Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hmm, tak jestli to funguje i na kvasinky, tak díky za radu, vyzkouším
Já ho pila na pročištění těla po toxoplazmoze a chlamydiích, ale už je to x let zpět.. M.
Lapacho znám, piju ho hodně a často. Ale bohužel neporadím jestli účinkuje na kvasinky, ty jsem ještě nezažila
ale jinak si myslím, že účinky se poznají až po nějaké době ne? Chce to užívat pravidelně delší čas a uvidíš
ten čaj je vynikající věc. Piju ho, i když nemám žádné zdravotní potíže, takže i kdyby nepomohl na tvůj problém, jedině ti prospěje a neublíží ![]()
Lapacho je bezva, dělala jsem si očistnou kůru a už po pár dnech jsem se cítila plná energie.
Lapacho umrtvuje některé druhy plísní a bakterií které způsobují nemoci, posiluje imunitní systém organismu, a samé další dobré účinky ![]()
Zakladatelka
no mě práv překvapuje, že by to tak brzo fungovalo…
ale zase proč ne… piji ho cca litr denně a dělám si silný odvar.
@Anonymní píše:
Zakladatelka
no mě práv překvapuje, že by to tak brzo fungovalo…ale zase proč ne… piji ho cca litr denně a dělám si silný odvar.
je doporučeno pít litr denně, ale na litr vody je jedna polévková lžíce lapacha, nemělo by se to překračovat…
@Ivuljenka15 píše:
je doporučeno pít litr denně, ale na litr vody je jedna polévková lžíce lapacha, nemělo by se to překračovat…
zakladatelka
já mám napsáno na obalu 1-2 polévkové lžíce na litr, tak dávám dvě, jelikož čaj užívám při „akutním“ problému, pokud bych pila čaj preventivně, dělala bych si čaj z jedné lžíce.
budu to tak pít cca 3 až 4 týdny a dám pauzu. Pokud se potíže vrátí, opět nasadím.
@donutka Lapacho se používá na očistné kůry, proto se nedoporučuje těhotným a kojícím ženám
Ahoj, máte někdo zkušenosti s účinky lapacha proti kvasinkám. Piju ho teprve 3 dni a už na sobě pociťuji účinky…
výtok je mírnější a svědění vůbec žádné.
Prosím o vaše zkušenosti.
díky