Laparoskopie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
4.9.09 13:52

Laparoskopie

Ahojky,
chtěla jsem se zeptat..V pondělí mám jít na laparoskopi a dneska odpoledne jsem dostala měsíčky :oops: Můžu nastoupit na operaci i s nimi,nebo se to ruší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17010
4.9.09 14:03

pokud máš menzes , tak by se operovat nemělo, bo to pak všechno zvýšeně krvácí a není to dobríé pro operaci, může být více komplikací, nejlépe tam zavolej a řekni jim to, určitě tě přeobjednají, stačí o týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
4.9.09 14:08

Objednaval mě na to muj gynekolog a ten už dneska neordinuje..Nevím co s tím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
4.9.09 14:23

Taky myslím, že to není při MS ideální, víc se krvácí, víc to bolí. Zavolej přímo do nemocnice, kde má zákrok proběhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
4.9.09 15:43

ahoj - strašně moc záleží na tom, jak dlouhou máš MS, pokud už budeš v pondělí jen špinit, tak to nevadí, jesli ještě krvácení,tak ti běžně = plánovanou LPS neudělají.

a to v pondělí nastupuješ, nebo už tě operujou? často je nástup v pondělí a operace v úterý

pokud je to ve státním zařízení, přesto bych jim tam zavolala, i v soukromém by měli mít nějaký tel. či e-mail, ne?

tak hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
4.9.09 18:31

Boriska:
Měla bych nastupovat v neděli a v pondělí podstoupit LPS. Už jsem do nemocnice volala,sestřička mi řekla,že si mám zavolat ještě v neděli ráno jaké budu mít měsíčky a podle toho buď pojedu nebo ne..Jinak budu muset ke svému doktorovi a ten mě znovu objednat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
4.9.09 18:43

jojo, to opdovídá, jak psala holky, když je klasická MS, tak je moc velké prokrvení všech důležitých orgánů, a neplnila by svůj účel :wink:

tak ať ji máš co nejdříve za sebou :wink: i když se zdá někdy odklad dlouhý či naštve, většinou je to v délce snažení nepodstatná chvilka, pakliže se snažíš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
4.9.09 19:15

No chtěla jsem to mít brzo za sebou, tak uvidím…Třeba to ještě výjde, do pondělka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
4.9.09 19:22

centráčku a kdo ne? :lol: to si piš, že každá (nebo 99,9%) :wink: vím, o čem mluvím, mám za sebou bohužel 3, z toho jen 2 plánované :roll:

ps nejdůležitější je však výsledek! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
4.9.09 19:26

To máš pravdu…Tak moc děkuju za rady a za podporu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí