli potom projít, mám malej cestovní golfáč, misto nezabere..moc díky:)já začala stresit..ale to puceni golfek tam je super..

(mmch je vtipný, že anonymní má svůj profil :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.10.09 16:58

Chtěla jsem se zpetat-kde se termální lázně nacházejí?Mrkla jsem na net a nenašla žádné obrázky,jak to uvnitř vypadá?

• Citovat
  • Upravit
1100
1.10.09 22:16

Najdi si na mapě Hevlín - přechod do Rakouska, od samotného přechodu je to na parkoviště k lázním asi 1km.
Jak to vypadá uvnitř?
Na pokladně dostaneš čipové „hodinky“ - platí jako zámek ke skříňce a jako kontrola při výstupu, jak dlouho jsi tam byla. My chodíme na 3hod a je to tak akorát. Víc by děti nevydržely.
Veliké šatny, sprchy, wc......no jako normálně.
Uvnitř jeden velký bazén myslím 34stupňů, divoká řeka, a jedna odpočinkové zóna. Z tohoto bazénu jde vyplavat ven - nějaké vodní atrakce jsou i tam.
Dále je uvnitř dětský bazén - celkem velký, jsou v něm velicí trpaslíci a malá skluzka. Je v něm vody tak 40cm. U tohoto bazénu jsou také lehátka.
Dál obr tobogán - 90m, doporučuju pro dobrodružné povahy.
Pak je venkovní slaný bazén, 36stupňů, vstupuje se do něj uvnitř a pak vyplavává ven. Je to super v noci, protože je osvětlený.
Bazén má 3 patra, na každém jsou ochozy plné lehátek - stačí rozprostít ručník a můžete schrupnout.

S sebou ťapky k vodě, župík.

Rozhodně se nebát někde něco nechat, nikdo to tam neřeší - všude se válejí značkové věci - nikdy se nám nic neztratilo!!!

Je tam i restaurace, sauna, masáže............vyzkoušenou máme jenom restauraci (je drahá). Ale klidně si vemte jídlo s sebou, pro děti určitě. O mikrovlnce nic nevím - nikdy jsme tam v době oběda nebyli, a svačka se ohřívat nemusí.

Brďo už nevím............
My tam jezdíme moc rádi, ale spíš v zimě - hezky prohřát kosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
2.10.09 10:49

Ahoj holky,
s jak starým miminkem se tam dá jet??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.10.09 14:06

Viděla jserm tam i malá mimča, tak 3 měsíce. Voda tam je termální,snad ani není chlorovaná a je moc příjemně teplá, pro špunty super. Můžu jen doporučit. A ten saunový svět je taky perfektní.maja

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.