Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den maminky, na tv barandov běží v animáčku v reklamě hračka od formatexu zmrzlinovač že když si do toho děti nalijí ochucené mléko nebo štávu a třesou stím tak se jim z toho stane zmrzlina.sou to zvířecí figurky. Nevíte prosím kde by se to dalo sehnat? moooc děkuju ![]()
No právě, dcery by to tak moc chtěli že už to hledám od včera na netu a nic.ale dneska ráno sem to zase viděla a bud sem špatně slyšela nebo nevím ale zdálo se mi že říkaly že je to vyhradně jen pro obchody tesco a přitom dnes sme v tescu byly a nikdo neví o co jde ![]()
V brne ve vankove v hrackarstvi jsem na ne narazila…tusim dracik nebo pompo to bylo
@templese píše:
Ahoj už jste to sehnaly? kolik to tak stojí?
V tescu to mají něco přez 300.
Holky kdo to máte napište jestli to není nějakej šmejd.
Se mi to zdálo dost malinký. ![]()
Dobrý večer,
tak zmrazovač na zmrzlinu jsem dceři koupila v pátek v Tesku v Ostravě, stál 379,–
opravdu vnitřek na zmrlinu je malinký, jsou toho tak 4 polév. lžíce, dělala jsem s
Esterkou čokoládovou a opravdu se povedla. V hračkách jako je Pompo, Sparkys, Dráčik
mají pouze ne výrobu ledu.Dita
@Dita Němcová píše:
Dobrý večer,
tak zmrazovač na zmrzlinu jsem dceři koupila v pátek v Tesku v Ostravě, stál 379,–
opravdu vnitřek na zmrlinu je malinký, jsou toho tak 4 polév. lžíce, dělala jsem s
Esterkou čokoládovou a opravdu se povedla. V hračkách jako je Pompo, Sparkys, Dráčik
mají pouze ne výrobu ledu.Dita
Ahoj, nemáš prosím návod, my jsme to koupili a dcera ztratila návod ![]()
Díky moc
Marcela
@zizalka19 píše:
Ahoj, nemáš prosím návod, my jsme to koupili a dcera ztratila návod![]()
Díky moc
Marcela
Dnes jsem ho viděla v Tescu za 189kč.
Dobrý den,
mám velkou prosbu, lono jsem koupila tento zmzlinovač v Tescu, bohužel manžel mi omylem vyhodil k tomu přiloženou knížečku s recepty, byl by někdo tak hodný a napsal
mi je děkuji Dita
@Anonymní píše:
Dobrý den,
mám velkou prosbu, lono jsem koupila tento zmzlinovač v Tescu, bohužel manžel mi omylem vyhodil k tomu přiloženou knížečku s recepty, byl by někdo tak hodný a napsal
mi je děkuji Dita