Lamaze na Aukru - padělek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5970
21.6.13 20:56

LAMAZE na aukru?

V obchodě stojí jedna hračka přes 300, na aukru prodávají 3 kusy za 478 i s poštovnym. Je to padělek? Mám z aukra housenku a neměla visačku :think: Nerada bych své dítě mučila nějakým hnusem z Číny, nabarveným čímsi pochybným. :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1839
21.6.13 20:59

Zdá se mi to nápadně levné.. jestli je to nové, tak je to určo nějakej šmejd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
21.6.13 21:00

A jaká si myslíš, že je nákupní cena? Třeba to mají z velkoobchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
21.6.13 21:00

@olinka11 Ano, je to nové..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
21.6.13 21:01

Jukla jsem na to.. nevím, nevím, noo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
21.6.13 21:02

@Žirafátko OBJEDNÁVÁM PŘÍMO U VÝROBCE.
Jedná se o nové, kvalitní zboží, od ověřených dodavatelů. Ceny bývají nižší než v obchodech, protože neplatíte náklady spojené s distribucí a prodejem."

Nevim no, přijde mi to divné.. :think:

Příspěvek upraven 21.06.13 v 21:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
21.6.13 21:02

.. i na stránkách lamaze píšou, že pokud se někde objeví „jejich“ výrobky s nápadně nízkou cenou, tak to budou nejspíš padělky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
21.6.13 21:04

Já teda nevím, al proč Vám vadí padělky? nerýpu, jen se ptám, protože mně by to nevadilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
21.6.13 21:05

A další nabídku má na 5ks za 649 Kč, to je divný, asi bych do toho nešla. To je na Lamaze hoodně hooodně levný!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82janka
21.6.13 21:06

Nebo je též možné, že to je nákup ze zahraničí, hlavně pokud tam je dodání do třeba pěti týdnů. Ale original lamaze by asi mělo mít visačku.

• Citovat
  • Upravit
1839
21.6.13 21:06

Upozornění pro zákazníky!
V současné době se objevily v některých internetových obchodech výrobky značky Lamaze za podezřele nízké ceny. U produktů jsou použity naše reklamní texty, ale výrobky od nás, jako oficiálního dovozce pro ČR a SR, nejsou. Za kvalitu, certifikaci ani bezpečnost těchto hraček neručíme. Stejně tak se na tyto hračky nevztahují naše záruční podmínky a ani k nim neposkytujeme žádný servis či jinou technickou podporu! Je na zvážení každého zákazníka, jak velké riziko chce podstoupit, zvláště když jsou určeny pro naše nejmenší… tohle píšou na stránkách lamaze.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
21.6.13 21:08

@triada
Kupovala jsem z aukra dvěma kamarádkám pro miminka hračky Lamaze z aukra, jednu cca za 200 Kč, s original visačkou. Bylo to úplně stejné zboží jak z obchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
21.6.13 21:08
@valina1 píše:
Já teda nevím, al proč Vám vadí padělky? nerýpu, jen se ptám, protože mně by to nevadilo :think:

tak pokud to mimčo cumlá a ožvykuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
21.6.13 21:09
@valina1 píše:
Já teda nevím, al proč Vám vadí padělky? nerýpu, jen se ptám, protože mně by to nevadilo :think:

protoze to nekolika mesicni dite strka do pusy a intenzivne ozuzlava. pokud to neni material vhodny pro miminka a barveny buhvi cim, tak by me to dost desilo :nevim:
jo, imunitu si musi nejak budovat, ale plnou pusu chemie mit nemusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
21.6.13 21:14

Jednu hračku lamaze jsem koupila na aukru za pár korun a vypadá stejně jak ta co jsem ji kupovala dráž v obchodě. Stejně to je všechno z Číny a výrobní náklady jsou minimální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí