Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, dcera si má do školy vyrobit herbář. Napadlo nás sušené byliny na ten papír zalaminovat, že by více vydržely a neopadávaly. Ale zase nevím, jestli je to teplo při laminovaní nepoškodí. Máte někdo zkušenost?
Díky
My s dcerou to takto tvoříme a jde to. Jen je potreba mit rostliny uplne vysušené a uplne placate. Ale podařilo se ji zalaminovat i zlatý dest, velkou bleduli a modrenec. Laminovacka žije.
@Midaku píše: Více
Paráda, děkuju. My laminovačku nemáme, nechala bych to zalaminovat v prodejně u nás ve městě. Tak vybereme jen ty úplně placaté ![]()
Mozna bych se bala, jestli vam to udělají. Ja jsem se bala, ze si zničíme laminovacku a je fakt, ze u tech ne dokonale plochych to dělalo divne zvuky. Ale zatim funguje, tak snad bude i dal, uz se nam suší dalsi kytky.
@Janča6 píše: Více
Kup si ji, já ji mám doma a laminuji kde co, hlavně návody k deskových hrám a různé papírové příslušenství.
@Zvedava1 píše: Více
To by pro nás bohužel byl jen další krám do baráku kvůli pár použitím. Ale uznávám, že třeba vám se fakt hodí. My bychom ji moc nevyužili.
Kdyby to nevyšlo, tak nalepit na čtvrtku a ty vložit do těch prospektových euroobalů.
A nemůže mít do školy fotoherbář? Oba synové měli rozumné učitelky, kterým stačilo květinu vyfotit (netřeba utrhnout a sušit) se svým jménem, značkou, aby byla fotka autentická a doplnit potřebné informace.
Ja dceři zalaminovala narcis od kluka tak, ze jsem tu folii přejela žehličkou bez páry - dala jsem na to utěrku a vyšlo to.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.