Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. Taky jsem ho používala při prvním těhotenství (to ještě ten plus nebyl - ten je myslím právě na začínající potíže, ale myslím, že je na něm napsáno, že jak ustanou, má se zas přejít k tomu obyč). Teď u druhého jsem ho používala taky, ale pak jsem přešla k jinému. Ale jen proto, že jsem ho dostala.
Rozhodně je to lepší než normální sprcháč.
Ahoj, Já používám taky Lactacyd femina Plus i klasický,ale když mám potíže, tak mě ten klasický pálí..ten plus je jemnější, bez parfému a má trošku jiné Ph..
jinak normálně naneseš na ruku a omyješ oné partie, zpěníš a opláchneš..
jinak doporučuju jíst hodně bílé jogurty s živými kulturami..dobrá je Activia a Holandia a pít kefíry,ať tomu svinstvu-mykoze, předcházíš.. ![]()
Já jsem ho taky používala normálně, ten klasický, ani mě nenapadlo, že by to mělo vadit, bo ani není důvod
A používám ho běžně i netěhotná, i před těhotenstvím. Sprcháčem a mýdly se „ony partie“ vůbec umývat nemají ![]()
Gyndr mi kdysi doporučoval ještě Chilly, řekla jsem, že používám toto a říkal, že je to jedno, že je to stejné ![]()
Angua píše:
Já jsem ho taky používala normálně, ten klasický, ani mě nenapadlo, že by to mělo vadit, bo ani není důvodA používám ho běžně i netěhotná, i před těhotenstvím. Sprcháčem a mýdly se „ony partie“ vůbec umývat nemají
tak tak..obyč.sprcháčem se akorát mikroflora zničí..
Já jsem Chilli Intimu taky zkoušela, ale asi po měsíci používání mi začala vadit. Laktacyd používám už roky a vyhovuje mi maximálně…
me v lekarne bylo receno ze ten plus ma v sobe mnohem vic nejake te ucinne latky…nejaky ty „pratelsky bakterie“ ci jak se tomu rika…neumim se vyjadrit…ale snad to pochopite ![]()
Intimní mycí mýdla používám pořád, v podstatě pořád něco jinýho, momentálně s tee tree oil. Dobré jsou i mycí oleje, např. od AOK (Hádek) je moc příjemný.
Ahojky,
já jsem bohužel díky Lactacydu měla opakované mykózy. Můj gynekolog mi doporučil přípravek Saforele a ten mi dělá moc dobře, je protimykotický a za stejnou cenu jako Lactacyd. Ale určitě je Lactacyd individuálně snášen, takže pokud by ti vyhovoval, nevidím v tom problém.
luciashek píše:
Ahojky,já jsem bohužel díky Lactacydu měla opakované mykózy. Můj gynekolog mi doporučil přípravek Saforele a ten mi dělá moc dobře, je protimykotický a za stejnou cenu jako Lactacyd. Ale určitě je Lactacyd individuálně snášen, takže pokud by ti vyhovoval, nevidím v tom problém.
luci a ten Saforele se dá sehnat asi jen v lékárně, že?
tak moc děkuji za rady,už jsem si ho koupila ten plus,tak uvidim,jak zafunguje.Jo a ještě bych se chtěla zeptat na takovou blbou otázku
,může si umýt tím gelem i chlap-neuškodí mu to nějak? ![]()
jitina píše:
tak moc děkuji za rady,už jsem si ho koupila ten plus,tak uvidim,jak zafunguje.Jo a ještě bych se chtěla zeptat na takovou blbou otázku,může si umýt tím gelem i chlap-neuškodí mu to nějak?
Nenapadá mě, proč ne
Naopak, když se dobře neopláchne, aspoň ti nic nepodráždí
![]()
tak jestli to pomuze me,tak by mohlo i pritelovi,protoze ja se budu toho paleni zbavovat a on mi to potom zase da,tak prave,jestli si on tim muze umyt pipisa?,pri nejhorsim ho to muze stipat,ne?oni chlapi tam zadnou kyselinu mlecnou nemaji,tak nevim?!:oops: ![]()
ale nespoléhej na léčebný účinky. To je opravdu jen mycí přípravek. Jestli máte nějaký obtíže, tak naklusej na gyndu. Zvlášť, když jsi těhotná!