Labrador v bytě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1247
31.7.16 16:51
@TocikovaM píše:
My máme v bytě novofundlandského psa a věř mi, že to jsou teprv chlupy všude :-( jsem z toho nešťastná a hledáme podnájem baráčku, ale není tu nic k sehnání. Přemýšleli jsme i nad tím, že bysme pejska dali pryč, ale na to prostě nemáme. Je to náš miláček. A to se nám mimčo taky v chlupech tetelí :? Leze mi to na nervy, občas bych fenku nejradši dala hned pryč. Ale pořídili jsme si jí a je naše. Nemůžeme jí dát jen tak pryč. Asi bych si labradorku vzala k sobě… když ti přítel pomůže s venčením a staráním se o pejska, tak by se to dalo zvládnout?? A chlupy… no ber to tak, že aspoň má dítě větší imunitu a taky, když přichází každý den do styku se psem, tak pak nebude mít alergii na ně :-). Ale je to všechno náročnější doma, když je tam i pes :,(

Nekdo hold musi mit psa v byte za kazdou cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.16 16:53

A hlavně já uznávám svojí chybu

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
31.7.16 16:55
@Anonymní píše:
A hlavně já uznávám svojí chybu

Porid si roboticky vysavac…

• Citovat
  • Upravit
1671
31.7.16 16:56
@Anonymní píše:
Labrakokřice má 22 kg, ale i tak luxuju 2 denně a chlupy jsou stejně všude. Rozhoduju se jestli jí nemám dát pryč.

To snad nemyslis vazne???Boze lidi premyslejte pes neni vec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.16 16:57

Na ten malinkatej byteček by se mi nevyplatil. Mám po ruce pořád normální vysavač.

• Citovat
  • Upravit
2518
31.7.16 17:12
@Anonymní píše:
To že jí musím venčit a starat se o ní mi nevadí. Vadí mi jen ten bordel a hlavně ke mě leze do postele. Už jsem jí kolikrát říkala, at to nedělá, ale pořád jí to nemůžu vysvětlit.

ona ti urcite rozumi :lol: :lol: to je moc, neporizuj si psa, kdyz netusis, jak se pes vychovava a hlavne co to vse obnasi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
31.7.16 17:15
@Anonymní píše:
Labrakokřice má 22 kg, ale i tak luxuju 2 denně a chlupy jsou stejně všude. Rozhoduju se jestli jí nemám dát pryč.

8o :roll: proč si pořizuješ psa? to nevíš, že ze psů padají chlupy? proboha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.16 17:17
@Anonymní píše:
To že jí musím venčit a starat se o ní mi nevadí. Vadí mi jen ten bordel a hlavně ke mě leze do postele. Už jsem jí kolikrát říkala, at to nedělá, ale pořád jí to nemůžu vysvětlit.

Nauč se štěkat a řekni jí ať ti do tý postele sakra neleze :D
To je troll jak vyšitý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
31.7.16 17:24

Psovi se musí nastavit pravidla. tyhle diskuze mě vždycky naštvou. :cert: Nechci mít psa v posteli, tak mu to nedovolím. :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
31.7.16 18:00

Mame labradorku, bude ji uz 12let, je to nase zlato. Drive s nami byla v byte, ted uz v dome, ale s nami uvnitr. Cele ty roky chlupati a lina. I kdyz ceseme, je to proste tak. Luxuji denne, vytiram temer denne. Jeste mame kocku, kralika a dve deti a vsichni zijeme i s chlupama. Pro navstevy mam mily usmev a odchlupovaci lepici valecky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
31.7.16 22:14

Mit doma psa, tak si porizuju tohle:

Vysavac na chlupy ****

Edit admin - odkaz

• Citovat
  • Upravit
11439
3.8.16 10:14