Lama operátor + elektřina

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
267
7.4.14 00:06
@Alčák1 píše:
@Annie87 a ještě jeden dotaz. Chodí pak nějaké vyučtování, kde vidím kolik kdo provolal??? abychom se pak nehádaly, kdo kolik provolal. Zřejmě to bude asi chodit na mě pokud to objednám. A mohu si tam přenést číslo, co teď používám??? díky :mavam:
Číslo si převést můžeš. A vyúčtování ti pošlou na mail. Asi to jde i poštou, ale já si to dala posílat jen na mail. Navíc se kdykoliv můžeš na jejich stránkách přihlásit do samoobsluhy a tam pak vidíš, kolik jsi už provolala, na jaké čísla a kolik smsek je odesláno a tak podobně.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
14.4.14 18:18

@Annie87 tak už mi dortazily simky :lol: 9.4. a rovnou jsem si je aktivovala.
Jen se trochu nevyznám v samoobsluze ve vyúčtování. Jak tam poznám, ke kterému datu je mám uhradit :zed: Když si tam dám vyúčtování, naběhne mi tam aktuální vyúčtování a nahoře jsou ikonky zelená uhrazeno, zelená s vykřičníkem neuhrazeno, modrá splatnost a oranžová k úhradě. Když na ty ikonky najedu, nic se neděje :nevim: takže jestli to dobře chápu, tak se mi dole pod tím budou měnit sami???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
14.4.14 20:05

@Alčák1 Ikonky se budou měnit sami. Já mám u aktuálního vyúčtování bílé políčko, tzn. že se tam ještě budou přičítat hovory a smsky, až bude nutné to uhradit, tak se ikonka změní na zelenou s bílým vykřičníkem. Navíc ti na mobil přijde smska, že máš zaplatit tolik a tolik do určitého data. Mně to chodí i na mail s celkovým výpisem. A pokud sis ty karty aktivovala dneska, tak ti to aktuální vyúčtování pojede do 13. května a od 14. května pojedeš zase na novo.. Aspoň já to tak mám. Aktivovala jsem 4. a vždy od 4. jednu na novo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
14.4.14 20:08

Moc díky :mavam: já si to myslela s těma ikonkama ale nevěděla jsem ke kterému datu. Tak jsem ráda, že to takhle funguje. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
19.6.14 23:39

OpenCall

OpenCall mobile sráží ceny roamingu hluboko pod hranici nastavenou Evropskou unií a to od 1.7.2014…na cesty super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19784
22.7.14 19:22

Já volám ze Skypu. Na pevné linky to vychází zhruba za padesátník za minutu, na mobil zhruba kačku padesát. Ale nevím, jak po oslabení koruny. Ale asi tak nějak. Je tam předplatné v eurech.

Takhle je to, http://www.skype.com/cs/rates/, Česká republika, „platím průběžně“:

Volání - za minutu bez DPH vč. DPH
Česká republika 1,7 c 2 c
Česká republika - mobil 5,9 c 6,8 c
Česká republika - Praha 1,7 c 2 c

Pokud není uvedeno jinak, je účtován poplatek za spojení: 3,6 centů, u mobilu je uveden poplatek 6,6 za spojení centů. Nevím, jestli bez, nebo vč. DPH.

Takže na pevnou linku to vychází 2 centy/minutu + 3,6 centů za spojení, na mobil 6,8 centů/minutu + 6,6 centů za spojení. U toho poplatku za spojení nevím, jestli je uveden bez, nebo vč. DPH.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat