Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, nevím, jestli to píšu do dobré diskuze, případně se omlouvám, zda- li ne.
Bydlím v paneláku, v 11. patře a na balkón mi lítají holubi. Zkoušela jsem snad vše, pověsená CD, sůl, mašličky, všechno co šustí, větrník, dokonce jsem i stříkala nějakým zasrajtem a pořád tam ty mrchy lítají. Už nevím, co s tím, všude jsou ty jejich výkaly, pořád to uklízím, dezinfikuju, čistím.. Nevíte některá co tím? Mít brokovnici, střílím je ![]()
síť plus takové ty bodce, co bývají ve městě na budovách (viděla jsem v hornbachu)
taky máme stejný problém…máme sice zasklené lodžie, ale nás trápí spíš to, že máme znečištěný parapety + okna v té lodžii… jsem se teď o tom zajímala, ale spíš se musí domluvit všichni v baráku a nainstalovat např. http://site.shoptet.cz/…oti-holubum/
Jinak pokud se nedomluvíte, tak jedině zasíťovat, protože ty potvory jsou už tak zdegenerovaný, že jim nevadí nic ![]()
jinak bych taky střílela
hlavně když umeju lodžii a vidím, jak letí další trus.....popř. holubí nálety......ufff
Holky díky.. Ta síť už mě napadla taky, jenže jak to bude vypadat? A ty bodce, sice bych je střílela, ale aby se mi tam případně nějaký holub „napíchl“, tak bych neměla žaludek ho sundavat.. Ale i tak díky, na tu síť mrknu, a budu doufat, že při instalaci neslítnu dolů ![]()
Oni by si tam neměli sednout, když tam budou ty bodce, myslím, že sebevrazi to nejsou, nikdy jsem ve městě neviděla napíchnutého holuba a že jich v Brně je…
Ale je fakt, že jsem po nich takhle nikdy nekoukala, jestli někde nějakej nevisí.
Ježiš to je morbidní. ![]()
No je, ale právě že ve městě vědí, že tam jsou. Nevím, ale ta síť je jediné východisko, i když tu budeme jak v bungru..
No jo, ale lepší než aby hrozilo, že dítě strčí do pusy cokoli od holuba, brr.
To je fakt, ale malou teda na balkón nepouštím. Jednak je to vysoko, a jednak se bojím. Takže hurá na síť ![]()
Misutko - taky bydlím v paneláku v 11. patře, takže to znám
Sítě má několik sousedů, ale to vypadá hrozně
Kamarádka si na balkon koupila právě ty bodce, ale jak se osvědčily zatím nevím. Jen jsem nedávno na nějaké soše viděla holuba, jak si na nich spokojeně sedí
![]()
u nás v předchozím bydlišti zabírala právě ta brokovnice!
![]()
ty bodce vypadají dobře, ale asi nevhodné pro balkón s dětmi
je to na houby ![]()
Ahoj, konečně jsme oslovili odborníky a dostali jsme doporučení na firmu birdoff.eu a po několikaletých pokusech s cdčkama, maketama dravců atd. jsme nechali nainstalovat bodce proti holubům. Kamarádka měla také problém, ale s balkonem tak si tam nechala dát tenkou síť. ![]()
Instaloval někdo někdy síť na balkon bez nutnosti vrtat do fasády?
@Sany80s píše:
Instaloval někdo někdy síť na balkon bez nutnosti vrtat do fasády?
zkuste kontaktovat firmu aleza. Dělá sítě pro kočky na balkony bez vrtání. Věřím že vymysli i něco na holuby 🙂 moc ochotni a dojeli až Prahy na druhou stranu republiky