Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám pocit, že jsem tu četla o možnosti obnovit diskusi tak, aby se objevila v nově založených diskusích a aby zároveň nedocházelo k duplikování zakládaných témat.
Nemůžu však přijít na to, jak to udělat.
Díky za odpověď.
no tu možnost tam zaklikneš, ale pozor ona se neobjeví v těch 10 nových vpravém, sloupečku, ale jen v záložce nové diskuze, takže si jí stejně všimne málo kdo ![]()
LacaLuca: Stačí při přidávání příspěvku do diskuse zaškrtnout „Pokud pokládáte NOVÝ dotaz (nikoliv odpověď) do staré diskuse - diskuse se objeví mezi novými tématy“ jak napsala lacenka.
Lacenka: Díky za tip, o této chybě jsme ani nevěděli… Předáme programátorovi a časem určitě budou i obnovené diskuse v pravém sloupci.
Díky.
Ať se dívám, jak se dívám, tu možnost při přidávání prostě nevidím. ![]()
ve staré diskuzi klikneš na odpověď a nad oknem pro vložení příspěvku se ti mimo jiné objeví i možnost
Oživit diskusi: Pokud pokládáte NOVÝ dotaz (nikoliv odpověď) do staré diskuse - diskuse se objeví mezi novými tématy
musí ta diskuze být ale víc jak měsíc bez příspěvku!
Admin: netušila jsem že to není záměr
, jinak bych se ozvala, ale nerada křičím až moc ![]()
Aha, takže to bude v tom, že ta konkrétní diskuse nebyla tak dlouho bez příspěvku. Díky!
Mám ale pocit, že jednu dobu se v nových diskusích ty obnovené objevovaly, ale může to být mlíkem v hlavě (které tam přetrvává, ač dávno nekojím). ![]()
Oživené diskuze by se ode dneška měly zobrazovat v pravém sloupci Nových diskuzí.
Adminka Tereza
@admin Při obnovování diskuse jsem nezatrhla, že chci diskusi oživit (nebo obnovit?). Jde to teď ještě nějak udělat? Díky.
Je to tahle:
https://www.emimino.cz/…dite-156557/
Zdravím @Ukulina,
diskuzi jsem oživila dodatečně, už je mezi novými. ![]()
Monika