Kdy mě pustí domů po laparoskopii?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
749
10.6.10 13:26

Patty tak ať vám to vyjde, mám taky jenom jeden průchodný vejcovod (druhý mi zatím nechali) tak moc držím pěsti ať se to co nejdřvív povede :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aga
28
30.6.10 19:32

Arien, ahoj, ráda bych s Tebou probrala tu laparku. Nejdřív ke mně…taky PCO, bez léků ani MS, ani OVU. Teď mám za sebou první stimulaci na inseminaci, taky v Gennetu, ale neúspěšnou, tak jsme se rozhodli pro IVF. Jenomže mi narostla obří cysta a jdu na odsátí. Všichni mě varujou, že se udělá okamžitě znova, takže by mě čekala laparka taky. Jak to probíhá, jak Ti po tom bylo a kde jsi byla? Protože Gennet jí nedělá. A jak jsi dopadla teď po tom IVF? Já mám z laparky docela strach, nesnáším nemocnice, přece jen je to operace a tak. Tak dík za info :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.7.10 10:45

Laparo Brandýs

ahoj VeKo,
můžeš se prosím pozeptat kolegyně na spokojenost s gynekologií v Brandýse? Doktoři, personál, přístup k pacientům…V září tam nastupuji na laparo k dr. Ptáčkovi a nemám s touto nemocnicí žádnou zkušenost.
Díky Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
24.4.12 19:37

@VeKo ahojky a v jakej nemocnici si byla na laparke??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.15 23:24

Ahoj, bude mi 15 a byla jsem na laparoskopii (cysta na vaječníku která se skřípla a přirůstala ke střevu :()
Ve středu jdu na vydání stehů… Nevíte jestli mám nárok na lázně? A pokud Mk je OG nenabidne mám se zeptat?

• Citovat
  • Upravit
30928
30.5.15 23:39
@Anonymní píše:
Ahoj, bude mi 15 a byla jsem na laparoskopii (cysta na vaječníku která se skřípla a přirůstala ke střevu :()
Ve středu jdu na vydání stehů… Nevíte jestli mám nárok na lázně? A pokud Mk je OG nenabidne mám se zeptat?

A ty bys chtela jet? Klidne se zeptej, hlavne se zeptej, v cem by byly pripadne dobre. Narok patrne zalezi na tom, co ti odstranovali. Doufam, ze jen tu cystu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.15 11:37

@Cuddy tak že by mi vadilo jet.. To ne..
Ale zase se nechci gynekologovi vynucovat… Nebo toto není vnuvovani? Ano jen cystu a další mám zase na druhém vaječníku

• Citovat
  • Upravit
30928
31.5.15 16:15
@Anonymní píše:
@Cuddy tak že by mi vadilo jet.. To ne..
Ale zase se nechci gynekologovi vynucovat… Nebo toto není vnuvovani? Ano jen cystu a další mám zase na druhém vaječníku

Jsi mladinka, takze vnimas jinak vnocovani se a diskuzi s lekarem. Mimochodem, pokud by ma 15 leta dcera mela takoveto potize jako ty, tak s ni do te ordinace jako rodic naklusu a ptam se, jak temto problemum predchazet a co delat pri jejich zlepseni. Takze at jde k lekari s tebou maminka a na vse se vypta. Lekar je tu od toho, aby tobe bylo co nejlepe. To je jeho poslani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí