Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,chtěla bych se zeptat,může se lactacyd femina v těhotenství,nevadí to nějak?Trošku mě začalo svědit dole
,není to nic hrozného,takže se mi nechce hnedka letět k mudrovi.A nebo jestli máte nějaký gelík vyzkoušený,poraďte.Děkuji ![]()
Ahoj, já ho používala celou dobu těhotenství
Normální mýdlo jsem nesnesla, také to strašně svědilo…
děkuji za odpovědi,takže si ho můžu bez problému koupit?jinak jak se to přesně jmenuje jen femina lactacyd?
ještě existuje Lactacyd Femina plus - prý speciálně pro těhotné - ale je dražší a mě teda více vyhovuje ten obyčejný Lactacyd Femina, ještě používám neparfemovaný gel na intimní hygienu od Avonu. A už se bez toho víc jak 10 let neobejdu ![]()
No a jaký je rozdíl mezi normálním a plus?Že je dražší mě nevadí.
Už několik let používám Laktacyd Femina, ale v těhu mi začalo něco vadit. A nejspíš to byla parfemace. Koupila jsem Laktacyd Femina Plus a nic mi nevadilo. Je neparfémovaný a dražší jen asi o dvacku ![]()
KPKristy píše:
Už několik let používám Laktacyd Femina, ale v těhu mi začalo něco vadit. A nejspíš to byla parfemace. Koupila jsem Laktacyd Femina Plus a nic mi nevadilo. Je neparfémovaný a dražší jen asi o dvacku
takze ta plus je neparfemovana,to jsem chtela vedet,prave,ze nechci nic parfemovaneho!
,ze je drazsi mi nevadi,hlavne,z pomuze!a jinak to se pouziva stejne jako sprchac,nanese na houbu a umyje? ![]()
nikdy jsem to nepouzivala,pri prvnim tehu jsem zadne potize nemela!
Já taky používám ten plus - je vhodný i při začínajících potížích, mě z nich i dostal, tak budu pokračovat, od Avonu mám také - je taky fajn, ale když jsou potíže, tak s tím už nic nenadělá. Jinak kamarádka používá Chilli intima a nedá na něj dopustit - tak babo raď. Rozhodně jsou ale intimní gely v těhotenství obvzvlášť vhodné a neublíží - neboj.
jitina píše:
No a jaký je rozdíl mezi normálním a plus?Že je dražší mě nevadí.
neparfemované jsou myslím všechny, které jsem psala, ten obyčejný mi v těhotenství nijak nevadí, jen ten plus mě trošku štípal, ale jen trošku a hned to přestalo (asi jsem měla trochu kvasinky, a už to mám dobré)
Používala jsem, ten obyčejný. Nějaký plus za dobu mých těhotenství ještě nebyl.Je to novinka poslední doby. Rozdíl je ten, že obsahuje oproti běžnému ještě více kyseliny mléčné..Jinak už není jen ten klasický „gel“, ale taky pěna..
Ještě jsem chtěla dodat, že jsem ho používala je pro svůj dobrý pocit. Nepomohl mi. Ve druhém těhotenství jsem trpěla od začátku do konce masivní kvasinkovou infekcí, nepomohlo mi nic, ani několik druhů kapslí od dr..Tak jsme to už na konci nechali být. Můj dr. říkal, že kvasinky sami o sobě plod neohrožují, je to nepříjemné pro ženu, proto se to léčí..Něco jiného je bakteriální infekce nebo streptokok, ale kvasinky jsou neškodné..
Po porodu se to upravilo.
Taky se pridavam ke chvale na Lactacyd. Ja jsem pak dokonce cele sestinedeli pouzivala Lactacyd na cele telo misto sprchace, bo ten me stipal, i kdyz se ho jen malinko dostalo, kam nemelo ![]()