Kašička k snídani
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ty jsi proste typicky kontrolor a vedle takovych se neda dychat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana525 píše:
Prvni co me napadlo pri precteni tveho prispevku bylo, ze ja bych te na miste tve zeny poslala do…psat se to tu nesmiTy nemas nejake chlapske starosti, ze ji porad rikas, co ma a co nema delat? ja se divim, ze jeste neutekla. Mozna, ze neni schopna se najist z nervu z tebe.
Pokud ma zena nejake psychicke problemy, tak ji rozhodne nepomuze, kdyz ji budes neustale rikat, co ma delat. Nech ji dychat. Pokud ji neveris jako matce, proc s ni mas dite?
Zvláštní úvaha. Má to ale jednu mezeru, když jsme se potkali, matka ještě nebyla, takze nic nenasvedcovalo tomu, že ji jako matce nebudu věřit. ![]()
Hlavně to není o důvěře, ale o tom, že mám potřebu taky aspoň o něčem rozhodnout a ne, že musím jen mlčet, kyvat hlavou a přikládat platební kartu k terminálu. 😀
Nech ji dychat, já tady nemám žádné slovo, je to i moje dcera, to si laskavě uvědomte. Nevím co se to tu rozmaha za manýry, že chlap nemá co kecat do péče o dítě. ![]()
Příspěvek upraven 24.04.22 v 10:43
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana525 píše:
Přesně jste to vystihla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jenda92 píše:
Zvláštní úvaha. Má to ale jednu mezeru, když jsme se potkali, matka ještě nebyla, a nic nenasvedcovalo tomu, že ji jako matce nebudu věřit.
Nech jí dýchat blázne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahodové smoothie píše:
Nech jí dýchat blázne
Nech ji dychat, já tady nemám žádné slovo, je to i moje dcera, to si laskavě uvědomte. Nevím co se to tu rozmaha za manýry, že chlap nemá co kecat do péče o dítě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana525 píše:
Ne nejsem, jen si myslím, že jako otec dítěte, který s ním a jeho matkou žije v jedné domácnosti a všechno velmi štědře financuje, bych měl mít také nějaké právo vyjádřit svůj názor k péči o dítě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jenda92 píše:
Ne nejsem, jen si myslím, že jako otec dítěte, který s ním a jeho matkou žije v jedné domácnosti a všechno velmi štědře financuje, bych měl mít také nějaké právo vyjádřit svůj názor k péči o dítě.
A to dite neprospiva?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jsou tady zase názory. Chlap má jen platit a platit a poslouchat ženu na slovo a když si dovolí rozporovat něco co se týká například stravování dítěte, tak už je to ubožák, tyran, a jeho žena z toho má logicky psychicky problémy.
Ženský, ženský ![]()
To dítě je obou, chlap má úplně stejně právo rozhodovat o tom, co bude dítě snídat, jako jeho matka. Ať se vám to líbí, nebo ne.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jenda92 píše:
Ne nejsem, jen si myslím, že jako otec dítěte, který s ním a jeho matkou žije v jedné domácnosti a všechno velmi štědře financuje, bych měl mít také nějaké právo vyjádřit svůj názor k péči o dítě.
A tvé názory vycházejí z čeho? Předpokládám, že z nějakých tvých domněnek, co si vycucáš z prstu
narozdíl od tvé ženy, která, pokud je tak úzkostlivá jak jí popisuješ v jiných diskuzich, si určitě zjišťuje co a jak se má dělat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VitaminC píše:
A to dite neprospiva?
Prospívá na úkor manželky. Manželka neprospívá. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahodové smoothie píše:
A tvé názory vycházejí z čeho? Předpokládám, že z nějakých tvých domněnek, co si vycucáš z prstunarozdíl od tvé ženy, která, pokud je tak úzkostlivá jak jí popisuješ v jiných diskuzich, si určitě zjišťuje co a jak se má dělat
![]()
Já poctivě dennodenně pročítám emimino a ziskavam tak rady od zkusennych maminek.
Případně si vždy danou problematiku googlim.
Ujišťuji vás, že si tady opravdu tvrdohlave neprosazuji nějaké iracionální vyplody mé choré mysli. Nejsem beran. ![]()
Manželka je beran a to je ten problém. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jenda92
jakože ryze kvůli kojení je manželka v pásmu podváhy? Zklamu tě, pokud žena dobře a vyváženě jí, má dostatek odpočinku, je psychicky v pohodě, jen kojením dvacet kilo neshodí.
- Citovat
- Upravit
@Jenda92 píše:
Prospívá na úkor manželky. Manželka neprospívá.
Tak do toho mluvit nemuzes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vesmírná drůbež píše:
@Jenda92jakože ryze kvůli kojení je manželka v pásmu podváhy? Zklamu tě, pokud žena dobře a vyváženě jí, má dostatek odpočinku, je psychicky v pohodě, jen kojením dvacet kilo neshodí.
Vždycky byla hezky štíhlá, zvyklá střídmě a zdravě jíst.
Problém je, že kojení je extrémní energetický výdej a je tomu potřeba přizpůsobit zvýšený příjem energie. Žena ale ji stále stejně jako před těhotenstvím a víc prostě jist už nezačne.
Takže ano, momentálně je problém zvýšený výdej energie spojeny s kojením.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vesmírná drůbež já za měsíc kojení přibrala skoro deset kilo a to jsem na jídlo neměla skoro žádný čas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit