Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Máte zkušenosti s touto lampičkou s projekcí?
http://www.babymax.cz/…zi-6440.html
Zajímalo by mě, jestli se vůbec vyplatí podobnou věc koupit, jak moc to svítí atd.
Pokud máte zkušenosti s dalšími typy projektorů, napište je sem.
Díky za radu.
My máme želvu, promítá hvězdy, měsíc, střídá asi 4 barvy. Prcek na to chvilku koukal, teď ho to nezajímá vůbec, hůř usínal…ani to už nepoužíváme
Má na postýlce hrací skříňku (původně celý kolotoč), co ještě tlumeně svítí a to je jeho nej ![]()
Ahoj. Máme něco jiného, ale na stejném principu (melodie + projekce na strop) a musím říct, že kdybychom to nedostali, sama bych to nekoupila. Jako je to hezký, dcera u toho krásně usíná (ta mladší, starší to vůbec nechtěla). Ale i když máme na výběr několik melodií, tak když u nás nedávno spal třeba můj táta, tak říkal, že při tomhle by usínat nechtěl ani náhodou
. Mně to teda nevadí, hlavně když to vyhovuje malé. Používám to i jen jako přisvícení v noci, když třeba hledám dudlík a nechci rozsvítit obyč světlo. U toho našeho nejde pustit zvlášť melodie a zvlášť světlo, tak jestli to u jiných jde, doporučuju kouknout na to
.
rhiannon - ty máš tu magickou želvičku… ? Já jsem jí chtěla koupit.. jaká teda je? Že nezaujme?
![]()