Láhev anti-colic
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Láhev anti-colic
Ahoj maminky, potřebuju poradit, jaká je asi tak nejlepší první lahvička proti kolikám? Koukám po Avent Anti-colic a na MAM…
recenze typu: Ještě nemáme vyzkoušeno, ale lahvička je hezky barevná mě úplně neoslovila
děkuju za rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My měli Tommee tippee, celkem spokojenost, akorát se to celkem pracně udržovalo, muselo se to vymývat hned po použití a malinkým kartáčkem každá dírka zvlášť, já na to byla hrozně líná hlavně v noci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kristyna.kp já jsem měla u obou kluků jedine avent, byla jsem spokojena. MAM jsem používala, až když byli děti větší. Synovec má i tu tommee a ta se mi nelíbí tolik jako od avent, nemyslím vzhledově 😁
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já používala Avent od čtyř měsíců a taky jsem byla spokojená. Malej MAM nevzal kvůli tvaru savičky a Avent mi přišel, že má ten systém líp propracovaný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme od narození MAM a super. Lahvičky se dají kompletně rozebrat, tak se parádně čistí a sterilizuji v mikrovlnce. Nemám jim co vytknout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem Avent i Mam oboje super, ale zůstala jsem u Aventu, protože ta od Mam měla široké dno a nevešla se mi do ohřívačky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit