Labioplastika ano-ne

46
29.6.25 21:45

Labioplastika ano-ne

Jdu s kůží na trh (jak se říká).

Holky, upřímně a doufám, že i z vaší strany s trochou empatie se jdu vypovídat.

Už od puberty mě trápí zvětšená labia… dlouho jsem nechtěla mít ani žádného přítele, protože jsem od kluku v mém věku slyšela dost narážek na pysky (jak dva řízky, jak sendvič, rozšklebené atd….). Dlouho jsem nebyla ani sama schopna se tam dolu pořádně podívat.
V 18 jsem se ale bláznivě zamilovala a dala dohromady s mým prvním přítelem. On starší a tak samozřejmě i vyžadoval sex. Pro mě hrozné tabu skrz vzhled tam dole….
Po pár měsících už to nešlo oddalovat a já přistoupila. Jeho reakce na mé tělo nebyla negativní. Vlastně žádná (co se týče pysků). Dokonce i rad provozoval orální sex bez výmluv/debat/poznamek….
Už je to pár let a z přítele je manžel a máme spolu děti. Jemu vzhled nejspíš ani nevadi.

Problem je však na moji straně. Stále mě toto trápî a nepřipadám si “hezká”. Dokonce i na gynekologické prohlídky nerada chodím, protože se stydím za vzhled pysku. Porod mi také nebyl moc příjemný. Vím, že v porodnici a gynekologii to neřeší. Manžel taktéž “nejspíš” ne. Ale já sama nevím. Mam dny, kdy si připadám krásná taková jaká jsem a operace úplně zbytečná (proč když partnerovi to nevadí). Ale pak jsou dny, kdy se mi i “příčí “ představa sexu skrz vzhled.

Ani nevim, jestli mam vyloženě nějakou otázku. Možná to jen potřebuji “říct nahlas”. S partnerem se mi o tom mluvit nechce. Ani nevim proč. Nejspíš se bojím odpovědi, že by to taky radši “neviděl”.

Děkuji všem, kdo to dočetl. A budu ráda za nějaké názory, povzbuzeni. Případně i názor od chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.6.25 21:54

Vůbec to nemyslím nějak rejpavě anebo tak, ale ono je nějak špatně mít velké pysky? 8o Já mám asi teda taky velké, ale zas tak se dole nezkoumám. Kdo to jako určil nebo kde se to vzalo? Prostě je tam každý originál, tak jak na zbytku těla ne? Já si myslím že navíc normálního chlapa by to ani nenapadlo řešit, taková věc, prostě intimní partie nějak vypadají a když s někým sdílím intimitu, přijímám ho takového, jaký je a ostatní to nemá co zajímat. Gynekologovi to bude absolutně jedno, toho fakt nepohoršíš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.6.25 22:06

Já tě chápu, taky jsem s tím měla problém. Dokonce jsem se dočkala narážky od jednoho chlapa, jasně, byl to blbec, ale stejně to bylo nepříjemné. Na labioplastiku jsem šla a vůbec nelituju, naopak. Už prostě v hlavě tenhle problém nemusím řešit, cítím se dobře, sebevědomí se pozvedlo, paráda.

• Citovat
  • Upravit
379
29.6.25 22:10

Prd na to. Krása je pomíjivá. Nikdo nejsme dokonalý. Já teď to samé řeším s plavkami, jestli je nutné mít vyrýsované břicho na dva měsíce v roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
29.6.25 22:16
@Anonymní píše: Více

A v době operace jsi měla partnera jestli se můžu zeptat? Ani nevim, jak by na to reagoval, kdybych mu řekla, že chci operaci. Případně mám strach, co kdyby se mu to po operaci nelíbilo…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
29.6.25 22:17
@Anonymní píše: Více

Také sama upřímně dost často přemýšlím, jak to tam vlastně dole má vypadat.

Úplně schované? Lehce vyčnívající?
U mě to je právě celkem dost. Takze i to přirovnání s řízky právě sedí :,( :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
29.6.25 22:21
@Beruška956 píše: Více
Žádná norma neexistuje.
  • Citovat
  • Upravit
46
29.6.25 22:22
@Ochluplepsi píše: Více

Ale tak zrovna břicho každý vidí hned, takže ví do čeho jde/nejde….

Ale takhle? Nejde jen o sexuálního partnera, ale i třeba sauny (kde je člověk nahatý). Mam prostě “divny” pocit, že se mi za to lidé smějí. Protože ikdyz mám nohy u sebe, je to vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
29.6.25 22:26

Některým chlapům se to nelíbí, některé to vzrušuje. Potom jsou tací, kteří svou ženu milují takovou, jaká je, je jim jedno, jaké má pysky :nevim: Trochu nechápu, že jste o takové věci nikdy nemluvili… jako že se ti to na sobě nelíbí… Jestli z toho máš opravdu tak velký mindrák, tak do toho asi jdi, když si myslíš, že tě to udělá šťastnější,… ale asi bych si o tom se svým manželem předem promluvila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
29.6.25 22:29
@tgg91 píše: Více

Aby to nevyznělo špatně. Tak spolu mluvíme téměř i všem. Otevřeně mu řeknu, jak se cítím, co se mi líbí třeba v posteli, nebo tak (z těch intimních témat)… ale zrovna tohle mi moc přes pusu nejde. Bohužel nevím proč. Jestli se bojím odpovědi, nebo mam strach úplně zbytečně.

Asi jsem to potřebovala jen někde ventilovat a vypsat se z toho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11970
29.6.25 22:39

Já tohle nikdy neřešila…resp. nikdy si nikdo nestěžoval a o mám asi teda taky velké pysky…rozhodně ty „malé“ dost hodně precuhuji přes ty „velké“ a to tak že když mam upnutejsi kalhoty tak se stává že si je skripnu :lol: 🙈 nicméně jak jsem říkala, nikdy si nikdo nestěžoval…
Možná bych spíš než do operace šla do nějaké terapie nebo kurzu kde se řeší sebepřijetí a sebevědomí…na sobě mám rozhodně úplně jiná místa která bych ráda nechala upravit..třeba prsa…nebo břicho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80054
29.6.25 22:46

no to bych se bála hodně, že se mu to pak po operaci nebude líbit, nebudeš to už ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.25 23:02

V době operace jsem partnera neměla, takže tohle jsem neřešila

• Citovat
  • Upravit
5299
30.6.25 01:15

To je zas takovy vyborny, umele vytvoreny zensky mindrak. Ale ze jsou na to nachylne zrovna zenske? Jeste jsem teda neslysela, ze by mel treba chlap nejake depky z toho, ze ma moc proveseny sourek a co mu na to zena v posteli rekne.

Ja je mam taky vetsi, jednu dobu jsem s tim dost bojovala na kole, nez jsem zjistila, ze existuji sedatka s dirou a cyklokalhoty s vlozkou, ale nikdy nikdo zadnou poznamku nemel… a kdyby mel, tak bych si poklepala na celo a poslala ho do obehu, jak se tady v diskuzich s oblibou rika. Zbytecna operace, zbytecny zasah do tela. A kvuli cemu? Kvuli necemu, co strasi v hlave akorat tobe. A vubec - Cesi rizky miluji, takze mas vlastne konkurencni vyhodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9072
30.6.25 07:07

Já mám jiný problém. Mám výraznější Venušin pahorek. Není to o tloušťce, nejsem tlustá. Je to dědičným tvarem pánevní kosti, máme to v rodině. Měla to babička z tátovi strany. Chápu tvé pocity. Ve 14 mi jeden kluk na táboře, když mě viděl v plavkách řekl, že mám velký pekáč. Byla jsem z toho špatná a zůstalo to ve mě. A to jsem jako mladá dělala modelku a předváděla i plavky. Nikomu to nevadilo. Jenže pak měl jeden přítel na konci vztahu taky nějakou blbou poznámku. A to už jsem byla dospělá. Byli jsme spolu pár týdnů. Pak jsem prožila 18 let vedle manžela. Ten to vubec neřešil. A když šel náš vztah do kopru, tak jsem někde v hlavě vzala pocit, že je to hrozně vidět, že musím volit kalhoty, které si koupit, aby to vidět nebylo a kdesi cosi. Nynější chlap se kterým jsem 6 let, to miluje. Naopak je to pro něj sen. Stále mi na něj sahá a hladí a nehraně ho to vzrušuje. :mrgreen: každé zboží má svého kupce. Existuje velké procento chlapů, které velká labia milují. A já jsem díky svému nestandardnímu vzhledu přišla na to, že my jako ženské se většinou vlastně nebojíme, že se nebudem líbit svému chlapovi. Ale že nás pozoruje to širší okolí a i ostatní ženy. S že ty jsou často škodolibé kritičky..
Podle mě po letech v manželství jít na plastiku je nesmysl. Je to součástí tebe, nedělala bych to. Já před tímto vztahem hledala, zda existuje liposukce toho hrbolku, že by mi úplně odstranili všechen tuk nad tou vyklenutou kosti, že by se to zmenšilo. Existuje to a pak jsem došla k závěru, že úplně blbnu. Že nejsem zastáncem estetických zbytečných zásahů. Které jsou jen tak z rozmaru a zavřela jsem tu myšlenku na vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí