Jaký telefon?

5502
7.7.13 13:47

Jaký telefon - poradíte?

Ahojky!
Chystám se pořídit nový mobil, ale absolutně se teď v těch nových nevyznám… Sice každopádně půjdu do prodejny a budu se ptát, ale nevím na co si dát popřípadě pozor abych nenarazila třeba jen na nějaký telefon, který jen potřebují prodat…
Chci s připojením na net, jakžtakž slušným foťákem a dobrou pamětí…pokud by se na to daly dát i nějaké aplikace na hry pro děti tak by to taky nebylo špatné…Ale zas si nemůžu moc vymýšlet, protože mobil za 10 000kč si pořídit nemůžu…
Poradíte s ajkým telefonem máte dobré zkušenosti?
Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5165
7.7.13 13:50

Zalezi na co telefon budes pouzivat :-) a jakou mas cenovou hranici… asi bych vybirala mezi HTC a Samsungem, pokud tedy nejsi vylozene zvykla na nejaky typ, napr. Nokii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
7.7.13 13:51

Paměť u chytrého telefonu už moc neřeš, stačí ti propojit telefon s účtem na googlu a dropboxu a všechno máš uložený jen virtuálně, a navíc v telefonu i počítači zároveň. Já mám zkušenost s HTC One V, HTC One X, iPhone 4, iPhone 5, Samsung Galaxy a Nokia Lumia a za sebe bych doporučila HTC. Starší model seženeš za „pár kaček“…

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
7.7.13 13:52

Jakžtakž slušný foťáky jsou dneska už samozřejmostí :-)

• Citovat
  • Upravit
25324
7.7.13 13:53

Ahoj, asi by sis měla udělat malý obrázek o tom, co by se ti líbilo, zkus Heuréku, tam si zadej parametry a uvidíš…a pak jsou tam recenze uživatelů, ty jsou dost klíčové a pomohou v rozhodování…
Já mám asi 3 adepty na nový telefon, ale pak vždycky dojdu k závěru, že ta moje piksla ještě slouží, tak proč jí měnit…
Jo, a pozor při nákupu, ohlídej si, aby byl z oficiální CZ distribuce, dost se prodává šedivej dovoz, a to může blbnout, a při případné reklamaci můžeš mít problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
7.7.13 13:58
Téda…děkuji :kytka: No budu prodlužovat smlouvu u oprátora (O2) takže původ by snad měl být v tom případě ok :-)
@ncc1701 píše:
Paměť u chytrého telefonu už moc neřeš, stačí ti propojit telefon s účtem na googlu a dropboxu a všechno máš uložený jen virtuálně, a navíc v telefonu i počítači zároveň. Já mám zkušenost s HTC One V, HTC One X, iPhone 4, iPhone 5, Samsung Galaxy a Nokia Lumia a za sebe bych doporučila HTC. Starší model seženeš za „pár kaček“…
dropbox…huuuaaa…jsem absolutně mimo mísu :mrgreen:
@momi33 píše:
Ahoj, asi by sis měla udělat malý obrázek o tom, co by se ti líbilo, zkus Heuréku, tam si zadej parametry a uvidíš…a pak jsou tam recenze uživatelů, ty jsou dost klíčové a pomohou v rozhodování…
Já mám asi 3 adepty na nový telefon, ale pak vždycky dojdu k závěru, že ta moje piksla ještě slouží, tak proč jí měnit…
Jo, a pozor při nákupu, ohlídej si, aby byl z oficiální CZ distribuce, dost se prodává šedivej dovoz, a to může blbnout, a při případné reklamaci můžeš mít problém.

No přesně takto uvažuju už rok, ale pomalu ale jistě se mi můj mobil rozpadá (je to ještě taková ta tlačítková klasika…) a za chvíli narozky tak ať se na mě rodina složí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
7.7.13 14:03

@Brokianaa já bych šla do Samsungu. momentálně mám asi 15 v řadě a jsem spokojená. Mám Samsung Galaxy SIII ale je trochu dražší. to co od mobilu chceš ty mají v podstatě dnes už všechny telefony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4489
7.7.13 14:06

@Brokianaa Já loni přes O2 koupila Sony Xperia P. Chtěla jsem hlavně aby mi na tom dobře šlapal net, ale nejvíc mi šlo o foťák. A tady mám 8 Megapixelů a fotí fakt super. Mám ho 10 měsíců a za celou dobu jsem nepřišla na žádnej nedostatek. Fakt jsem moc spokojená a dala jsem za něj asi kolem 6tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
7.7.13 14:06

@Brokianaa
joo, taky mám za měsíc narozky, ale nevím, jestli je to nutný.
Mám starou Nokii N73,a líbí se mi Sony Xperia T, má 13megapixelový foťák, pak i Alcatel OT 997 D, to je novinka, můj první tel. byl Alcatel, a měl luxuxsní výdrž baterie, dokonce po chcípnutí šel znovu zapnout, a vydržel i několik hodin…a pak Samsung Galaxy Xcover 2,odolný telefon.
Vše okolo 6t.
A opravdu pozor na tu „šedivku“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
7.7.13 14:07

@Brokianaa
https://www.dropbox.com/
A stejnou aplikaci si pak stáhneš i do mobilu. Něco vyfotíš a hned se ti to objeví i v počítači ;-) Stejně tak si tam nataháš různý dokumenty atd. Podle mýho je to docela vymakaná věc, kamarádka má kupříkladu Xperii, a protože tomu prd rozumí, tahá fotky přes datovej kabel.

• Citovat
  • Upravit
423
7.7.13 14:16

@ncc1701 super díky já měla samsung G. S2 a teď mám S3 mini ale o tomto jsem neslyšela určitě využiju :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
7.7.13 14:22

@Brokianaa mám HTC a jsem maximálně spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
7.7.13 15:01

@Brokianaa Mám Nokii Lumiu a jsem naprosto spokojená :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Shyamani
7.7.13 15:08

Ja mam Nokii E6, ta je ted tak za 5tis. Ma kombinaci dotykovyho displeje a normalnich hw tlacitek. Na celodotykac jsem si ani za pul roku nezvykla. Tohle je bezva, cejtit cudly pod prsty. Ma qwertz klavesnici, psani jedna basen bez preklepu. 8mpx fotak s bleskem, pamet 16gb, net je samozrejmosti. Doufam, ze mi dlouho vydrzi, pac jinej nechci!

• Citovat
  • Upravit
111verunka111
7.7.13 16:06

Blackberry 8520 a jsem taky spokojená :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák