Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jde o to, že se systém těchto dvou serverů propojil - je možné se pod jednou přezdívkou přihlásit na obou stránkách. Problém vznikl u těch přezdívek, které byly duplicitní - na obou stejné, ale patřily různým lidem. Vyřešilo se to tak, že se zdvojeným přezdívkám na Labuznik.com přidalo právě slovo Labužník. Kdo si chce takovou přezdívku přejmenovat, ať napíše ![]()
Hezký den,
adminka Tereza
admin píše:
Jde o to, že se systém těchto dvou serverů propojil - je možné se pod jednou přezdívkou přihlásit na obou stránkách. Problém vznikl u těch přezdívek, které byly duplicitní - na obou stejné, ale patřily různým lidem. Vyřešilo se to tak, že se zdvojeným přezdívkám na Labuznik.com přidalo právě slovo Labužník. Kdo si chce takovou přezdívku přejmenovat, ať napíše![]()
Hezký den,
adminka Tereza
Terezko, to je dobře, že jsi nám to vysvětlila. Já jsem to taky vůbec nevěděla! ![]()
Aha
. Ovšem asi nemohe mít pod stejným nickem různé ikonky, že?
Ähoj, tak nic proti kvalitám adminů, ale já si kvůli přejmenování svého nicku na Labužníkovi (ano „Labužník paraplicko 03“ být opravdu nechci !!!) vyměnila nejeden e-mail, bohužel do téhle chvíle to nefunguje, jak má. Byla jsem všechno možné i nemožné, ale na Labužníkovi „paraplicko“ prostě ne ! A když už ano, tak jsem místo Labužníka měla eMimino
Toto propojení Labužníka a eMimina bylo nakonec dost nešťastné, protože jsem se ke svým věcem na Labužníkovi nedostala ! Podprůměrná práce programátorů mě dost naštvala, protože mě při těch výsledcích naší domluvy brali všichni čerti
Takže jestli toto čte programátor-Radek … nechci propojit eMimino s Labužníkem a chci na Labužníkovi zpátky svůj nick „paraplicko“ ! Snad se to už na několikátý pokus konečně podaří
a s nostalgií budu vzpomínat na pepíčka (Labužníci ví, koho myslím) ![]()
paraplicko píše: Ähoj, tak nic proti kvalitám adminů, ale já si kvůli přejmenování svého nicku na Labužníkovi (ano „Labužník paraplicko 03“ být opravdu nechci !!!) vyměnila nejeden e-mail, bohužel do téhle chvíle to nefunguje, jak má. Byla jsem všechno možné i nemožné, ale na Labužníkovi „paraplicko“ prostě ne ! A když už ano, tak jsem místo Labužníka měla eMiminoToto propojení Labužníka a eMimina bylo nakonec dost nešťastné, protože jsem se ke svým věcem na Labužníkovi nedostala ! Podprůměrná práce programátorů mě dost naštvala, protože mě při těch výsledcích naší domluvy brali všichni čerti
Takže jestli toto čte programátor-Radek … nechci propojit eMimino s Labužníkem a chci na Labužníkovi zpátky svůj nick „paraplicko“ ! Snad se to už na několikátý pokus konečně podaří
a s nostalgií budu vzpomínat na pepíčka (Labužníci ví, koho myslím)
Psala jsem v posledních dnech na Labuznik.com, že došlo k posílení týmu a v následujících dnech se rozběhne pokračování úprav na stránkách - pročítám si diskuzi s náměty na změny a budu je řešit s administrátory a programátorem.
Co se týče přezdívky, napište mi SZ - chápu, že chcete být na obou stránkách paraplicko, problém je v tom, že u každého nicku je uveden jiný email - pošlete mi Vaši funkční emailovou adresu a já ji v nastavení upravím, tím by spojení přezdívky bylo bezproblémové.
Zdravím,
adminka Tereza
Problém není v tom, že u každého nicku je jiný e-mail. Kdyby nebyl, na Labužníka bych se nedostala ! Já měla jen jeden e-mail (společný pro Labužníka i eMimino), nicméně v tom byl právě kámen úrazu. Nefungovalo mi společné heslo pod můj nick, protože když jsem se na Labužníkovi přihlásila pod nickem „paraplicko“ a zadala heslo, byla jsem sice stále na Labužníkovi, ale nastavení, můj profil atd. byl z eMimina !!! a stále jsem se tedy ke svým věcem na Labužníkovi nedostala. Když jsem žádala o opravu, byla jsem znovu „paraplicko“ jen na eMiminu a na Lab. zase jen „Labužník paraplicko 03“
Když jsem si na Labužníkovi zažádala o nové heslo (měla jsem společný e-mail), přišel mi e-mail, který mě přihlásil jen na eMimino
Abych se dostala na Labužníka, musela jsem změnit e-mail a tak si i změnit heslo. Jinak oba e-maily jsou funkční ! A nevím, proč bych to nemohla řešit veřejně, korespondence přes e-maily a SZ zatím k ničemu nevedly. Bylo mi nabídnuto propojení Labužníka a eMimina (prý se vše zjednoduší), bylo to vše horší. Chvíli jsem i tady byla Labužníkem, o dalších problémech jsem již psala. Takže teď znovu říkám, že nechci propojit Labužníka s eMiminem ! A chci být znovu „paraplicko“ i na Labužníkovi, jako celých těch 8 let. A nebudu ani měnit e-maily, tohle není můj problém !
paraplicko - Píšu si Vás do úkolů a pořeším osobně s programátorem. Věřím, že to vyřešíme rychle a nebude to problém. Jen prosím o chvilku strpení, mezi svátky se technické problémy řeší o něco pomaleji.
Hezký večer,
adminka Tereza
ahoj, zacala jsem navstevovat stranky Labuznik.com. Na E-miminu mam v podpisu metrik s daty narozeni deti, ale to, ze se objevuje i na strankach Labuznika, mi neprijde prilis stastne. Pokud na strankach Labuznika podpis vypnu, vypne se i na E-miminu. Jde s tim neco udelat?
lucie.t píše:
ahoj, zacala jsem navstevovat stranky Labuznik.com. Na E-miminu mam v podpisu metrik s daty narozeni deti, ale to, ze se objevuje i na strankach Labuznika, mi neprijde prilis stastne. Pokud na strankach Labuznika podpis vypnu, vypne se i na E-miminu. Jde s tim neco udelat?
Předala jsem Váš dotaz programátorovi a bude se tím zabývat.
Adminka Tereza
lucie.t píše:
Nyní je možné si na jednotlivých webech nastavit jiné podpisy. ![]()
Tereza
Labužník?
Holky, kdo z Vás si toho ještě všiml? Když zadáte – vyhledat uživatelé a napíšete slovo Labužník, tak Vám vyjede dlouhý seznam nicků s tímto slovem! Je zajímavé, že třeba i já mám tady dvojníka s tímto slovem!

Některé uživatelky vůbec netuší, že tu mají skrytý stejný nick s přiřazeným slovem Labužník.
Co to tedy znamená???