ABKM a kozi mleko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
ABKM a kozi mleko
Zdravím, prosím vyzkoušel někdo u miminka s ABKM kozí mléko? Vím, že se to nedoporučuje, avšak četla jsem i opačně názory. Vzhledem k příšerné chuti mléka na ABKM bych zkusila a zaplatila snad vše. Díky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@LucieLucik synovi to kozí mléko vůbec nesedlo. Průjem a vyrážka. Měl Neocate a miloval ho
jiné mléko už mi pak vůbec nepil, protože byl zvyklý na tu chuť od mala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jake miminko? Nam na abkm kozi prošlo. Rika se, že kozi je nejpodobnější lidskému, ale treba do nejakych 4m bych nedavala. Ale spis pocitove nez ze bych mela nějak podložené
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ornwen píše:
No jake miminko? Nam na abkm kozi prošlo. Rika se, že kozi je nejpodobnější lidskému, ale treba do nejakych 4m bych nedavala. Ale spis pocitove nez ze bych mela nějak podložené
Budou 3 měsíce. V jakém věku vám kozí prošlo? Díky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Založit 4 diskuze? To jako vážně? Proč to vše nenapíšeš do jedné, takhle se v tom nikdo nevyzná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LucieLucik píše:
Budou 3 měsíce. V jakém věku vám kozí prošlo? Díky!
My zjistila abkm az pozde a nemel to nijak hrozne. Takze neco pres pul roku mu bylo.
A pozor, kozi veci taky chutnaji hrozne (jsou i kase)
Ale ja i kojila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malineka píše:
Založit 4 diskuze? To jako vážně? Proč to vše nenapíšeš do jedné, takhle se v tom nikdo nevyzná.
Nevidím v tom problém. Ale jsem tu dnes poprvé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LucieLucik píše:
Nevidím v tom problém. Ale jsem tu dnes poprvé.
Odpověď na mé dotazy zřejmě ale asi nemáte, tak se můžete třeba orientovat v jiných.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Doctus píše:
Animální mléka jsou do 1 roku vysoce nevhodná.
Tak logicky se baví o umělém mléce. Kendamil kozi nebo Naše mléko. Teda doufam zakladatelko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak je pravda, že tam může být zkrizena alergie. Ale ostatní píšou že jim sedlo a prošlo
my jsme dávali už menšímu miminku,, 2m +
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aletta80 píše:
Tak je pravda, že tam může být zkrizena alergie. Ale ostatní píšou že jim sedlo a prošlomy jsme dávali už menšímu miminku,, 2m +
A měli jste ABKM? Děkuji!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aletta80 píše:
Tak logicky se baví o umělém mléce. Kendamil kozi nebo Naše mléko. Teda doufam zakladatelko
Přesně tak. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás kozí prošlo, ale kojila jsem, takže jsme ho dávali až později. U nás zase neprošlo žádné UM - prostě nevypil a konec, takže já byla moc ráda za kozí mléko.
- Citovat
- Upravit
Dobrý den, @LucieLucik
založit 4 stejné diskuze během 5 minut je opravdu zbytečné. Dvě diskuze ve kterých nebyly příspěvky jsem smazala.
Prosím nezakládejte další diskuze - dosah Vašeho dotazu se nezvýší, naopak - pokud se bude situace opakovat, budu Vás muset zablokovat.
Děkuji za respektování
S pozdravem
Viki ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit