Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@TocikovaM píše:
My máme v bytě novofundlandského psa a věř mi, že to jsou teprv chlupy všudejsem z toho nešťastná a hledáme podnájem baráčku, ale není tu nic k sehnání. Přemýšleli jsme i nad tím, že bysme pejska dali pryč, ale na to prostě nemáme. Je to náš miláček. A to se nám mimčo taky v chlupech tetelí
Leze mi to na nervy, občas bych fenku nejradši dala hned pryč. Ale pořídili jsme si jí a je naše. Nemůžeme jí dát jen tak pryč. Asi bych si labradorku vzala k sobě… když ti přítel pomůže s venčením a staráním se o pejska, tak by se to dalo zvládnout?? A chlupy… no ber to tak, že aspoň má dítě větší imunitu a taky, když přichází každý den do styku se psem, tak pak nebude mít alergii na ně
. Ale je to všechno náročnější doma, když je tam i pes
Nekdo hold musi mit psa v byte za kazdou cenu
@Anonymní píše:
A hlavně já uznávám svojí chybu
Porid si roboticky vysavac…
@Anonymní píše:
Labrakokřice má 22 kg, ale i tak luxuju 2 denně a chlupy jsou stejně všude. Rozhoduju se jestli jí nemám dát pryč.
To snad nemyslis vazne???Boze lidi premyslejte pes neni vec
Na ten malinkatej byteček by se mi nevyplatil. Mám po ruce pořád normální vysavač.
@Anonymní píše:
To že jí musím venčit a starat se o ní mi nevadí. Vadí mi jen ten bordel a hlavně ke mě leze do postele. Už jsem jí kolikrát říkala, at to nedělá, ale pořád jí to nemůžu vysvětlit.
ona ti urcite rozumi
to je moc, neporizuj si psa, kdyz netusis, jak se pes vychovava a hlavne co to vse obnasi..
@Anonymní píše:
Labrakokřice má 22 kg, ale i tak luxuju 2 denně a chlupy jsou stejně všude. Rozhoduju se jestli jí nemám dát pryč.
proč si pořizuješ psa? to nevíš, že ze psů padají chlupy? proboha…
@Anonymní píše:
To že jí musím venčit a starat se o ní mi nevadí. Vadí mi jen ten bordel a hlavně ke mě leze do postele. Už jsem jí kolikrát říkala, at to nedělá, ale pořád jí to nemůžu vysvětlit.
Nauč se štěkat a řekni jí ať ti do tý postele sakra neleze ![]()
To je troll jak vyšitý ![]()
Psovi se musí nastavit pravidla. tyhle diskuze mě vždycky naštvou.
Nechci mít psa v posteli, tak mu to nedovolím.
![]()
Mame labradorku, bude ji uz 12let, je to nase zlato. Drive s nami byla v byte, ted uz v dome, ale s nami uvnitr. Cele ty roky chlupati a lina. I kdyz ceseme, je to proste tak. Luxuji denne, vytiram temer denne. Jeste mame kocku, kralika a dve deti a vsichni zijeme i s chlupama. Pro navstevy mam mily usmev a odchlupovaci lepici valecky ![]()
Mit doma psa, tak si porizuju tohle:
Vysavac na chlupy ****
Edit admin - odkaz