Britská kočička krytí - není koucourek moc mladý?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3138
15.4.10 18:36

britska kocicka krytí

Prosim o radu,mam kocicku a ta ma 1rok a 4 mesice,jelikoz se nam porad „mrouska“ tak mame domluveneho pana ktery ma take britskeho kocourka a pujci nam ho na kryti kocicky domů(jsem rada jelikoz vsichni chovatele chteji spise kocicku prevezt k nim a to by ta nase nezvladla,necitila by se dobre),hacek je v tom ze kocourek ma 8a pul mesice,neni prilis mlady????Kocicka i kocourek jsou bez papiru,dekuji za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1837
15.4.10 19:18

kkattty, předpokládám, že kocourek už dospěl, jinak by ho pán nenabízel ke krytí. Moje sestra měla kocourka a ten dospěl taky ještě před 1.rokem života.
Jo a trochu OT - modré briťačky jsou nádherné kočičky, budete mít krásný koťátka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
15.4.10 20:47

Jojo, většina kocourků v tomto věku už může být tatínky :-)
Moje mamka má chovnou stanici a taky už jí i takto mladý kocourek „překvapil“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
15.4.10 21:11

Mladý být může, ale většina kocourků v tomto věku už moc dobře vědí, jak to s těmi kytičkami a včeličkami je :lol:
Jen musíte počítat s tím, že i kocourek bude trošku nesvůj z nového prostředí, takže může den trvat, než se začne o kočičku zajímat. Ale záleží na povaze kocourka. Ten můj holomek hned jak přešel práh jakéhokoliv domu, tak proběhl všechny místnosti a za 2 minuty okamžitě to pojal za své nové území. A to tam nebyli mrouskající kočky, jinak by ani sondáž okolí neřešil a šel rovnou po kočce. Prostě suverén. Tak ať se zadaří a vy se vyspíte. Měla jsem na krytí hodně hlučnou kočičku a 3 dny jsme toho moc nenaspali :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
15.4.10 22:09

holky diky moc ten pan s tim nema moc zkusenosti,tak se tesim na kotatka,ale bojím se o ni je jako moje „miminko“ :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný