Kašička k snídani
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kašička k snídani
Může dítě každý den snídat kašičku? (střídat ovesnou, rýžovou, špaldovou, jahlovou), nebo to dítěti škodí?
Malé to chutná, ale žena tvrdí, že to nemůže mít každý den, tak ji raději některé dny místo kašičky k snídani kojí.
Já do toho prý nemám co omluvit, protože ona je matka a ví nejlépe co je pro její dítě nejlepší.
Jenže má 176cm a 45kg, takže v její zájmu stejně jako v mém, by mělo být, omezit kojení, co možná na minimum, když ne s tím úplně přestat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A proč by to jako mělo škodit? Ideální je to s něčím prostřídat. Kaše je dobrá snídaně. Kojení ať neomezuje, raději ať se léčí. Nechápu, proč máte dítě, když je žena v takovém stavu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mína91 píše:
A proč by to jako mělo škodit? Ideální je to s něčím prostřídat. Kaše je dobrá snídaně. Kojení ať neomezuje, raději ať se léčí. Nechápu, proč máte dítě, když je žena v takovém stavu.
Máme dítě odnést do babyboxu, protože žena po porodu zhubla 20kg?😀
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtela jsem reagovat, nez jsem si precetla prezdivku. Jdi do hajz-lu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jenda92 píše:
Máme dítě odnést do babyboxu, protože žena po porodu zhubla 20kg?😀
To bych asi úplně nedoporučila. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mína91 píše:
To bych asi úplně nedoporučila.
Tak se prosím zdržte zbytečného ventilování svých emocí typu „nechápu proč máte dítě“. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jenda92 píše:
Tak se prosím zdržte zbytečného ventilování svých emocí typu „nechápu proč máte dítě“.
Jsem ráda, že jsi troll
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vy jste minimálně cvok
Vaše žena ví co dělá, tak se jí do toho nepleťte ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jenda92 píše:
Může dítě každý den snídat kašičku? (střídat ovesnou, rýžovou, špaldovou, jahlovou), nebo to dítěti škodí?Malé to chutná, ale žena tvrdí, že to nemůže mít každý den, tak ji raději některé dny místo kašičky k snídani kojí.
Já do toho prý nemám co omluvit, protože ona je matka a ví nejlépe co je pro její dítě nejlepší.
Jenže má 176cm a 45kg, takže v její zájmu stejně jako v mém, by mělo být, omezit kojení, co možná na minimum, když ne s tím úplně přestat.
at jí žena taky kašičku…btw, nejspíš má nějaký problém, poruchu příjmu potravy, poporodní deprese, nebo nezdravou závislost na děcku, chtělo by to řešit s odborníkem
ne tady na emimi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jenda92 píše:
Může dítě každý den snídat kašičku? (střídat ovesnou, rýžovou, špaldovou, jahlovou), nebo to dítěti škodí?Malé to chutná, ale žena tvrdí, že to nemůže mít každý den, tak ji raději některé dny místo kašičky k snídani kojí.
Jenže má 176cm a 45kg, takžev její zájmu stejně jako v mém, by mělo být, omezit kojení, co možná na minimum, když ne s tím úplně přestat.
Ještě jsi zapomněl na zájmy své matky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@welovefashion píše:
at jí žena taky kašičku…btw, nejspíš má nějaký problém, poruchu příjmu potravy, poporodní deprese, nebo nezdravou závislost na děcku, chtělo by to řešit s odborníkemne tady na emimi
tak hlavně má kre. téna manžela, pokud je teda vůbec skutečná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale nějak krátký ban, mělo to být nejmín na měsíc
Příspěvek upraven 24.04.22 v 10:11
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@welovefashion píše:
at jí žena taky kašičku…btw, nejspíš má nějaký problém, poruchu příjmu potravy, poporodní deprese, nebo nezdravou závislost na děcku, chtělo by to řešit s odborníkemne tady na emimi
Dobrý nápad, už pripravuju špaldovou kašičku s ovesnym mlékem, medem a banamem pro manželku. :
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prvni co me napadlo pri precteni tveho prispevku bylo, ze ja bych te na miste tve zeny poslala do…psat se to tu nesmi
Ty nemas nejake chlapske starosti, ze ji porad rikas, co ma a co nema delat? ja se divim, ze jeste neutekla. Mozna, ze neni schopna se najist z nervu z tebe.
Pokud ma zena nejake psychicke problemy, tak ji rozhodne nepomuze, kdyz ji budes neustale rikat, co ma delat. Nech ji dychat. Pokud ji neveris jako matce, proc s ni mas dite?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit