Holubi a zas... balkón

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1334
3.5.10 16:51

Holubi a zas... balkón

Ahoj, nevím, jestli to píšu do dobré diskuze, případně se omlouvám, zda- li ne.
Bydlím v paneláku, v 11. patře a na balkón mi lítají holubi. Zkoušela jsem snad vše, pověsená CD, sůl, mašličky, všechno co šustí, větrník, dokonce jsem i stříkala nějakým zasrajtem a pořád tam ty mrchy lítají. Už nevím, co s tím, všude jsou ty jejich výkaly, pořád to uklízím, dezinfikuju, čistím.. Nevíte některá co tím? Mít brokovnici, střílím je :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
921
3.5.10 16:54

Jedině asi zasíťovat, přes to se opravdu nedostanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
3.5.10 17:10

síť plus takové ty bodce, co bývají ve městě na budovách (viděla jsem v hornbachu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
3.5.10 17:35

taky máme stejný problém…máme sice zasklené lodžie, ale nás trápí spíš to, že máme znečištěný parapety + okna v té lodžii… jsem se teď o tom zajímala, ale spíš se musí domluvit všichni v baráku a nainstalovat např. http://site.shoptet.cz/…oti-holubum/

Jinak pokud se nedomluvíte, tak jedině zasíťovat, protože ty potvory jsou už tak zdegenerovaný, že jim nevadí nic 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
3.5.10 17:36

jinak bych taky střílela 8-o hlavně když umeju lodžii a vidím, jak letí další trus.....popř. holubí nálety......ufff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
4.5.10 10:27

Holky díky.. Ta síť už mě napadla taky, jenže jak to bude vypadat? A ty bodce, sice bych je střílela, ale aby se mi tam případně nějaký holub „napíchl“, tak bych neměla žaludek ho sundavat.. Ale i tak díky, na tu síť mrknu, a budu doufat, že při instalaci neslítnu dolů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
4.5.10 11:26

Oni by si tam neměli sednout, když tam budou ty bodce, myslím, že sebevrazi to nejsou, nikdy jsem ve městě neviděla napíchnutého holuba a že jich v Brně je… :roll: Ale je fakt, že jsem po nich takhle nikdy nekoukala, jestli někde nějakej nevisí. :-? Ježiš to je morbidní. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
4.5.10 15:31

No je, ale právě že ve městě vědí, že tam jsou. Nevím, ale ta síť je jediné východisko, i když tu budeme jak v bungru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
4.5.10 15:33

No jo, ale lepší než aby hrozilo, že dítě strčí do pusy cokoli od holuba, brr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
6.5.10 10:25

To je fakt, ale malou teda na balkón nepouštím. Jednak je to vysoko, a jednak se bojím. Takže hurá na síť :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
18.5.10 13:55

Misutko - taky bydlím v paneláku v 11. patře, takže to znám :lol: Sítě má několik sousedů, ale to vypadá hrozně :-? Kamarádka si na balkon koupila právě ty bodce, ale jak se osvědčily zatím nevím. Jen jsem nedávno na nějaké soše viděla holuba, jak si na nich spokojeně sedí 8-o :pocitac: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
18.5.10 13:58

u nás v předchozím bydlišti zabírala právě ta brokovnice! :cert: :mrgreen:
ty bodce vypadají dobře, ale asi nevhodné pro balkón s dětmi :think: je to na houby :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.16 16:46

Konečně jsme je vyhnali.

Ahoj, konečně jsme oslovili odborníky a dostali jsme doporučení na firmu birdoff.eu a po několikaletých pokusech s cdčkama, maketama dravců atd. jsme nechali nainstalovat bodce proti holubům. Kamarádka měla také problém, ale s balkonem tak si tam nechala dát tenkou síť. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12853
27.4.21 16:44

Instaloval někdo někdy síť na balkon bez nutnosti vrtat do fasády?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
27.4.21 17:31
@Sany80s píše:
Instaloval někdo někdy síť na balkon bez nutnosti vrtat do fasády?

zkuste kontaktovat firmu aleza. Dělá sítě pro kočky na balkony bez vrtání. Věřím že vymysli i něco na holuby 🙂 moc ochotni a dojeli až Prahy na druhou stranu republiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný