Lactacyd v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15674
9.7.10 08:44

Ahoj. Taky jsem ho používala při prvním těhotenství (to ještě ten plus nebyl - ten je myslím právě na začínající potíže, ale myslím, že je na něm napsáno, že jak ustanou, má se zas přejít k tomu obyč). Teď u druhého jsem ho používala taky, ale pak jsem přešla k jinému. Ale jen proto, že jsem ho dostala.

Rozhodně je to lepší než normální sprcháč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
9.7.10 08:58

Ahoj, Já používám taky Lactacyd femina Plus i klasický,ale když mám potíže, tak mě ten klasický pálí..ten plus je jemnější, bez parfému a má trošku jiné Ph..

jinak normálně naneseš na ruku a omyješ oné partie, zpěníš a opláchneš..

jinak doporučuju jíst hodně bílé jogurty s živými kulturami..dobrá je Activia a Holandia a pít kefíry,ať tomu svinstvu-mykoze, předcházíš.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.7.10 09:26

Já jsem ho taky používala normálně, ten klasický, ani mě nenapadlo, že by to mělo vadit, bo ani není důvod :lol: A používám ho běžně i netěhotná, i před těhotenstvím. Sprcháčem a mýdly se „ony partie“ vůbec umývat nemají :mrgreen:

Gyndr mi kdysi doporučoval ještě Chilly, řekla jsem, že používám toto a říkal, že je to jedno, že je to stejné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
9.7.10 09:47
Angua píše:
Já jsem ho taky používala normálně, ten klasický, ani mě nenapadlo, že by to mělo vadit, bo ani není důvod :lol: A používám ho běžně i netěhotná, i před těhotenstvím. Sprcháčem a mýdly se „ony partie“ vůbec umývat nemají :mrgreen:

tak tak..obyč.sprcháčem se akorát mikroflora zničí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.7.10 10:46

Já jsem Chilli Intimu taky zkoušela, ale asi po měsíci používání mi začala vadit. Laktacyd používám už roky a vyhovuje mi maximálně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.7.10 10:50

me v lekarne bylo receno ze ten plus ma v sobe mnohem vic nejake te ucinne latky…nejaky ty „pratelsky bakterie“ ci jak se tomu rika…neumim se vyjadrit…ale snad to pochopite :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.7.10 10:50

kyselina mléčná je ta účinná látka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
9.7.10 11:51

Intimní mycí mýdla používám pořád, v podstatě pořád něco jinýho, momentálně s tee tree oil. Dobré jsou i mycí oleje, např. od AOK (Hádek) je moc příjemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
9.7.10 11:59

Ahojky,

já jsem bohužel díky Lactacydu měla opakované mykózy. Můj gynekolog mi doporučil přípravek Saforele a ten mi dělá moc dobře, je protimykotický a za stejnou cenu jako Lactacyd. Ale určitě je Lactacyd individuálně snášen, takže pokud by ti vyhovoval, nevidím v tom problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
9.7.10 12:25
luciashek píše:
Ahojky,já jsem bohužel díky Lactacydu měla opakované mykózy. Můj gynekolog mi doporučil přípravek Saforele a ten mi dělá moc dobře, je protimykotický a za stejnou cenu jako Lactacyd. Ale určitě je Lactacyd individuálně snášen, takže pokud by ti vyhovoval, nevidím v tom problém.

luci a ten Saforele se dá sehnat asi jen v lékárně, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
9.7.10 16:13

tak moc děkuji za rady,už jsem si ho koupila ten plus,tak uvidim,jak zafunguje.Jo a ještě bych se chtěla zeptat na takovou blbou otázku :oops: ,může si umýt tím gelem i chlap-neuškodí mu to nějak? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.7.10 16:35
jitina píše:
tak moc děkuji za rady,už jsem si ho koupila ten plus,tak uvidim,jak zafunguje.Jo a ještě bych se chtěla zeptat na takovou blbou otázku :oops: ,může si umýt tím gelem i chlap-neuškodí mu to nějak? :oops:

Nenapadá mě, proč ne :mrgreen: Naopak, když se dobře neopláchne, aspoň ti nic nepodráždí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
9.7.10 16:47

tak jestli to pomuze me,tak by mohlo i pritelovi,protoze ja se budu toho paleni zbavovat a on mi to potom zase da,tak prave,jestli si on tim muze umyt pipisa?,pri nejhorsim ho to muze stipat,ne?oni chlapi tam zadnou kyselinu mlecnou nemaji,tak nevim?!:oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.7.10 16:57

Můj chlap používá Laktacyd běžně a chválí si ho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.7.10 16:58

ale nespoléhej na léčebný účinky. To je opravdu jen mycí přípravek. Jestli máte nějaký obtíže, tak naklusej na gyndu. Zvlášť, když jsi těhotná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí