Labuznik.com - stejná přezdívka?

Anonymní
27.12.10 11:25

Labužník?

Labužník?

Holky, kdo z Vás si toho ještě všiml? Když zadáte – vyhledat uživatelé a napíšete slovo Labužník, tak Vám vyjede dlouhý seznam nicků s tímto slovem! Je zajímavé, že třeba i já mám tady dvojníka s tímto slovem! :nevim:
Některé uživatelky vůbec netuší, že tu mají skrytý stejný nick s přiřazeným slovem Labužník.
Co to tedy znamená??? :-?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21017
27.12.10 11:33

Jde o to, že se systém těchto dvou serverů propojil - je možné se pod jednou přezdívkou přihlásit na obou stránkách. Problém vznikl u těch přezdívek, které byly duplicitní - na obou stejné, ale patřily různým lidem. Vyřešilo se to tak, že se zdvojeným přezdívkám na Labuznik.com přidalo právě slovo Labužník. Kdo si chce takovou přezdívku přejmenovat, ať napíše :wink:

Hezký den,

adminka Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
27.12.10 11:34

Fakt?? To jsem si nikdy nevšimla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.10 11:54
admin píše:
Jde o to, že se systém těchto dvou serverů propojil - je možné se pod jednou přezdívkou přihlásit na obou stránkách. Problém vznikl u těch přezdívek, které byly duplicitní - na obou stejné, ale patřily různým lidem. Vyřešilo se to tak, že se zdvojeným přezdívkám na Labuznik.com přidalo právě slovo Labužník. Kdo si chce takovou přezdívku přejmenovat, ať napíše :wink:

Hezký den,

adminka Tereza

Terezko, to je dobře, že jsi nám to vysvětlila. Já jsem to taky vůbec nevěděla! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
27.12.10 13:36

Aha 8-o . Ovšem asi nemohe mít pod stejným nickem různé ikonky, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
27.12.10 20:11

Ähoj, tak nic proti kvalitám adminů, ale já si kvůli přejmenování svého nicku na Labužníkovi (ano „Labužník paraplicko 03“ být opravdu nechci !!!) vyměnila nejeden e-mail, bohužel do téhle chvíle to nefunguje, jak má. Byla jsem všechno možné i nemožné, ale na Labužníkovi „paraplicko“ prostě ne ! A když už ano, tak jsem místo Labužníka měla eMimino :zed: Toto propojení Labužníka a eMimina bylo nakonec dost nešťastné, protože jsem se ke svým věcem na Labužníkovi nedostala ! Podprůměrná práce programátorů mě dost naštvala, protože mě při těch výsledcích naší domluvy brali všichni čerti :cert: Takže jestli toto čte programátor-Radek … nechci propojit eMimino s Labužníkem a chci na Labužníkovi zpátky svůj nick „paraplicko“ ! Snad se to už na několikátý pokus konečně podaří :roll: a s nostalgií budu vzpomínat na pepíčka (Labužníci ví, koho myslím) :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21017
27.12.10 20:26
paraplicko píše: Ähoj, tak nic proti kvalitám adminů, ale já si kvůli přejmenování svého nicku na Labužníkovi (ano „Labužník paraplicko 03“ být opravdu nechci !!!) vyměnila nejeden e-mail, bohužel do téhle chvíle to nefunguje, jak má. Byla jsem všechno možné i nemožné, ale na Labužníkovi „paraplicko“ prostě ne ! A když už ano, tak jsem místo Labužníka měla eMimino :zed: Toto propojení Labužníka a eMimina bylo nakonec dost nešťastné, protože jsem se ke svým věcem na Labužníkovi nedostala ! Podprůměrná práce programátorů mě dost naštvala, protože mě při těch výsledcích naší domluvy brali všichni čerti :cert: Takže jestli toto čte programátor-Radek … nechci propojit eMimino s Labužníkem a chci na Labužníkovi zpátky svůj nick „paraplicko“ ! Snad se to už na několikátý pokus konečně podaří :roll: a s nostalgií budu vzpomínat na pepíčka (Labužníci ví, koho myslím) :cry:

Psala jsem v posledních dnech na Labuznik.com, že došlo k posílení týmu a v následujících dnech se rozběhne pokračování úprav na stránkách - pročítám si diskuzi s náměty na změny a budu je řešit s administrátory a programátorem.

Co se týče přezdívky, napište mi SZ - chápu, že chcete být na obou stránkách paraplicko, problém je v tom, že u každého nicku je uveden jiný email - pošlete mi Vaši funkční emailovou adresu a já ji v nastavení upravím, tím by spojení přezdívky bylo bezproblémové.

Zdravím,
adminka Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
27.12.10 20:53

Problém není v tom, že u každého nicku je jiný e-mail. Kdyby nebyl, na Labužníka bych se nedostala ! Já měla jen jeden e-mail (společný pro Labužníka i eMimino), nicméně v tom byl právě kámen úrazu. Nefungovalo mi společné heslo pod můj nick, protože když jsem se na Labužníkovi přihlásila pod nickem „paraplicko“ a zadala heslo, byla jsem sice stále na Labužníkovi, ale nastavení, můj profil atd. byl z eMimina !!! a stále jsem se tedy ke svým věcem na Labužníkovi nedostala. Když jsem žádala o opravu, byla jsem znovu „paraplicko“ jen na eMiminu a na Lab. zase jen „Labužník paraplicko 03“ :zed: Když jsem si na Labužníkovi zažádala o nové heslo (měla jsem společný e-mail), přišel mi e-mail, který mě přihlásil jen na eMimino :zed: Abych se dostala na Labužníka, musela jsem změnit e-mail a tak si i změnit heslo. Jinak oba e-maily jsou funkční ! A nevím, proč bych to nemohla řešit veřejně, korespondence přes e-maily a SZ zatím k ničemu nevedly. Bylo mi nabídnuto propojení Labužníka a eMimina (prý se vše zjednoduší), bylo to vše horší. Chvíli jsem i tady byla Labužníkem, o dalších problémech jsem již psala. Takže teď znovu říkám, že nechci propojit Labužníka s eMiminem ! A chci být znovu „paraplicko“ i na Labužníkovi, jako celých těch 8 let. A nebudu ani měnit e-maily, tohle není můj problém !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21017
27.12.10 22:00

paraplicko - Píšu si Vás do úkolů a pořeším osobně s programátorem. Věřím, že to vyřešíme rychle a nebude to problém. Jen prosím o chvilku strpení, mezi svátky se technické problémy řeší o něco pomaleji.

Hezký večer,

adminka Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
16.1.11 12:29

pro adminy

ahoj, zacala jsem navstevovat stranky Labuznik.com. Na E-miminu mam v podpisu metrik s daty narozeni deti, ale to, ze se objevuje i na strankach Labuznika, mi neprijde prilis stastne. Pokud na strankach Labuznika podpis vypnu, vypne se i na E-miminu. Jde s tim neco udelat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21017
16.1.11 21:14
lucie.t píše:
ahoj, zacala jsem navstevovat stranky Labuznik.com. Na E-miminu mam v podpisu metrik s daty narozeni deti, ale to, ze se objevuje i na strankach Labuznika, mi neprijde prilis stastne. Pokud na strankach Labuznika podpis vypnu, vypne se i na E-miminu. Jde s tim neco udelat?

Předala jsem Váš dotaz programátorovi a bude se tím zabývat.

Adminka Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21017
12.3.11 14:33
lucie.t píše:

Nyní je možné si na jednotlivých webech nastavit jiné podpisy. :palec:

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová