Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Prosím, jelikož je Vás tu tolik, obracím se se svou prosbou právě na Vás. Máte tu některá vlastní zkušenost se zákrokem laparoskopie a chromo? Brzy mě tento zákrok čeká a tak nějak nevím co očekávat, na co se přesně připravit a co případně s sebou do nemocnice
Případně, kdyby se tu našel někdo, kdo má tento zákrok za sebou a podstoupil ho v nemocnici v Ostrově u Varů, ráda si počtu recenzi na gyn. oddělení této nemocnice. Za veškeré případné detailní odpovědi předem děkuji ![]()
Prijdes den pred zakrokem, udelaji ti vysetreni, odpoledne klystyr, vecer dostanes jednu tabletku, rano pred zakrokem oblbovaka a pak uz ti to bude jedno
po zakroku asi ucitis bolest, ale pak ti hned neco od bolesti daji…v nemocnici jsem pak jeste byla 3 dny myslim…
Jo jo, asi tak. Tři malé jizvičky. Co je nepříjemné, je plyn, kterým napustí břicho a který pak „tlačí“ v hrudníku a pod klíční kostí, ale za pár dní je pokoj.
Nebylo to nic hrozného. Jeden den jsem ležela na jip, pak na pokoji.
Nic hrozného, za mně v pohodě. Nejvíc z toho mi vadilo to, že nemůžu den před operací jíst
Měla jsem děsný hlad! ![]()
@nikca.neumannova ahojky a kdy pak jdeš na tento zákrok? Já jdu ke konci ledna a shodou okolností také do Ostrova
nebojím se tam jít, gynekologie je tam vyhlášená a je to tam vše nově udělané, takže paráda ![]()