Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jasny,ze bych sla k doktorovi,kdyby to bylo nesnesitelny,me jen vcera malinko dole svedelo,dneska je to uz dobry,ale tak jsem si radsi chtela neco koupit,abych tomu predesla,tak snad to bude dobry.Ono to muze byt i ze sprchace,me totiz v posledni dobe vadi uplne vsechno,co mi driv nevadilo! ![]()
No, on by se sprcháč na spodek vůbec neměl používat. Pak se smyje to dobrý a z toho vzniká svědění. Takže buď spešl intimní gel nebo čistá voda. Mejdlo je fuj…
No, já jsem ho sehnala jen v lékárně, ale je možné, že to prodávají i v drogerii. Zkus se zeptat. Za 200ml jsem zaplatila asi 120kč, což mě stál vždycky i ten Lactacyd plus. Uvidíš. Ale tohleto intimní mýdlíčko je pro mě dobrý. Rázem mě přestalo dole štípat a pálit a můj mudr. to prý těhotným doporučuje, protože Lactacyd je podle něho pro těhotné moc kyselý. Tak nevím. Určitě vyzkoušej a uvidíš. JInak ještě to mýdlíčko mám už dva měsíce a pořád je ho tam dost, dává se jen troška a i když se v těhle horkách myju často, tak pořád drží.
a jak se jmenuje to mejdlycko: me doktorka taky rekla ze lactacyd ne, ze je lepsi se mit cistou vodou..
Můj chlap používá moje intimní mýdla zcela běžně. Uškodit mu to nemůže. A pokud ženská léčí mykózu, má se léčit i partner. Většinou stačí když se dělí o mastičku:-)
Já používám lactacyd,ze začátku těhu jsem měla 3× mykozu a od té doby co ho používám,tak mám klid.Jeden druh(fialové balení) je spešl pro těhotné,tak ten mám ![]()