Miminko má a hlad co s tim

5
30.4.22 14:59

Miminko má a hlad co s tim

Ahojky, máme doma kojence, kterému budou za týden 3 měsíce váží 5,6kg a 62cm. Jsme na UM na Nutrilonu. Jelikož je to naše první miminko, tak se snažím ve všem poslouchat obvodní lékařku. Dr. Nám teď vypočítala, že by měl malej papat 120 ml po 3 hodinách, ale prcek mi po vypití a odebrání láhve hrozně pláče a cuca si ruce. Prostě si myslím že mu to nestačí a má hlad. Pak se teda uklidní a vydrží tak 1,5 hod až 2 hodiny a pak zas hrozně brečí a utrhl by dudaka :zed: Myslíte, že mu můžu dávat více? Nechci ho trápit hlady. Ještě jsem myslela, že bych ho třeba zaplácla čajíkem fenyklovým, ale Dr. řekla, že může denně pouze 4 lžičky. :nevim: Předem děkuju za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35938
30.4.22 15:03

Dej mu víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27700
30.4.22 15:07

Nakrm ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
30.4.22 15:09

Dej mu najíst a na doktorku kašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5965
30.4.22 15:09
@Anci118 píše:
Ahojky, máme doma kojence, kterému budou za týden 3 měsíce váží 5,6kg a 62cm. Jsme na UM na Nutrilonu. Jelikož je to naše první miminko, tak se snažím ve všem poslouchat obvodní lékařku. Dr. Nám teď vypočítala, že by měl malej papat 120 ml po 3 hodinách, ale prcek mi po vypití a odebrání láhve hrozně pláče a cuca si ruce. Prostě si myslím že mu to nestačí a má hlad. Pak se teda uklidní a vydrží tak 1,5 hod až 2 hodiny a pak zas hrozně brečí a utrhl by dudaka :zed: Myslíte, že mu můžu dávat více? Nechci ho trápit hlady. Ještě jsem myslela, že bych ho třeba zaplácla čajíkem fenyklovým, ale Dr. řekla, že může denně pouze 4 lžičky. :nevim: Předem děkuju za rady :)

Moje maminka měla 5 dětí. Vyprávěla mi, jak jí radili krmit po třech hodinách, množství jídla atd. Poslouchala jak hodinky. Výsledek byl, že první dvě děti neustále řvali. Pochopila časem, že hlady. Pak se na rady vybodla a krmila, když mělo dítě hlad. Od té doby byly děti spokojené, protože byly najedené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
30.4.22 15:10

Dej mu vic, nas taky chtel vic, davala jsem podle hladu. Byl pekny buclatý spokojeny miminko, tedjsou mu skoro tri a je hubenej jak tycka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
30.4.22 15:17

Moc děkuji za rady, já si taky myslím že mu víc může ublížit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
30.4.22 15:20

Mám dceru na UM a nikdy jsem se neřídila například tím, co je na krabici nebo kolik by měla vypít. Vždy jsem se řídila potřebou miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33784
30.4.22 15:25
@Anci118 píše:
Ahojky, máme doma kojence, kterému budou za týden 3 měsíce váží 5,6kg a 62cm. Jsme na UM na Nutrilonu. Jelikož je to naše první miminko, tak se snažím ve všem poslouchat obvodní lékařku. Dr. Nám teď vypočítala, že by měl malej papat 120 ml po 3 hodinách, ale prcek mi po vypití a odebrání láhve hrozně pláče a cuca si ruce. Prostě si myslím že mu to nestačí a má hlad. Pak se teda uklidní a vydrží tak 1,5 hod až 2 hodiny a pak zas hrozně brečí a utrhl by dudaka :zed: Myslíte, že mu můžu dávat více? Nechci ho trápit hlady. Ještě jsem myslela, že bych ho třeba zaplácla čajíkem fenyklovým, ale Dr. řekla, že může denně pouze 4 lžičky. :nevim: Předem děkuju za rady :)

Každé dítě je jiné, tvému tohle množství nestačí, klidně mu dej víc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
30.4.22 15:31

Jsem jediná koho tenhle příspěvek reálně vytocil? Dítě ti řve hlady, ale ty neee, musíš poslouchat paní doktorku :roll: no a dávat čas ve 2 měsících? Dobrej bizar. Určitě v tom pokračuj, pokud ti není líto ledvin tvyho dítěte :palec: pokud ti doktorka řekla, že mu ve 2 měsících máš dávat čaj, tak by měla vrátit diplom. Občas mi přijde, že s porodem ženskejm kolikrát vypadne z těla i mozek :roll: až ti doktorka řekne, že mu máš o úplňku polejvat hlavu studenou vodou, uděláš to? Asi jo, viď. Bo doktorka řekla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42240
30.4.22 15:32
@Anonymní píše:
Jsem jediná koho tenhle příspěvek reálně vytocil? Dítě ti řve hlady, ale ty neee, musíš poslouchat paní doktorku :roll: no a dávat čas ve 2 měsících? Dobrej bizar. Určitě v tom pokračuj, pokud ti není líto ledvin tvyho dítěte :palec: pokud ti doktorka řekla, že mu ve 2 měsících máš dávat čaj, tak by měla vrátit diplom. Občas mi přijde, že s porodem ženskejm kolikrát vypadne z těla i mozek :roll: až ti doktorka řekne, že mu máš o úplňku polejvat hlavu studenou vodou, uděláš to? Asi jo, viď. Bo doktorka řekla :zed:

Ty neumíš číst?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33784
30.4.22 15:34
@Anonymní píše:
Jsem jediná koho tenhle příspěvek reálně vytocil? Dítě ti řve hlady, ale ty neee, musíš poslouchat paní doktorku :roll: no a dávat čas ve 2 měsících? Dobrej bizar. Určitě v tom pokračuj, pokud ti není líto ledvin tvyho dítěte :palec: pokud ti doktorka řekla, že mu ve 2 měsících máš dávat čaj, tak by měla vrátit diplom. Občas mi přijde, že s porodem ženskejm kolikrát vypadne z těla i mozek :roll: až ti doktorka řekne, že mu máš o úplňku polejvat hlavu studenou vodou, uděláš to? Asi jo, viď. Bo doktorka řekla :zed:

A vytočil tě tak moc, že ho radši píšeš jako anonym? Má první dítě, nechce mu ublížit, tak se zeptala, to se toho stalo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
30.4.22 15:41
@Anonymní píše:

A proč Anonym???
Nepříjemná a ještě srab se za to podepsat?? To miluju! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
30.4.22 15:42
@Anonymní píše:

Hrdinko schovaná za anonymem, máš děti? Určitě jsi hned u prvního byla super neomylná, že? Možná by stálo zato, tě odtajnit, @admin?
@Anci118 Klidně dávej víc mléka, je evidentní, že má hlad. U dětí se to navíc často mění, může mít růstový spurt a to pak je z dítěte otesánek :)

Příspěvek upraven 30.04.22 v 17:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
30.4.22 15:59

Tak pokud dobre vim, na tento vek uz je predepsane na krabici 170ml. Treba to dr. jen tak placla nevedomky stari. Samozrejme mu dej vic. Mam o 2m starsi stejne velkou a ta zase pije mene nez rika krabice. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí