Láhev na pití, tříleťák

1806
11.5.22 08:48

Láhev na pití, tříleťák

Ahoj holky, prosím poradíte nějakou klidně i dražší láhev na pití, když jedem někam na výlet?
Nejraději kupuju jednorázové pití v platu, ale to také nemáme vždy doma když se rozhodneme někam jet.
Nejvíce mi asi vadí hygiena lahví, ty různá pitka a td, co pomalu ani nejdou vymýt, nejhorší byly drahé lahve od little dutch, u levných lahví hned rozkouše gumové pitko, a když jsme koupili s plastovým tak ta láhev ani netekla a letěla hned do koše a už nechci vyhazovat peníze, že koupim nakou drahou a zase bude na prd.
Tak prosím o tip na láhev, která se dobře a snadno umývá a je kvalitní. Děkuji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
231
11.5.22 09:02

Tak to by mě taky zajímalo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
11.5.22 09:03
@Venesí píše:
Ahoj holky, prosím poradíte nějakou klidně i dražší láhev na pití, když jedem někam na výlet?
Nejraději kupuju jednorázové pití v platu, ale to také nemáme vždy doma když se rozhodneme někam jet.
Nejvíce mi asi vadí hygiena lahví, ty různá pitka a td, co pomalu ani nejdou vymýt, nejhorší byly drahé lahve od little dutch, u levných lahví hned rozkouše gumové pitko, a když jsme koupili s plastovým tak ta láhev ani netekla a letěla hned do koše a už nechci vyhazovat peníze, že koupim nakou drahou a zase bude na prd.
Tak prosím o tip na láhev, která se dobře a snadno umývá a je kvalitní. Děkuji :nevim:

Nejlepší je do toho dávat jen vodu :mrgreen:

Ale jinak kupuju obycejnou v pepcu a do pulroku leti do kose, no neni to ekologicke, ale jak pises, stejne to bud splesnivy nebo se to rozkouse.

Pro memsi je dobra lahev z dm

Příspěvek upraven 11.05.22 v 09:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
11.5.22 09:05

Ahoj, já mám tu klasickou z DM je růžová. Malá jí má ve školce tak nemůžu vyfotit. Ale je spolehlivá, brčko projedu kartáčkem a jedem dál :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
11.5.22 09:06

Já se tady s dovolením připíchnu 😃
Kde se dá sehnat ten štěteček na čištění brčka z flašky? Viděla jsem, že se prodává ke kovovým brčkám, ale my máme ještě železnou zásobu těch plastových.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
11.5.22 09:07

Mne prijde nejlepsi shaker na protein - vrsek odsroubujes, takze vysycha daleko lepe jak jine lahve.. nevim, jak moc by to ale vyhovovalo diteti.

Příspěvek upraven 11.05.22 v 09:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
11.5.22 09:09

Jedeme už roky Zdravé lahve. Netečou, můžeš dokoupit i krytku pítka, jdou celé rozebrat a hodit do myčky, vydrží roky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
11.5.22 09:10

@Asiina
V DM, ale v krámu jsem nikde nenašla. Musíš si ho objednat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
11.5.22 09:12

@welovefashion Voda je dobrej nápad :palec: Ale jak tam je, tak toho moc nevypije :think: Každopádně my máme ten interval kratší, ale zase ty lahve nejsou tak drahý, abych ji nemohla vyměnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
11.5.22 09:25

Obyčejný bidon na kolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
11.5.22 09:26

Já třeba kupuju tu jednorázovku s kubík water, a pak jí vymývám a dělám do ni nové, pak třeba zas koupím kubika a znova. Mě ty flašky přijdou nejlepší :mrgreen: Souhlasím s tím, že většina jiných ani nejde umýt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22885
11.5.22 09:34

@Venesí Moje holky mají zdravou láhev, krásně se vymyje v myčce a žádné plísně nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
11.5.22 09:49

Nevím, jak moc aplikovatelný je to pro děti, ale já třeba všeobecně ty plastové lahve nedej Bože s těmi hnusnými pítky hrozně nesnáším, že se špatně myjou, tak nosím na výlety lahev Sigg a hrneček plecháč :mrgreen:

Nicméně jakmile do čehokoli začneš dávat sladký, tak se ti v těch pórech budou množit plísně, to je bohužel tak. Takže nejlepší je jen vodička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
11.5.22 09:51

Dej si go google zdravá láhev… když začla jakoby trochu smrdět (dítě do ní dostala džus ve kšolce a zapomnělo se na to v batohu) stačilo vyvařit v hrnci a zase dobrý.

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
11.5.22 09:57

Zdravá láhev :palec: Rozebereš a jdou dokupovat komponenty zvlášť.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko