Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Mam 2 deti 17 a 13 let a uz dlouho hledam lahev do skoly.Ne sklo, idealne do mycky. Ktera vydrzi, neni detska, vejde se do bocni kapsy na skolni tasce, nema sosacek, ale idealne se odsroubuje a pak se pije. Dekuji.
Decathlon, spousta lahví různých velikostí, tvaru, druhů, typu pitek…
Lahev Mattonky a je to, ne? Předpokládám, že je to pití na nejméně 8 hodin. U té téměř dospělé i více. Puberťáků mi projde pod rukami denně mraky a nic jiného u nich teda nevidím.
Co láhev od Sodastreamu “My only bottle”? Syn ji má do školy. Ta do myčky muže.
Pak jsou i jiné od nich, které nemůžou. Třeba takové ty větší používám já na cesty na vodu, mají větší objem.
@AstraG nechci takove jednorazove, potrebuji to poradne umyt..a nechci zbytecne kupovat plasty jednorazove, ale aby mely jednu delsi dobu
Mame lahve od Ion8. Mame je tedy uz nekolik let, z Amazonu. Netecou, mame jich asi sest, kupovane postupne po dvou letech, nevyhodila jsem zatim zadnou, jen u dvou vymenila vicko (praskle po padu na zem, u obou). Sest jich mame proto, ze deti potrebujou i dve denne a nejaka je porad v mycce… myjeme denne, vypadaji proad stejne. Ted uz mame i termosku, ta tedy nemuze do mycky, bohuzel.
Sikovna jsou i poutka a vkladaci sitka (starsi si dela vodu s citronem)…
Tady je maji treba na mallu…ale jen bez poutek a prislusenstvi… my mame tedy plastove… maji nepreberne mnozstvi vzoru, tvaru a matetrialu…
Nejde mi vlozit odkaz na amazon.de Ale je to lahev ion8 720 degree
máme tyhle a jsou super. Na výlety 0,7, malé děti do školy 0.3. mají různé motivy i velikosti. Máme je určitě přes 3 roky a furt vypadají i jsou super.
https://www.promaledobrodruhy.cz/…-cap_z28412/?…
Dcera uz vyzkousela mraky flasek i termosek.
Protekaly, nesly do mycky, pitko se spatne udrzovalo, smrdely…
Nakonec jsem ji uz ze zoufalstvi zacala davat male jednorazove s jemne perlivou vodou z Lidlu. A jsme spokojeny. Hlavou mi samozrejme prolitla ekologie (pro rejpaly), ale pohodli bylo dulezitejsi. Nekolikrat vytekle piti v uceni v aktovce v 1.tride - nic moc zazitek…
Nasla jsem i v CR, vkladam odkaz https://outdoor-lahve.heureka.cz/…blue-750-ml/#…
Do mycky davam i s poutkem ![]()