Labradorský retrívr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17310
9.1.11 23:35

ciniminsku- to jsi první u koho škubání zabralo :wink:

Tady fotka jak číhá na rybky 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
9.1.11 23:35

A hraní s Adamem 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
9.1.11 23:46
verenika píše:
ciniminsku- to jsi první u koho škubání zabralo :wink:Tady fotka jak číhá na rybky 8-)

no myslím si to :mrgreen: škubání a u toho jsme říkali Charlie pomalu!!Důrazným tonem a netahá :nevim: ,on teda poslouchá na slovo ale nesmí vidět jinýho psa :roll: to si chce hned hrát. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
9.1.11 23:46
verenika píše:
A hraní s Adamem 8-)
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
9.1.11 23:54

Tak to naši psi taky poslouchají, když nemají jiný důležitější podnět (jiného psa, oblíbenou (i neoblíbenou) osobu), dokonce dokážou jít způsobně u nohy. Jenže stačí něco (viz výše) a je po poslouchání, v tu chvíli brzdím vším, co mám a stejně je mi to platné jak mrtvému..... jedu, škubání, neskubání… :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
9.1.11 23:59
Callamaika píše:
Tak to naši psi taky poslouchají, když nemají jiný důležitější podnět (jiného psa, oblíbenou (i neoblíbenou) osobu), dokonce dokážou jít způsobně u nohy. Jenže stačí něco (viz výše) a je po poslouchání, v tu chvíli brzdím vším, co mám a stejně je mi to platné jak mrtvému..... jedu, škubání, neskubání… :-D.

přesně a nejednou jsem dojela i tam kam jsem nechtěla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
10.1.11 00:37

Ahojky my mame Sarinku, ktery budou v breznu dva roky..doma uz je dost v pohode, sice vyzaduje hazeni hracek ale kdyz ji rekneme ne nebo na misto pokazdy poslechne, ale jakmile nekdo zazvoni bezi ke dverim navstevu nenecha ani vyzou a uz po ni skace a chce se mazlit, kdyz si s nima sedneme do obyvaku porad kolem nich beha ale kdyz si ji nevsimaj a posleme ji na misto tak jde. Ale venku je to sileny…kdyz siroko daleko nikdo neni tak jde i u nohy ikdyz ji musim kazdych 10 vterin rikat k noze…ale jak nekoho vidi tak k nemu bezi, k cizim lidem, detem, psum no sileny a na zavolani neposelchne obehne kolem nich a kdyz si ji nevsimnou vrati se…mame jeste civavu a ta bezi s ni a silene na ne steka takze divadlo desny…taky jsem cekala ze se sklini ale zatim nic…manzelovo znamej ma 5tiletyho a prej je proad stejnej..jediny co nasi Sare slo byl cvicak a slo to na ni znat, ale pak manzel prestal chodit a ona docela polevila, ale spoustu povelu si pamatuje, sedni, lehni, k noze, na misto, ke mne a podobne umi…ale je to milacek :-) kdyby neskakala na kolemjdouci a navstevy a umela po sobe vytirat tak je dokonala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
10.1.11 00:50
Ajla píše:
Ahojky my mame Sarinku, ktery budou v breznu dva roky..doma uz je dost v pohode, sice vyzaduje hazeni hracek ale kdyz ji rekneme ne nebo na misto pokazdy poslechne, ale jakmile nekdo zazvoni bezi ke dverim navstevu nenecha ani vyzou a uz po ni skace a chce se mazlit, kdyz si s nima sedneme do obyvaku porad kolem nich beha ale kdyz si ji nevsimaj a posleme ji na misto tak jde. Ale venku je to sileny…kdyz siroko daleko nikdo neni tak jde i u nohy ikdyz ji musim kazdych 10 vterin rikat k noze…ale jak nekoho vidi tak k nemu bezi, k cizim lidem, detem, psum no sileny a na zavolani neposelchne obehne kolem nich a kdyz si ji nevsimnou vrati se…mame jeste civavu a ta bezi s ni a silene na ne steka takze divadlo desny…taky jsem cekala ze se sklini ale zatim nic…manzelovo znamej ma 5tiletyho a prej je proad stejnej..jediny co nasi Sare slo byl cvicak a slo to na ni znat, ale pak manzel prestal chodit a ona docela polevila, ale spoustu povelu si pamatuje, sedni, lehni, k noze, na misto, ke mne a podobne umi…ale je to milacek :-) kdyby neskakala na kolemjdouci a navstevy a umela po sobe vytirat tak je dokonala :-D

kéž by to ty psi fakt dokázali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
10.1.11 00:53

to jo my kdyz delali barak tak jsme s ninejak nepocitali a mame bilou dlazbu v kuchyni a z kuchyne dvere na zahradu kde kdyz je teplo tak pres den porad beha, to mam vzdycky tolik vztehu kdyz tam vbehne… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
10.1.11 00:56
Ajla píše:
to jo my kdyz delali barak tak jsme s ninejak nepocitali a mame bilou dlazbu v kuchyni a z kuchyne dvere na zahradu kde kdyz je teplo tak pres den porad beha, to mam vzdycky tolik vztehu kdyz tam vbehne… :-D

to je jako u nás.Jenže on si na to tak zvykl,že já ho pouštím i v zimě přes tu kuchyn a špinavou kuchyn,fakt nedávám.Takže hezky vysavač a kýbl s mopem v pozoru.On je takový torpédo,že i packy mu utřít je nadlidský výkon. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
10.1.11 00:59

tak to my mame za kuchyni malou mistnustku a to je jeji mistecko (jen v zime ma pelisek v koupelne aby ji bylo teplicko) jinak je tam kdyz nejsem doma a ma otevreno na zahradu a kdyz prsi kolikrat na ni pres okno koukam jak sedi a kouka nebo hrabe v zemi, nebo na podzim sedi na desti a kouka jak pada listi ze stromu…a kdyz prijdeme a jdeme pro ni tak ji packy utirame to se necha ale ani to nepomuze jak se pak rozebehne stejne tu zem uspini takze hned to pretrit a kazdej den to samy no…
Jsem zvdedava co budu delat az budeme mit mimi, manzel bude v praci a ja ji budu muset vencit a jeste tu civavku nasi a budou obe zadelany..no to si neumim predstavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
10.1.11 01:10
Ajla píše:
tak to my mame za kuchyni malou mistnustku a to je jeji mistecko (jen v zime ma pelisek v koupelne aby ji bylo teplicko) jinak je tam kdyz nejsem doma a ma otevreno na zahradu a kdyz prsi kolikrat na ni pres okno koukam jak sedi a kouka nebo hrabe v zemi, nebo na podzim sedi na desti a kouka jak pada listi ze stromu…a kdyz prijdeme a jdeme pro ni tak ji packy utirame to se necha ale ani to nepomuze jak se pak rozebehne stejne tu zem uspini takze hned to pretrit a kazdej den to samy no…
Jsem zvdedava co budu delat az budeme mit mimi, manzel bude v praci a ja ji budu muset vencit a jeste tu civavku nasi a budou obe zadelany..no to si neumim predstavit

no chudák náš pes.Já co máme druhý s ním chodím minimálně.taky to nedávám.Máme ještě jorka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
10.1.11 01:15

tak to jsem na tom stejne :-D no co holt rano ji veme manzel ja pres den tak dvarkat a pak az prijde z prace manza tak ji veme vickrat..na porchazku i s kocarkem bych si to teda netroufla :-)
A jak to mate nebudi pri stekani psi mimca? NAse civavka silene steka pistivym hlasem pokazdym zvonku nebo zatroubeni auta atd…bezi ke dverim, za ni se rozebehne labrouska a ramus je silenej v obyvaku kde bdu mit mimco pres den v postylce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
10.1.11 01:20
Ajla píše:
tak to jsem na tom stejne :-D no co holt rano ji veme manzel ja pres den tak dvarkat a pak az prijde z prace manza tak ji veme vickrat..na porchazku i s kocarkem bych si to teda netroufla :-)
A jak to mate nebudi pri stekani psi mimca? NAse civavka silene steka pistivym hlasem pokazdym zvonku nebo zatroubeni auta atd…bezi ke dverim, za ni se rozebehne labrouska a ramus je silenej v obyvaku kde bdu mit mimco pres den v postylce

oni naštěstí ani jeden neštěkají,to je jediné štěstí.Ale když se labr. něco nelíbí tak si taky zaňafe.Naštěstí se malá nevzbudí.On je přes den převážně venku na zahradě a v noci spí dole,do ložnice nesmí,tak to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
10.1.11 06:25

Ahoj, nečetla jsemcelou diskusi. Mám 3letou hnědou holku. Je to zlatíčko, ale nedej bože, když jde okolo pes a jen trochu švihne ocasem - to mě vleče celým parkem. Celkem se mi osvědčilo upoutat její pozornost dřív, než ho uvidí sama.
A výborná je ohlávka Halti. Tu si nemůžu vynachválit. Používala jsem jí, když táhla na vodítku a nechtěla chodit u nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný