Láhev anti-colic

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23.9.22 08:37

Láhev anti-colic

Ahoj maminky, potřebuju poradit, jaká je asi tak nejlepší první lahvička proti kolikám? Koukám po Avent Anti-colic a na MAM… 8o recenze typu: Ještě nemáme vyzkoušeno, ale lahvička je hezky barevná mě úplně neoslovila :lol: děkuju za rady :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37119
23.9.22 08:48

My měli Tommee tippee, celkem spokojenost, akorát se to celkem pracně udržovalo, muselo se to vymývat hned po použití a malinkým kartáčkem každá dírka zvlášť, já na to byla hrozně líná hlavně v noci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
23.9.22 08:57

Sestra používala u obou dětí MAM a byla spokojená  ;)

• Citovat
  • Upravit
9
23.9.22 08:58

@Kristyna.kp já jsem měla u obou kluků jedine avent, byla jsem spokojena. MAM jsem používala, až když byli děti větší. Synovec má i tu tommee a ta se mi nelíbí tolik jako od avent, nemyslím vzhledově 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3518
23.9.22 09:29

U obou děti jsem měla MAM a velká spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
23.9.22 09:37

Já používala Avent od čtyř měsíců a taky jsem byla spokojená. Malej MAM nevzal kvůli tvaru savičky a Avent mi přišel, že má ten systém líp propracovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
23.9.22 09:44

My máme od narození MAM a super. Lahvičky se dají kompletně rozebrat, tak se parádně čistí a sterilizuji v mikrovlnce. Nemám jim co vytknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4439
23.9.22 13:16

Měla jsem Avent i Mam oboje super, ale zůstala jsem u Aventu, protože ta od Mam měla široké dno a nevešla se mi do ohřívačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
23.9.22 13:37

Malej má od narození Avent a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí