Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
V obchodě stojí jedna hračka přes 300, na aukru prodávají 3 kusy za 478 i s poštovnym. Je to padělek? Mám z aukra housenku a neměla visačku
Nerada bych své dítě mučila nějakým hnusem z Číny, nabarveným čímsi pochybným.
![]()
Zdá se mi to nápadně levné.. jestli je to nové, tak je to určo nějakej šmejd
A jaká si myslíš, že je nákupní cena? Třeba to mají z velkoobchodu.
@Žirafátko OBJEDNÁVÁM PŘÍMO U VÝROBCE.
Jedná se o nové, kvalitní zboží, od ověřených dodavatelů. Ceny bývají nižší než v obchodech, protože neplatíte náklady spojené s distribucí a prodejem."
Nevim no, přijde mi to divné.. ![]()
Příspěvek upraven 21.06.13 v 21:03
.. i na stránkách lamaze píšou, že pokud se někde objeví „jejich“ výrobky s nápadně nízkou cenou, tak to budou nejspíš padělky ![]()
Já teda nevím, al proč Vám vadí padělky? nerýpu, jen se ptám, protože mně by to nevadilo ![]()
A další nabídku má na 5ks za 649 Kč, to je divný, asi bych do toho nešla. To je na Lamaze hoodně hooodně levný!!
Nebo je též možné, že to je nákup ze zahraničí, hlavně pokud tam je dodání do třeba pěti týdnů. Ale original lamaze by asi mělo mít visačku.
Upozornění pro zákazníky!
V současné době se objevily v některých internetových obchodech výrobky značky Lamaze za podezřele nízké ceny. U produktů jsou použity naše reklamní texty, ale výrobky od nás, jako oficiálního dovozce pro ČR a SR, nejsou. Za kvalitu, certifikaci ani bezpečnost těchto hraček neručíme. Stejně tak se na tyto hračky nevztahují naše záruční podmínky a ani k nim neposkytujeme žádný servis či jinou technickou podporu! Je na zvážení každého zákazníka, jak velké riziko chce podstoupit, zvláště když jsou určeny pro naše nejmenší… tohle píšou na stránkách lamaze.cz
@triada
Kupovala jsem z aukra dvěma kamarádkám pro miminka hračky Lamaze z aukra, jednu cca za 200 Kč, s original visačkou. Bylo to úplně stejné zboží jak z obchodu.
@valina1 píše:
Já teda nevím, al proč Vám vadí padělky? nerýpu, jen se ptám, protože mně by to nevadilo
tak pokud to mimčo cumlá a ožvykuje..
@valina1 píše:
Já teda nevím, al proč Vám vadí padělky? nerýpu, jen se ptám, protože mně by to nevadilo
protoze to nekolika mesicni dite strka do pusy a intenzivne ozuzlava. pokud to neni material vhodny pro miminka a barveny buhvi cim, tak by me to dost desilo ![]()
jo, imunitu si musi nejak budovat, ale plnou pusu chemie mit nemusi.
Jednu hračku lamaze jsem koupila na aukru za pár korun a vypadá stejně jak ta co jsem ji kupovala dráž v obchodě. Stejně to je všechno z Číny a výrobní náklady jsou minimální ![]()