Kašička k snídani
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Elea9 píše:
@Vesmírná drůbež já za měsíc kojení přibrala skoro deset kilo a to jsem na jídlo neměla skoro žádný čas
Já zase při kojení hubnula, i když jsem k normální stravě ještě pila denně jeden Nutridrink. Váha se mi zastavila na 50 kg a nehnula se, ať jsem dělala sebevětší psí kusy, všechna vyšetření ok, prý hormony ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli píše:
A proč? Oba už svůj způsob našla….. Páchá pomalou sebevraždu vyhladověním….
Ani se jí nedivím….
Protože je tu aktivní uzivatelka, řeší tady každý prd, tak pokud by byla nějakým způsobem nespokojena se svým mužem, jistě by ji zajímal názor erudovanych odbornic na všechno na emiminu.
Jak.jsem již osal v jiném vláknu, manželka skutečně rozhodnutí dětské lékařky běžně musí nejdříve ověřit na emiminu, aby ho respektovala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prostě provokuje, aby se s ním někdo bavil…evidentně se s ním doma nebaví ani klika od dvěří, tak potřebuje pozornost a a vytváří ji takto.
dávám mu tejden a admin smaže i toto alter ego
Příspěvek upraven 24.04.22 v 12:26
- Citovat
- Upravit
@Jenda92 píše:
Protože je tu aktivní uzivatelka, řeší tady každý prd, tak pokud by byla nějakým způsobem nespokojena se svým mužem, jistě by ji zajímal názor erudovanych odbornic na všechno na emiminu.
Jak.jsem již osal v jiném vláknu, manželka skutečně rozhodnutí dětské lékařky běžně musí nejdříve ověřit na emiminu, aby ho respektovala.
To je ovšem u některých lékařů víc než užitečný…… ![]()
A co tvoje žena říká na to, že ty ji tady svlíkáš z kůže? Normální člověk totiž svého partnera takhle neponižuje a nevystavuje ho veřejnýmu pranýřování. Ona to evidentně ctí, to jen ty se chováš jako de. bil…..
- Citovat
- Upravit
@Michelle_M píše:
Já zase při kojení hubnula, i když jsem k normální stravě ještě pila denně jeden Nutridrink. Váha se mi zastavila na 50 kg a nehnula se, ať jsem dělala sebevětší psí kusy, všechna vyšetření ok, prý hormony
Tak vidite, měla jste stejný problém, jako moje manželka.
Tipuju, že to bylo tedy tím, že vás manžel je ubožák a psychicky vás tyral.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli píše:
To je ovšem u některých lékařů víc než užitečný……
A co tvoje žena říká na to, že ty ji tady svlíkáš z kůže? Normální člověk totiž svého partnera takhle neponižuje a nevystavuje ho veřejnýmu pranýřování. Ona to evidentně ctí, to jen ty se chováš jako de. bil…..
Až tedy mou ženu potkáte na ulici, tak se jí na to zeptejte.. Nebo se jí zeptejte tady, když víte, jaký má Nick.
A je-je, jak, když nevíte kdo to je. V tom je ta pointa, proč to dělám, protože je to anonymní a pranyruji tu jen pro vás neznámou ženu, která třeba ani neexistuje a je vyplodem choreho mozku trolla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@welovefashion píše:
at jí žena taky kašičku…btw, nejspíš má nějaký problém, poruchu příjmu potravy, poporodní deprese, nebo nezdravou závislost na děcku, chtělo by to řešit s odborníkemne tady na emimi
Nebo vola doma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jenda92 píše:
Až tedy mou ženu potkáte na ulici, tak se jí na to zeptejte.. Nebo se jí zeptejte tady, když víte, jaký má Nick.A je-je, jak, když nevíte kdo to je. V tom je ta pointa, proč to dělám, protože je to anonymní a pranyruji tu jen pro vás neznámou ženu, která třeba ani neexistuje a je vyplodem choreho mozku trolla.
Ale tam přece nejde o to, jestli ji známe, ale o vztah vás dvou. O to, zme si vůbec tohle dovolíš a ještě na serveru, kde se pohybuje ona, aby to viděla. To je totální podpásovka, která do zdravýho vztahu nepatří….. A jestli tohle nechápeš a nevidíš, tak se opravdu nedivím, že tvoje žena má psychický problémy….
- Citovat
- Upravit
@Jenda92 píše:
Budete se holky muset smířit s tím, že ve mně žádná chyba není. Chovám se jako prikladny manžel.Kdyby tomu bylo naopak, jistě by si tu už moje žena založila vlákno a hledala tu rady a doporučení, jak se mě zbavit.
Konečně po dlouhé době to troleni má jakž takž nějakou úroveň. Někdo ti na to skočil a skáče pořád
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jenda92 píše:
Až tedy mou ženu potkáte na ulici, tak se jí na to zeptejte.. Nebo se jí zeptejte tady, když víte, jaký má Nick.A je-je, jak, když nevíte kdo to je. V tom je ta pointa, proč to dělám, protože je to anonymní a pranyruji tu jen pro vás neznámou ženu, která třeba ani neexistuje a je vyplodem choreho mozku trolla.
A tvá žena dozajista tvůj nick nezná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jenda92 takže pokud je matka na plný úvazek, tak je to teď od rána její „práce“ pokud tomu dobře rozumím. A nepředpokládám, že ona ti ráno říká co a jak máš v práci dělat
naopak pokud s dítětem vstáváš ty, tak předpokládám, že se staráš se vším všudy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli píše:
Ale tam přece nejde o to, jestli ji známe, ale o vztah vás dvou. O to, zme si vůbec tohle dovolíš a ještě na serveru, kde se pohybuje ona, aby to viděla. To je totální podpásovka, která do zdravýho vztahu nepatří….. A jestli tohle nechápeš a nevidíš, tak se opravdu nedivím, že tvoje žena má psychický problémy….
Však tady o ní nepíšu nic ponizujiciho, píšu sem ze málo ji a upíra mi možnost rozhodovat o stravování dcery.
To je věc, o které se doma bavíme a společně se shodneme, že to mám napsat na emimino a že si počkáme na názor tamních odbornic.
Nebo si jako myslíte, že jdu na záchod a tam hodinu bouřlivě komentuji a žena o tom neví? A že pak za týden najde na emiminu, že jsem ji tam pranyroval a zhroutí se z toho? ![]()
Už jsem navrhoval, že kdyby tu šlo zakládat ankety, tak kdykoli se na něčem neshodneme, tak se rozhodneme na základě výsledků ankety.
Protože oba dva názory maminek z emimina plně respektujeme.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ludmilaadamkova píše:
Prostě provokuje, aby se s ním někdo bavil…evidentně se s ním doma nebaví ani klika od dvěří, tak potřebuje pozornost a a vytváří ji takto.dávám mu tejden a admin smaže i toto alter ego
Příspěvek upraven 24.04.22 v 12:26
Teď vidím, že tu opravdu blábolí. Viz příspěvek nad tebou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@topazio píše:
Teď vidím, že tu opravdu blábolí. Viz příspěvek nad tebou.
angliština pro to má název whore atention… ze známějších lidí je velkou whore atention Pollert… nejhorší pro tyhle lidi je když si jich nikdo nevšímá.
- Citovat
- Upravit
@Zeoli píše:ty jsi libovej, fakt.Konečně po dlouhé době to troleni má jakž takž nějakou úroveň. Někdo ti na to skočil a skáče pořád
Troll jak vyšitý. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit