Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky, doporučte lahev na piti pro trilete dite. Dcera pije vodu a ve vsech tech plastovych flasek, vcetne zdravé lahve ta voda po par hodinách chytne tu pachut plastu. Zkousela jsem nerez s brckem, po par hodinach pachut plastu z brcka
tak nemate zkušenost s nejakou lahvi, ktera by byla vhodna i do skolky? Diky
A co mit proste par tech lahvi od pulitroveho piti s netekoucim uzaverem, tam nic chytat nebude a po tydnu lahev vyhodis.
@Liška2014 to ano, ale nam rekli ze ma mit i svoji lahev, kdyz pujdou ven, na výlet atd
@neta30 píše:
@Liška2014 to ano, ale nam rekli ze ma mit i svoji lahev, kdyz pujdou ven, na výlet atd
Tak do těch lahviček jim ale dají pití chvilku předtím, tzn. nebude se jim tam válet X hodin, tak bych se asi vykašlala na to, že může ta voda chutnat trošku jinak ![]()
Moje děti (3 a 2) pijí z plastových lahví denně (na zahradě, na kole, výlety apod.) a nemají s tím problém. Jako jo, když je bída a upiju jim, tak nic moc, ale oni si nestěžují ![]()
Takže jestli ti malá pije a nestěžuje si, neřešila bych.
@neta30 mame nerez s brckem a nevsimla jsem si, ze by ta voda smrdela. Z plastu mi smrdi taky.
Dcera má Zdravou láhev a nikdy sem si nevšimla, že by to nějak smrdělo ![]()
@Renca8 @Liška2014 Bejvavalo, v nasi kvuli korone hrnecky zrusene. Piti tahaji v lahvi z domu… ![]()
@blumen píše:
@neta30 mame nerez s brckem a nevsimla jsem si, ze by ta voda smrdela. Z plastu mi smrdi taky.
A jakou nerezovou mate?
@Whitedog píše:
Moje děti (3 a 2) pijí z plastových lahví denně (na zahradě, na kole, výlety apod.) a nemají s tím problém. Jako jo, když je bída a upiju jim, tak nic moc, ale oni si nestěžují
Takže jestli ti malá pije a nestěžuje si, neřešila bych.
Prave ze ji to vadi, nechce to pit, ze to je fuj a neni čerstvé. Má to asi po mne. Mne to taky vadi
Tak potom kup nějakou novou láhev, jakoukoliv. Pij z ní a říkej, jak je ta láhev super a jak v ní ta voda vydrží dlouho čerstvá, že to není jako ty staré láhve, jak je super… prostě ji vychvaluj až do nebe. Opakovaně. Věřím, že se také chytne ![]()
@neta30 aha..ok.
Nicméně, z plastu pije půl republiky ![]()
Denně čerstvé přeci nemůže tak být cítit…vždyť i lahve na kolo, na sport..vše až na výjimky je plast.
Osobně bych se blbostma pro pár procházek nezabývala ![]()