Jak obnovit diskusi?

4486
20.12.10 13:57

Jak obnovit diskusi?

Mám pocit, že jsem tu četla o možnosti obnovit diskusi tak, aby se objevila v nově založených diskusích a aby zároveň nedocházelo k duplikování zakládaných témat.
Nemůžu však přijít na to, jak to udělat.
Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18651
20.12.10 14:00

no tu možnost tam zaklikneš, ale pozor ona se neobjeví v těch 10 nových vpravém, sloupečku, ale jen v záložce nové diskuze, takže si jí stejně všimne málo kdo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20943
20.12.10 18:54

LacaLuca: Stačí při přidávání příspěvku do diskuse zaškrtnout „Pokud pokládáte NOVÝ dotaz (nikoliv odpověď) do staré diskuse - diskuse se objeví mezi novými tématy“ jak napsala lacenka.

Lacenka: Díky za tip, o této chybě jsme ani nevěděli… Předáme programátorovi a časem určitě budou i obnovené diskuse v pravém sloupci.

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
20.12.10 19:44

Ať se dívám, jak se dívám, tu možnost při přidávání prostě nevidím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
20.12.10 20:13

ve staré diskuzi klikneš na odpověď a nad oknem pro vložení příspěvku se ti mimo jiné objeví i možnost

Oživit diskusi: Pokud pokládáte NOVÝ dotaz (nikoliv odpověď) do staré diskuse - diskuse se objeví mezi novými tématy

musí ta diskuze být ale víc jak měsíc bez příspěvku!

Admin: netušila jsem že to není záměr :nevim: , jinak bych se ozvala, ale nerada křičím až moc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
20.12.10 22:18

Aha, takže to bude v tom, že ta konkrétní diskuse nebyla tak dlouho bez příspěvku. Díky!
Mám ale pocit, že jednu dobu se v nových diskusích ty obnovené objevovaly, ale může to být mlíkem v hlavě (které tam přetrvává, ač dávno nekojím). :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20943
16.1.11 14:27

Oživené diskuze by se ode dneška měly zobrazovat v pravém sloupci Nových diskuzí.

Adminka Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
16.12.14 10:07

@admin Při obnovování diskuse jsem nezatrhla, že chci diskusi oživit (nebo obnovit?). Jde to teď ještě nějak udělat? Díky.

Je to tahle:
https://www.emimino.cz/…dite-156557/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20943
16.12.14 12:52

Zdravím @Ukulina,
diskuzi jsem oživila dodatečně, už je mezi novými. :)

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
17.12.14 08:48

@admin Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...