Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Patty tak ať vám to vyjde, mám taky jenom jeden průchodný vejcovod (druhý mi zatím nechali) tak moc držím pěsti ať se to co nejdřvív povede ![]()
Arien, ahoj, ráda bych s Tebou probrala tu laparku. Nejdřív ke mně…taky PCO, bez léků ani MS, ani OVU. Teď mám za sebou první stimulaci na inseminaci, taky v Gennetu, ale neúspěšnou, tak jsme se rozhodli pro IVF. Jenomže mi narostla obří cysta a jdu na odsátí. Všichni mě varujou, že se udělá okamžitě znova, takže by mě čekala laparka taky. Jak to probíhá, jak Ti po tom bylo a kde jsi byla? Protože Gennet jí nedělá. A jak jsi dopadla teď po tom IVF? Já mám z laparky docela strach, nesnáším nemocnice, přece jen je to operace a tak. Tak dík za info ![]()
ahoj VeKo,
můžeš se prosím pozeptat kolegyně na spokojenost s gynekologií v Brandýse? Doktoři, personál, přístup k pacientům…V září tam nastupuji na laparo k dr. Ptáčkovi a nemám s touto nemocnicí žádnou zkušenost.
Díky Markéta
Ahoj, bude mi 15 a byla jsem na laparoskopii (cysta na vaječníku která se skřípla a přirůstala ke střevu
)
Ve středu jdu na vydání stehů… Nevíte jestli mám nárok na lázně? A pokud Mk je OG nenabidne mám se zeptat?
@Anonymní píše:
Ahoj, bude mi 15 a byla jsem na laparoskopii (cysta na vaječníku která se skřípla a přirůstala ke střevu)
Ve středu jdu na vydání stehů… Nevíte jestli mám nárok na lázně? A pokud Mk je OG nenabidne mám se zeptat?
A ty bys chtela jet? Klidne se zeptej, hlavne se zeptej, v cem by byly pripadne dobre. Narok patrne zalezi na tom, co ti odstranovali. Doufam, ze jen tu cystu.
@Cuddy tak že by mi vadilo jet.. To ne..
Ale zase se nechci gynekologovi vynucovat… Nebo toto není vnuvovani? Ano jen cystu a další mám zase na druhém vaječníku
@Anonymní píše:
@Cuddy tak že by mi vadilo jet.. To ne..
Ale zase se nechci gynekologovi vynucovat… Nebo toto není vnuvovani? Ano jen cystu a další mám zase na druhém vaječníku
Jsi mladinka, takze vnimas jinak vnocovani se a diskuzi s lekarem. Mimochodem, pokud by ma 15 leta dcera mela takoveto potize jako ty, tak s ni do te ordinace jako rodic naklusu a ptam se, jak temto problemum predchazet a co delat pri jejich zlepseni. Takze at jde k lekari s tebou maminka a na vse se vypta. Lekar je tu od toho, aby tobe bylo co nejlepe. To je jeho poslani.