Kašička k snídani
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Jenda92 extrémní výdej představuje péče o dítě, často nedostatek spánku.
- Citovat
- Upravit
@Jenda92 tak to tedy doufám že se u toho vyjadřování názoru i řádně staráš. Když chceš rozhodovat o snídani, tak pak si rozhodni o svačině, obědu, další svačině i večeři. Vše sám nachystej a u toho se o svou dceru postarej. Včetně všeho. A pak si kecej do toho, co bude jíst. Ve chvíli, kdy se stará tvoje žena tak se jí do toho ne*** ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jakože jsi/budeš větší chlap, když budeš rozhodovat o kašičkách na snídaní?
No, nevím. Můj chlap je chlap s velkých CH, ale co jsem dávala dítěti, jeho zajímalo jen, když ho měl na starosti a musel ho nakrmit. Ty nemáš nějaké svoje zájmy? Toto je už fakt ubohý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elea9 píše:
@Vesmírná drůbež já za měsíc kojení přibrala skoro deset kilo a to jsem na jídlo neměla skoro žádný čas
Protože jste se nejspíš vždycky zaplacla něčím nezdravym.
Není technicky možné nejíst, kojit a pribirat.
Žena nezdravé jídlo nepozře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vesmírná drůbež píše:
@Jenda92 extrémní výdej představuje péče o dítě, často nedostatek spánku.
A kojení ne? Ono, aby to tělo vyrobilo výživný koktejl z kterého dítě prosperuje, potřebuje daleko více energie, než k prebaleni plenky.
Osobně bych u druhého dítěte šel asi na rodičák já, abych vám tady vytrel zrak, jaká je to náročná práce. 😀
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamina2017 píše:
Jakože jsi/budeš větší chlap, když budeš rozhodovat o kašičkách na snídaní?No, nevím. Můj chlap je chlap s velkých CH, ale co jsem dávala dítěti, jeho zajímalo jen, když ho měl na starosti a musel ho nakrmit. Ty nemáš nějaké svoje zájmy? Toto je už fakt ubohý.
Přečtěte si ještě jednou po sobě, co jste napsala.
Je ubohý, že se otec dítěte zajímá o to co jeho dítě ji?
No vám může každá žena závidět vašeho chlapa s velkým Ch, kterého dítě zajímá jen ve chvíli, kdy ho musí hlídat. 😀 ![]()
Zájmu mám dost, bohužel je momentálně omezuji, protože žena chce, abych ji věnoval maximum pozornosti. Na pivo s chlapama chodím jednou za měsíc.(chodil jsem každých 14 dni, ale přišlo ji to moc často)
Kdybych ji tak dusil a terorizoval, zřejmě by přivítala, kdybych vypadl do hospody a měla klid. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mína91 píše:
Jsem ráda, že jsi troll.
On opak trolla Zdendy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jenda92 píše:
Přečtěte si ještě jednou po sobě, co jste napsala.
Je ubohý, že se otec dítěte zajímá o to co jeho dítě ji?No vám může každá žena závidět vašeho chlapa s velkým Ch, kterého dítě zajímá jen ve chvíli, kdy ho musí hlídat. 😀
Zájmu mám dost, bohužel je momentálně omezuji, protože žena chce, abych ji věnoval maximum pozornosti. Na pivo s chlapama chodím jednou za měsíc.(chodil jsem každých 14 dni, ale přišlo ji to moc často)
Kdybych ji tak dusil a terorizoval, zřejmě by přivítala, kdybych vypadl do hospody a měla klid.
Otec nehlídá. Otec se stará a pečuje. Hlídají prarodiče.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Budete se holky muset smířit s tím, že ve mně žádná chyba není. Chovám se jako prikladny manžel. ![]()
Kdyby tomu bylo naopak, jistě by si tu už moje žena založila vlákno a hledala tu rady a doporučení, jak se mě zbavit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@topazio píše:
Otec nehlídá. Otec se stará a pečuje. Hlídají prarodiče.
*jen když ho má na starosti a musí ho nakrmit.
Slovickareni, to by vám šlo. Věcná diskuse, ta už tolik ne, to se většinou rychle uchylite k osobním urazkam. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jenda92 píše:
*jen když ho má na starosti a musí ho nakrmit.Slovickareni, to by vám šlo. Věcná diskuse, ta už tolik ne, to se většinou rychle uchylite k osobním urazkam.
To není žádná urážka. Radši se postarej o váhu své ženy. Vždyť má nezdravou váhu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elea9 píše:
@Jenda92 tak to tedy doufám že se u toho vyjadřování názoru i řádně staráš. Když chceš rozhodovat o snídani, tak pak si rozhodni o svačině, obědu, další svačině i večeři. Vše sám nachystej a u toho se o svou dceru postarej. Včetně všeho. A pak si kecej do toho, co bude jíst. Ve chvíli, kdy se stará tvoje žena tak se jí do toho ne***
Proč bych měl úplně všechno udělat já sám? Já taky chodím mimo jiné do práce.
Manželka je momentálně matka na plný úvazek.
Jinak pro vaše info, nemám problém připravit příkrm a malou nakrmit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jenda92 píše:
Budete se holky muset smířit s tím, že ve mně žádná chyba není. Chovám se jako prikladny manžel.Kdyby tomu bylo naopak, jistě by si tu už moje žena založila vlákno a hledala tu rady a doporučení, jak se mě zbavit.
A proč? Oba už svůj způsob našla….. Páchá pomalou sebevraždu vyhladověním….
Ani se jí nedivím….
- Citovat
- Upravit
@topazio píše:
To není žádná urážka. Radši se postarej o váhu své ženy. Vždyť má nezdravou váhu.
Tohle urážka není, to bylo obecné povzdechnuti si nad tím jak mě tu všechny uživatelky uráží. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elea9 však v pořádku. Někdo tak, jiný onak.