Lactacyd v těhotenství

2789
9.7.10 06:41

Lactacyd v těhotenství

Ahoj,chtěla bych se zeptat,může se lactacyd femina v těhotenství,nevadí to nějak?Trošku mě začalo svědit dole :oops: ,není to nic hrozného,takže se mi nechce hnedka letět k mudrovi.A nebo jestli máte nějaký gelík vyzkoušený,poraďte.Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
9.7.10 06:57

Ahoj, já ho používala celou dobu těhotenství :wink: Normální mýdlo jsem nesnesla, také to strašně svědilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
9.7.10 06:58

Taky jsem ho používala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
9.7.10 07:02

děkuji za odpovědi,takže si ho můžu bez problému koupit?jinak jak se to přesně jmenuje jen femina lactacyd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
9.7.10 07:10

Lactacyd femina, taky ho používám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
9.7.10 07:12

ještě existuje Lactacyd Femina plus - prý speciálně pro těhotné - ale je dražší a mě teda více vyhovuje ten obyčejný Lactacyd Femina, ještě používám neparfemovaný gel na intimní hygienu od Avonu. A už se bez toho víc jak 10 let neobejdu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
9.7.10 07:17

No a jaký je rozdíl mezi normálním a plus?Že je dražší mě nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.7.10 07:42

Už několik let používám Laktacyd Femina, ale v těhu mi začalo něco vadit. A nejspíš to byla parfemace. Koupila jsem Laktacyd Femina Plus a nic mi nevadilo. Je neparfémovaný a dražší jen asi o dvacku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
9.7.10 07:45
KPKristy píše:
Už několik let používám Laktacyd Femina, ale v těhu mi začalo něco vadit. A nejspíš to byla parfemace. Koupila jsem Laktacyd Femina Plus a nic mi nevadilo. Je neparfémovaný a dražší jen asi o dvacku :palec:

takze ta plus je neparfemovana,to jsem chtela vedet,prave,ze nechci nic parfemovaneho! :-) ,ze je drazsi mi nevadi,hlavne,z pomuze!a jinak to se pouziva stejne jako sprchac,nanese na houbu a umyje? :oops:
nikdy jsem to nepouzivala,pri prvnim tehu jsem zadne potize nemela!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
9.7.10 07:46

Já taky používám ten plus - je vhodný i při začínajících potížích, mě z nich i dostal, tak budu pokračovat, od Avonu mám také - je taky fajn, ale když jsou potíže, tak s tím už nic nenadělá. Jinak kamarádka používá Chilli intima a nedá na něj dopustit - tak babo raď. Rozhodně jsou ale intimní gely v těhotenství obvzvlášť vhodné a neublíží - neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
9.7.10 07:48

Normálně se s tím umyj jako s jiným sprcháčem - nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
9.7.10 08:08
jitina píše:
No a jaký je rozdíl mezi normálním a plus?Že je dražší mě nevadí.

neparfemované jsou myslím všechny, které jsem psala, ten obyčejný mi v těhotenství nijak nevadí, jen ten plus mě trošku štípal, ale jen trošku a hned to přestalo (asi jsem měla trochu kvasinky, a už to mám dobré)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
9.7.10 08:13

Používala jsem, ten obyčejný. Nějaký plus za dobu mých těhotenství ještě nebyl.Je to novinka poslední doby. Rozdíl je ten, že obsahuje oproti běžnému ještě více kyseliny mléčné..Jinak už není jen ten klasický „gel“, ale taky pěna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
9.7.10 08:15

Ještě jsem chtěla dodat, že jsem ho používala je pro svůj dobrý pocit. Nepomohl mi. Ve druhém těhotenství jsem trpěla od začátku do konce masivní kvasinkovou infekcí, nepomohlo mi nic, ani několik druhů kapslí od dr..Tak jsme to už na konci nechali být. Můj dr. říkal, že kvasinky sami o sobě plod neohrožují, je to nepříjemné pro ženu, proto se to léčí..Něco jiného je bakteriální infekce nebo streptokok, ale kvasinky jsou neškodné..

Po porodu se to upravilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
9.7.10 08:40

Taky se pridavam ke chvale na Lactacyd. Ja jsem pak dokonce cele sestinedeli pouzivala Lactacyd na cele telo misto sprchace, bo ten me stipal, i kdyz se ho jen malinko dostalo, kam nemelo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí