Kašička k snídani
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@ludmilaadamkova píše:
angliština pro to má název whore atention… ze známějších lidí je velkou whore atention Pollert… nejhorší pro tyhle lidi je když si jich nikdo nevšímá.
Ten příspěvek nad tebou mi na 100% potvrdil, že je to troll.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jenda92 píše:
Tak vidite, měla jste stejný problém, jako moje manželka.
Tipuju, že to bylo tedy tím, že vás manžel je ubožák a psychicky vás tyral.![]()
![]()
Já žádný problém neměla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michelle_M píše:
Já žádný problém neměla
Pak ho nemá ani moje žena. 😀 je jen hezky štíhlá, jak modelka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jenda92 píše:
Však tady o ní nepíšu nic ponizujiciho, píšu sem ze málo ji a upíra mi možnost rozhodovat o stravování dcery.To je věc, o které se doma bavíme a společně se shodneme, že to mám napsat na emimino a že si počkáme na názor tamních odbornic.
Nebo si jako myslíte, že jdu na záchod a tam hodinu bouřlivě komentuji a žena o tom neví? A že pak za týden najde na emiminu, že jsem ji tam pranyroval a zhroutí se z toho?
Už jsem navrhoval, že kdyby tu šlo zakládat ankety, tak kdykoli se na něčem neshodneme, tak se rozhodneme na základě výsledků ankety.
Protože oba dva názory maminek z emimina plně respektujeme.![]()
tak ted už ani já nepochybuju, buď jste oba na hlavu nebo jsi troll
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
po četných hlášení příspěvků od uživatele @Jenda92 jsem příspěvky i uživatele prověřila a rozhodla o blokaci. Příspěvky uživatele obsahuji hanlivá slova vůči ženám, objevují se i rasistické poznámky a „fakta“ - dezinformace. Dále mám podezření na trolling.
Tyto příspěvky do diskuzí nepatří, z toho důvodu si uživatel vysloužil ban. Stejně jako u předchozích blokací jiných uživatelů - si může za týden zažádat o zrušení banu v případě, že slíbí, že nebude své chyby opakovat.
S pozdravem,
Viki
- načítám...
- Citovat
- Zmínit