ABKM a kozi mleko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
38
5.5.22 16:08

ABKM a kozi mleko

Zdravím, prosím vyzkoušel někdo u miminka s ABKM kozí mléko? Vím, že se to nedoporučuje, avšak četla jsem i opačně názory. Vzhledem k příšerné chuti mléka na ABKM bych zkusila a zaplatila snad vše. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9267
5.5.22 16:35

@LucieLucik synovi to kozí mléko vůbec nesedlo. Průjem a vyrážka. Měl Neocate a miloval ho :D jiné mléko už mi pak vůbec nepil, protože byl zvyklý na tu chuť od mala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
5.5.22 17:09

No jake miminko? Nam na abkm kozi prošlo. Rika se, že kozi je nejpodobnější lidskému, ale treba do nejakych 4m bych nedavala. Ale spis pocitove nez ze bych mela nějak podložené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
5.5.22 17:13
@Ornwen píše:
No jake miminko? Nam na abkm kozi prošlo. Rika se, že kozi je nejpodobnější lidskému, ale treba do nejakych 4m bych nedavala. Ale spis pocitove nez ze bych mela nějak podložené

Budou 3 měsíce. V jakém věku vám kozí prošlo? Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
5.5.22 17:18

Založit 4 diskuze? To jako vážně? Proč to vše nenapíšeš do jedné, takhle se v tom nikdo nevyzná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
5.5.22 17:18
@LucieLucik píše:
Budou 3 měsíce. V jakém věku vám kozí prošlo? Díky!

My zjistila abkm az pozde a nemel to nijak hrozne. Takze neco pres pul roku mu bylo.
A pozor, kozi veci taky chutnaji hrozne (jsou i kase)
Ale ja i kojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
5.5.22 17:27
@Malineka píše:
Založit 4 diskuze? To jako vážně? Proč to vše nenapíšeš do jedné, takhle se v tom nikdo nevyzná.

Nevidím v tom problém. Ale jsem tu dnes poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
5.5.22 17:28
@LucieLucik píše:
Nevidím v tom problém. Ale jsem tu dnes poprvé.

Odpověď na mé dotazy zřejmě ale asi nemáte, tak se můžete třeba orientovat v jiných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9722
5.5.22 17:35

Animální mléka jsou do 1 roku vysoce nevhodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
5.5.22 18:18
@Doctus píše:
Animální mléka jsou do 1 roku vysoce nevhodná.

Tak logicky se baví o umělém mléce. Kendamil kozi nebo Naše mléko. Teda doufam zakladatelko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
5.5.22 18:20

Tak je pravda, že tam může být zkrizena alergie. Ale ostatní píšou že jim sedlo a prošlo :nevim: my jsme dávali už menšímu miminku,, 2m +

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
5.5.22 18:24
@Aletta80 píše:
Tak je pravda, že tam může být zkrizena alergie. Ale ostatní píšou že jim sedlo a prošlo :nevim: my jsme dávali už menšímu miminku,, 2m +

A měli jste ABKM? Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
5.5.22 18:42
@Aletta80 píše:
Tak logicky se baví o umělém mléce. Kendamil kozi nebo Naše mléko. Teda doufam zakladatelko :D

Přesně tak. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
5.5.22 18:47

U nás kozí prošlo, ale kojila jsem, takže jsme ho dávali až později. U nás zase neprošlo žádné UM - prostě nevypil a konec, takže já byla moc ráda za kozí mléko.

• Citovat
  • Upravit
20777
5.5.22 20:14

Dobrý den, @LucieLucik

založit 4 stejné diskuze během 5 minut je opravdu zbytečné. Dvě diskuze ve kterých nebyly příspěvky jsem smazala.
Prosím nezakládejte další diskuze - dosah Vašeho dotazu se nezvýší, naopak - pokud se bude situace opakovat, budu Vás muset zablokovat.

Děkuji za respektování

S pozdravem
Viki :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep