Láhev pro dvouleťáka

71
9.10.24 20:38

Láhev pro dvouleťáka

Zdravím všechny, máte tip na kvalitní láhev na pití pro 2,5 leté dítko? Teď máme klasiku s brčkem, ale už toho má dost za sebou a hlavně od začátku teče. Poohlížím se teda po něčem novém. Máte někdo dobrou zkušenost s nějakou konkrétní značkou? Především potřebuji, aby láhev netekla, a taky aby se jednoduše čistila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16227
9.10.24 20:43
@Katynka200 píše: Více

Na ven máme obvykle nějaké to dětské s cucátkem, doma pije z hrnku, nebo kelímku. Doteď jsem žádnou lahev vhodnou taky nenašla a stejně je to všechno na houby co se týče čištění. Proto radši kelímek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
9.10.24 20:57
@Dahlia0409 píše: Více

Doma mu taky většinou dávám hrníček nebo kelímek s brčkem. Jde mi spíš o využití mimo domov… Tak snad někdo poradí něco použitelného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4609
9.10.24 21:09

Mame tuhle termosku, netece vubec ;) jediny co, tak je tezsi nez plastove, no

https://www.decathlon.cz/…_/R-p-331783?…

Edit: nejde mi vlozit odkaz primo na produkt, ukazuje mi to stale jen hlavni stranku decathlonu, kazdopadne je to,,detska turisticka nerezova termoska 0,35 l” znacky Qechua

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
9.10.24 21:58

Mám nerezovou láhev s nerez brčkem značky Carl Oscar. Neperlivé nápoje z ní netečou, bublinky jo. Má široké hrdlo, dá se krásně vymýt. Kromě uzávěru s brčkem má ještě klasický šroubovací, dá se pak vyměnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6714
10.10.24 06:40

Prcek má Zdravou lahev. Čištění bez problémů, když zavřeš pítko tak neteče. Dá se koupit i krytka. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
10.10.24 12:33

:think: na ven koupím láhev s vodou :nevim: nejlépe s pitkem. Dobrá voda třeba neteče, Jupík. Několikrát použijí a koupím jinou. Doma nebo u někoho stačí sklenička, hrnek.
Ještě jsem nepotkala láhev co by se mohla dát bez problémů do myčky. No a tak trochu za to odmítám dávat několik stovek.
Velké plus ve vlastní lahví je, že se šetří spotřeba plastů :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
10.10.24 14:06
@Atisia píše: Více

Já právě láhve z kupovaných nápojů nechci z mnoha důvodů… Odmítám neustále kupovat další a další plasty, které vydrží sotva týden. Malému dávám většinou čaj, který flašku dost rychle zanese a čištění je dost nereálné… Chci proto nějakou praktickou trvalejší láhev, co nebudu muset za 3 měsíce vyhodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.24 07:13

B box :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat