Láhev na pití, tříleťák
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Láhev na pití, tříleťák
Ahoj holky, prosím poradíte nějakou klidně i dražší láhev na pití, když jedem někam na výlet?
Nejraději kupuju jednorázové pití v platu, ale to také nemáme vždy doma když se rozhodneme někam jet.
Nejvíce mi asi vadí hygiena lahví, ty různá pitka a td, co pomalu ani nejdou vymýt, nejhorší byly drahé lahve od little dutch, u levných lahví hned rozkouše gumové pitko, a když jsme koupili s plastovým tak ta láhev ani netekla a letěla hned do koše a už nechci vyhazovat peníze, že koupim nakou drahou a zase bude na prd.
Tak prosím o tip na láhev, která se dobře a snadno umývá a je kvalitní. Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Venesí píše:
Ahoj holky, prosím poradíte nějakou klidně i dražší láhev na pití, když jedem někam na výlet?
Nejraději kupuju jednorázové pití v platu, ale to také nemáme vždy doma když se rozhodneme někam jet.
Nejvíce mi asi vadí hygiena lahví, ty různá pitka a td, co pomalu ani nejdou vymýt, nejhorší byly drahé lahve od little dutch, u levných lahví hned rozkouše gumové pitko, a když jsme koupili s plastovým tak ta láhev ani netekla a letěla hned do koše a už nechci vyhazovat peníze, že koupim nakou drahou a zase bude na prd.
Tak prosím o tip na láhev, která se dobře a snadno umývá a je kvalitní. Děkuji
Nejlepší je do toho dávat jen vodu ![]()
Ale jinak kupuju obycejnou v pepcu a do pulroku leti do kose, no neni to ekologicke, ale jak pises, stejne to bud splesnivy nebo se to rozkouse.
Pro memsi je dobra lahev z dm
Příspěvek upraven 11.05.22 v 09:07
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já mám tu klasickou z DM je růžová. Malá jí má ve školce tak nemůžu vyfotit. Ale je spolehlivá, brčko projedu kartáčkem a jedem dál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se tady s dovolením připíchnu 😃
Kde se dá sehnat ten štěteček na čištění brčka z flašky? Viděla jsem, že se prodává ke kovovým brčkám, ale my máme ještě železnou zásobu těch plastových.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne prijde nejlepsi shaker na protein - vrsek odsroubujes, takze vysycha daleko lepe jak jine lahve.. nevim, jak moc by to ale vyhovovalo diteti.
Příspěvek upraven 11.05.22 v 09:09
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedeme už roky Zdravé lahve. Netečou, můžeš dokoupit i krytku pítka, jdou celé rozebrat a hodit do myčky, vydrží roky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Asiina
V DM, ale v krámu jsem nikde nenašla. Musíš si ho objednat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@welovefashion Voda je dobrej nápad
Ale jak tam je, tak toho moc nevypije
Každopádně my máme ten interval kratší, ale zase ty lahve nejsou tak drahý, abych ji nemohla vyměnit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já třeba kupuju tu jednorázovku s kubík water, a pak jí vymývám a dělám do ni nové, pak třeba zas koupím kubika a znova. Mě ty flašky přijdou nejlepší
Souhlasím s tím, že většina jiných ani nejde umýt
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venesí Moje holky mají zdravou láhev, krásně se vymyje v myčce a žádné plísně nejsou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, jak moc aplikovatelný je to pro děti, ale já třeba všeobecně ty plastové lahve nedej Bože s těmi hnusnými pítky hrozně nesnáším, že se špatně myjou, tak nosím na výlety lahev Sigg a hrneček plecháč ![]()
Nicméně jakmile do čehokoli začneš dávat sladký, tak se ti v těch pórech budou množit plísně, to je bohužel tak. Takže nejlepší je jen vodička ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dej si go google zdravá láhev… když začla jakoby trochu smrdět (dítě do ní dostala džus ve kšolce a zapomnělo se na to v batohu) stačilo vyvařit v hrnci a zase dobrý.
- Citovat
- Upravit