Lapacho - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.10.14 10:33

lapacho - zkušenosti

Ahoj, máte někdo zkušenosti s účinky lapacha proti kvasinkám. Piju ho teprve 3 dni a už na sobě pociťuji účinky… 8o výtok je mírnější a svědění vůbec žádné.
Prosím o vaše zkušenosti.
díky ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
14.10.14 10:39

Hmm, tak jestli to funguje i na kvasinky, tak díky za radu, vyzkouším :palec: Já ho pila na pročištění těla po toxoplazmoze a chlamydiích, ale už je to x let zpět.. M.

• Citovat
  • Upravit
247
14.10.14 10:44

Lapacho znám, piju ho hodně a často. Ale bohužel neporadím jestli účinkuje na kvasinky, ty jsem ještě nezažila :nevim: ale jinak si myslím, že účinky se poznají až po nějaké době ne? Chce to užívat pravidelně delší čas a uvidíš :kytka: ten čaj je vynikající věc. Piju ho, i když nemám žádné zdravotní potíže, takže i kdyby nepomohl na tvůj problém, jedině ti prospěje a neublíží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
14.10.14 10:57

Lapacho je bezva, dělala jsem si očistnou kůru a už po pár dnech jsem se cítila plná energie.
Lapacho umrtvuje některé druhy plísní a bakterií které způsobují nemoci, posiluje imunitní systém organismu, a samé další dobré účinky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.14 11:38

Zakladatelka
no mě práv překvapuje, že by to tak brzo fungovalo… :think: ale zase proč ne… piji ho cca litr denně a dělám si silný odvar.

• Citovat
  • Upravit
4476
14.10.14 11:42
@Anonymní píše:
Zakladatelka
no mě práv překvapuje, že by to tak brzo fungovalo… :think: ale zase proč ne… piji ho cca litr denně a dělám si silný odvar.

je doporučeno pít litr denně, ale na litr vody je jedna polévková lžíce lapacha, nemělo by se to překračovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.14 14:02
@Ivuljenka15 píše:
je doporučeno pít litr denně, ale na litr vody je jedna polévková lžíce lapacha, nemělo by se to překračovat…

zakladatelka
já mám napsáno na obalu 1-2 polévkové lžíce na litr, tak dávám dvě, jelikož čaj užívám při „akutním“ problému, pokud bych pila čaj preventivně, dělala bych si čaj z jedné lžíce.
budu to tak pít cca 3 až 4 týdny a dám pauzu. Pokud se potíže vrátí, opět nasadím.

• Citovat
  • Upravit
342
14.11.16 15:04

Může si pít Lapacho když kojím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
14.11.16 15:38

@donutka Nesmí, tak mi to řekla prodavačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
14.11.16 22:05

@donutka Lapacho se používá na očistné kůry, proto se nedoporučuje těhotným a kojícím ženám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí