Dovča s 1,5letým dítětem - doplatit lůžko?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Martina.ova takhle malý svišť se vejde do postele bez problémů. Nebo cestovní postýlka a hotovo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, neočekávala bych 3 lůžák, ale zároveň bych nic nedoplácela a vzala cestovní postýlku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn ma skoro 3 a resime to cestovni postylkou. Prcek je zadarmo a vsichni se pohodlne vyspime.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My cestovní postýlku nemáme. Ale tip ohledně dětské postýlky je dobrý, už jsem napsala recepční.
- Citovat
- Upravit
Doma spí ještě v dětské postýlce.
Je to Hoteĺ Kuba - Kubova Huť na Šumavě. To je starý hotel, ale asi jako všechny tam. Ovšem postýlku by tam snad mít mohli.
- Citovat
- Upravit
@CokeLady Už odepsala recepční, postýlku nám zapůjčí. Spíš mě dostalo to, že přesně jako píšeš, to s ubytku neuvádějí, a vlastně mi to ani sama nenabídla. Ještě že jsem se vás zeptala, víc hlav víc ví, a mě to nenapadlo.
JJ, není to levný. My máme voucher, tak je to za polovic.
- Citovat
- Upravit
@Martina.ova my do Kubovy Huti jezdíme celkem často (teda do penzionu, ne přímo do tohohle hotelu) a pokud vím, tak v penzionech tam postýlku k dispozici mívají, tak si říkám, že v hotelu ji budou mít taky ![]()
on Kuba možná bude i trochu opravený, mám pocit, že tam loni nebo předloni hořelo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady Nejvíc se tam těším na bazén, je tam krásně teplá voda (byla loni, bude snad i letos), to je hlavní důvod, proč tam jedeme.
- Citovat
- Upravit
POstýlka je tedy vyřešená. Chtějí po mně zaplatit stravu za dítě 100kč/dne. Snídaně je formou švédských stolů a máme 1večeři. Ze snídaně skoro nic nesní a přemýšlím, že večeři bych mu dala prostě od sebe.Ale nevím, jestli to není blbý a nemám ty 200 prostě zaplatit.Ale na druhou stranu za to si můžem koupit něco jinýho. Co myslíte?
- Citovat
- Upravit
@CokeLady Právě.Tak to holt zaplatím, ale jsou to vydřiduši. Tak by mě zajímalo, co je vlastně zadarmo, když chtělo doplatit lůžko a teď i stravu ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, jedeme v květnu a děckem na prodloužený víkend do hotelu, máme voucher pro 2 osoby. Paní mi sdělila, že děti do 3 let jsou zdarma, ale bez nároku na lůžko, a ptala se, zda si přejeme rezervovat 3lůžkový pokoj a dítě doplatit. Už jsme byli v hotelu 2×, pokaždé ve dvou a měli jsme vždy 3 lůžkový pokoj.Tak uvažuju, zda to risknout, a říct, že doplácet nebudem, a doufat že budem mít znovu 3 lůžák a nebo přeci jen doplatit..Každá koruna dobrá, že.