Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Všechny zdravím ![]()
mám takový menší problém,měli jsme zamluvené štěně labr.retrívra ale nakonec na nás paní prý zapoměla a mě to nedalo a začala jsem lovit další inzeráty.
je jich hodně ale nemůžu si dovolit dát za psa kupu penízků a touto cestou se chci zeptat zda tu není někdo kdo by měl možnost dát nebo prodat ale max.do 2000kč štěně,moc se mi líbí zlatý
máme velkou zahradu a malýmu jsem slíbila že pejska seženu,akorát se mi moc nedaří ![]()
děkuji předem za případné odpovědi ![]()
Před měsícem jsem štěňátko pořídila u lidí od Mělníka.
Když zadáš na netu „Zlatý retrívr“ vyjedou Ti nabídky této rasy i za slušný peníz.
Bude tedy bez „papírů“, ale to asi nevadí, ne? ![]()
dík ale to je vyloženě zlatý retrívr že jo?my chceme labradorskýho retrívra-zlaté barvy
Ahoj zkousela si sbazar? tam jich je dost, co anonce? tipservis?
Psi velkých plemen do 2000, koupíš většinou od chovatelů, kteří to dělají pro kšeft a připouští prvního psa, který je po ruce, vznikají tak různé genetické poruchy, hlavně dysplazie kyčelního kloubu a podobně.Pak zaplatíš za veterináře mnohem víc.
Doporučuju napsat smlouvu o koupi se zárukou.
A taky si uvědomit, že retrívr je velké plemeno, které potřebuje určitou péči a ta taky stojí peníze.
Držím pěsti ať narazíš na slušné chovatele i když to bude pes bez PP.
jo těch inzerátů je dost,ale jsou moc drahý a to si nemůžu dovolit,hodně jsem jich projela a tady jsem to založila z toho důvodu jestli třeba tady by někdo neměl a hlavně jsem napsala cenové rozmezí
Pravdou je, že pes bez PP je trochu loterie, i když připouštím, že naše kamarádka zakoupila psa s dobrými rodiči a následně jí bylo od prodávajících sděleno, že matka měla problém s očima
!
Nebylo to zrovna „košér“, ale kamarádka má psa už 3 měsíce a vzdávat se ho už nemíní.
Ve své podstatě je to vždycky sázka, ale s PP větší naděje, že bude v pořádku.
Ja znam dva pripady lidi co maji psi s PP a stejne plati za operace, protoze rekli, ze stene nevimeni…
Zuziš píše:
jo těch inzerátů je dost,ale jsou moc drahý a to si nemůžu dovolit,hodně jsem jich projela a tady jsem to založila z toho důvodu jestli třeba tady by někdo neměl a hlavně jsem napsala cenové rozmezí
Jasně, rozumím!
Kvůli radám jsi nepsala, prostě hledáš pejska
.
Mrknu se na ten portál co jsem byla a uvidím
! ![]()
lancisko píše:
Ja znam dva pripady lidi co maji psi s PP a stejne plati za operace, protoze rekli, ze stene nevimeni…
Přesně tak.
Nikdy nevíš co se vyloupne za problém, ale jak už jsem napsala, když máš psa s PP, tak máš trochu zmonitorovanou minulost zvířete.
Kamaradka ma labradora a mesicne ji krmeni granulema stoji 2 tisice. Takze pokud je pro tebe problem porizovaci cena psa, vzala bych v potaz i pozdejsi financni narocnost velkeho plemene.
Napriklad u sousedu na baby-cafe nabizela holka zdarma krasna stenatka krizence nebo bych se poohlidla v utulku.
Dík za rady,ale to všechno už máme prověřený,Na ty inzeráty mrknu,děkuju