Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, zrovna se mi měsíc po skončení záruky ro
zbil telefon HTC…Ted se rozhoduji mezi Vodafone (to jsem ani netušila že mají vlastní značku a Lenovo - obojí kolem 3 tis…Máte s některým zkuenosti a hlavně to ovládání a tak v porovnání s HTC? Případně budu ráda za jakékoliv postřehy.
Díky
Vodafone neznám a Lenovo stojí za prd. Ale v ceně okolo 3 tisíc těžko čekat zázraky.
Tak HTC one bylo za jinou cenu, dvakrát v opravě a po záruce kikslo úplně, takže o ceně to asi nebude…a jaká cena je jako dobrá na telefon???
Ja mam svuj prvni dotykovy samsung mini, stal kolem tech tri a jsem zatim spokojena- nechtela jsem ty velke, ale hlavne, aby se to dobre drzelo- ma takovy prijemny tvar a dobre se mi na nem pise, jinak mi staci volani, kalkulacka, budik
takze v tehle cenovekl kategorii je to ok
Tak ja mela radu let za sebou Samsungy a byla jsem spokojena. Ted uz mam nejakou dobu ale iPhone a uz bych ho nedala z ruky. Je to uplne o necem jinem ale taky je to jina cenova kategorie, uz jen proto, ze platis za to jejich jablko. Pokud ale trvas na sve cenove hladine, asi bych sla do nejakeho LG - sli s kvalitou strasne nahoru a myslim, ze Vodafone ho ma ted v nabidce LG Leon myslim, ze to je
![]()
Vodafone měla segra a byla spokojená, ale za trojku se nemůže očekávat žádný zázrak. Já mám vybraný Huawei G7, teď mám taky Huawei a jiný bych nechtěla
Ale víš jak to je, sto lidí sto názorů ![]()
Ahoj já tedy přešla že Samsungu S4 na lenovo Z2 pro a jsem maximálně spokojená ale cena je poněkud jinde, jen když porovnání profláklejší značky s tímto a i cenu tak je to nesrovnatelné, za míň peněz hodně muziky ![]()
Měla jsem huawei ascend g300 (kupovaný 2012 za 4050 Kč) a nyní huawei ascend y550 (kupovaný v prosinci za 3200)..
a za mě huawei vede ![]()