Lama operátor + elektřina
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Lama operátor + elektřina
Ahoj děvčata,
nyní jsem u Vodafonu a mám volání za 3Kč. Manžel má taky Vodafone a volání za 6 a něco s tím, když provolá myslím 45Kč tak má volání o víkendu zdarma. Chtěla jsem si udělat u Vodafone neomezené volání do sítě. Volala jsem tam 4×. Poprvé byl požadavek dobít si alespoň za 500,– a pak že se mnou vyplní dotazník a předělají mi to. Potom se nic nedělo, tak jsem tam volala zase a oni, že ať si dojedu na nejbližší pobočku, že je to moc papírování a moc práce takhle po telefonu a bylo
tak jsem to vzdala. Nepoženu se na nejbližší pobočku 40km daleko
Zaujala mě LAMA mobile a že si k nim můžete předělat tel. číslo. Máte s tím někdo zkušenosti??? Líbí se mi tarif LAMA rodinka pro mě a manžela za 199,– a to se platí 200,– dohromady nebo každej zvlášť??? volání v síti zdarma a do ostatních sítí za 1,90,– Nejsem moc mobilní typ, takže když si dobiju za 250,– mám to skoro na měsíc a půl. Většinou si voláme s manželem. Jinak moc nevolám. Nebo by jste mi doporučily úplně jiného operátora. Měli jsme od Lama plyn a spokojenost. Nevím teda jak je to s nimi teď. Uvažovala jsem i o tom, že bych si od nich nechala udělat elektřinu. Byla bych moc ráda za zkušenosti, jak s LAMA mobilem tak i s tou elektřinou. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
1. Vodafone sem „chytil pod krk“, že jak nezlevní, chci ČVOP a jdu pryč. Dostal jsem 50 minut a 50 SMS za 109 Kč s DPH do všech sítí, teda spíš do celé EU.
Jinak z Virtuálů je nejlepší:
http://www.onemobile.cz/…bez-zavazku/
http://www.opencall.cz/…kladni-cenik
případně
http://www.gomobil.cz/?…
a Také Tesco se snaží.
S elektřinou: no Lama je předražená, nejlevnější vychází ČEZ eTarif. Ke zkontrolování na :
http://kalkulator.eru.cz/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vrtacka díky moc
pořád přemýšlím a teď mám alespoň z čeho vybírat. Člověk si myslí, jak by udělal dobře a ono ejhle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám tarif Lamí rodinka. Platím 200 Kč paušál za obě sim karty + to, co provolám. Druhou simku má moje mamka, protože si voláme často, takže mezi sebou máme volání i smsky zdarma. Zatím mi Lama Mobile přijde nejlepší. Vyzkoušela jsem O2, T-Mobile i Vodafone, ale cenově, ani pokrytím služeb mi nesedli. Měla jsem chvíli i Tesco sim kartu na dobíjení, nalákali mě na nízkou cenu za volání, ale nedávno přišla smska, že volání zdražují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jo, někumu Lama může vyhovovat. Ale pak má volání 1,9 Kč/min. Plus ten paušál. Kdežto ten Onemobile má 1,5 Kč/min a paušál za nula ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenže s Lamou mám v rámci paušálu mezi simkartama volání zdarma. To u One Mobile není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annie87 tak ta lamí rodinka se mi taky líbí. Takže kdybych chtěla i pro tchýni a tchána, jak ta rodinka funguje??? pochopila jsem to dobře že já + manžel bychom platily 200,– za oba a tchánovci taky a mezi sebou my 4 volání zdarma??? a jaký je tarif do cizí sítě??? jsem moc ráda, že se ozval uživatel se zkušenostmi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alčák1 píše:
@Annie87 tak ta lamí rodinka se mi taky líbí. Takže kdybych chtěla i pro tchýni a tchána, jak ta rodinka funguje??? pochopila jsem to dobře že já + manžel bychom platily 200,– za oba a tchánovci taky a mezi sebou my 4 volání zdarma??? a jaký je tarif do cizí sítě??? jsem moc ráda, že se ozval uživatel se zkušenostmi
Kdyby jsi do toho chtěla zahrnout i tchýni s tchánem, aby jste vy 4 měli mezi sebou volání zdarma, muselo by to být na jeden paušál, to znamená 4 simky na jednu osobu a pak ten paušál dělá 369 Kč, vy čtyři si mezi sebou voláte zdarma a ostatní volání je za 1, 90 Kč za minutu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kdybych chtěla volat někomu kdo má taky Lamamobile / třeba známým /, tak bych musela platit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alčák1 Ano, volání zdarma je pouze v rámci Tarifu Lamí rodinka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annie87 díky moc jdu do toho
Vodafone mě opět zklamal
takže jdu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annie87 a ještě jeden dotaz. Chodí pak nějaké vyučtování, kde vidím kolik kdo provolal??? abychom se pak nehádaly, kdo kolik provolal. Zřejmě to bude asi chodit na mě pokud to objednám. A mohu si tam přenést číslo, co teď používám??? díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit