Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky,
chtěla jsem se zeptat..V pondělí mám jít na laparoskopi a dneska odpoledne jsem dostala měsíčky
Můžu nastoupit na operaci i s nimi,nebo se to ruší?
pokud máš menzes , tak by se operovat nemělo, bo to pak všechno zvýšeně krvácí a není to dobríé pro operaci, může být více komplikací, nejlépe tam zavolej a řekni jim to, určitě tě přeobjednají, stačí o týden…
Objednaval mě na to muj gynekolog a ten už dneska neordinuje..Nevím co s tím..
Taky myslím, že to není při MS ideální, víc se krvácí, víc to bolí. Zavolej přímo do nemocnice, kde má zákrok proběhnout.
ahoj - strašně moc záleží na tom, jak dlouhou máš MS, pokud už budeš v pondělí jen špinit, tak to nevadí, jesli ještě krvácení,tak ti běžně = plánovanou LPS neudělají.
a to v pondělí nastupuješ, nebo už tě operujou? často je nástup v pondělí a operace v úterý
pokud je to ve státním zařízení, přesto bych jim tam zavolala, i v soukromém by měli mít nějaký tel. či e-mail, ne?
tak hodně štěstí
Boriska:
Měla bych nastupovat v neděli a v pondělí podstoupit LPS. Už jsem do nemocnice volala,sestřička mi řekla,že si mám zavolat ještě v neděli ráno jaké budu mít měsíčky a podle toho buď pojedu nebo ne..Jinak budu muset ke svému doktorovi a ten mě znovu objednat..
jojo, to opdovídá, jak psala holky, když je klasická MS, tak je moc velké prokrvení všech důležitých orgánů, a neplnila by svůj účel ![]()
tak ať ji máš co nejdříve za sebou
i když se zdá někdy odklad dlouhý či naštve, většinou je to v délce snažení nepodstatná chvilka, pakliže se snažíš ![]()
No chtěla jsem to mít brzo za sebou, tak uvidím…Třeba to ještě výjde, do pondělka…
centráčku a kdo ne?
to si piš, že každá (nebo 99,9%)
vím, o čem mluvím, mám za sebou bohužel 3, z toho jen 2 plánované ![]()
ps nejdůležitější je však výsledek! ![]()