Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdo používá pravidelně?? pomáhá předejít problému když používáte každý den při koupání?? a nebo ne??
Voní krásně. já si ho kupovala vždycky před porodem do porodnice, takže mi ta vůně připomíná porodnici
ale jestli předchází..to si nejsem jistá, pokud na to člověk trpí, tak si myslím, že moc ne. ![]()
@sissi79 píše:
Pomáhá. o) a hlavně nevoní po rybách
Používám každý den a nemám žádné obtíže, dokonce když už přišlo mírné pálení např. po bazénu, nebo na začátku těhu tak jeho používání zklidnilo a bylo po problému. Používám pravidelně již cca 3 - 4 roky určitě a za mě super.
…skvelý super pri prvnich priznacich pouzivam i nekolikrat dene a do dvou dnu mam klid…:-)
On uz je i Lactacyd na problemy
je modrej. Ja ho pouzivam uz par let a kdyz uz zacali problemy, nepomohl mi!
@palapa píše:
On uz je i Lactacyd na problemyje modrej. Ja ho pouzivam uz par let a kdyz uz zacali problemy, nepomohl mi!
Modrej je ten oceán? Ten mi vůbec nezabral ![]()
Mě sedla femina, asi jsem závislá
nevíte od kolika let girls? Asi od 9?
Pomáhá, co ho používám, nemám žádné problémy, dřív jsem na ně trpěla dost.
Pouzivam pravidelne a uz delsi dobu mam klid od vytoku atd, jestli je to prave tim nevim… Ale urcite muzu doporucit ![]()
Laktacyd používám už přes deset let pravidelně. Na gyn. problémy netrpím, ale jednou dvakrát za rok si i mě najdou a ani Laktacyd nepomůže. Není to lék. Ale hygienu bez něj si už nedokážu představit, je bezkonkurenční!
Problémy jsem měla hodně co se týče mykóz, používala jsem Dove, ale po porodu jsem přešla na Lactacyd. Mykozu jsem od porodu neměla ani jednou (8 měsíců), ale těžko říct, jestli se to vytratilo porodem nebo používáním Lactacydu, každopádně ale krásně voní ![]()