Metoda ICSI a žádné oplodněné vajíčko

222
27.11.15 14:11

Metoda ICSI a žádné oplodněné vajíčko

Ahoj holky, chci se zeptat, zda se tady nenajde některá, která by využila metodu ICSI a žádné vajíčko se neoplodnilo. Zatím nacházím jen, že se třeba přestalo vyvíjet např. 3 den od odběru apod.? Co vám bylo vysvětleno? Jaká mohla být příčina? Oba s manželem jsme zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13331
27.11.15 14:41

Těžko říct, mě brali 10 vajíček a přežila dvě. Proč se ta ostatní nevyvíjela bohužel nikdo nevysvětlil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
27.11.15 14:50

@chipsa A nepátrala jsi po tom nějak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
27.11.15 14:55
@myška000 píše:
@chipsa A nepátrala jsi po tom nějak?

Nebylo jak, doktoři k tomu měli suchý a chladný přístup, jako by je přejel mráz. Na naše otázky odmítali reagovat, jim je to jedno. Ale osobně si myslím, že tvoje otázka zajímá každého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
27.11.15 14:56

No mě to zajímá, protože jsme pravděpodobně přišli o další pokus hrazený ZP a nevím, zda to je opravdu tak na přírodě, nebo se stala chyby v centru. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
27.11.15 15:00
@myška000 píše:
No mě to zajímá, protože jsme pravděpodobně přišli o další pokus hrazený ZP a nevím, zda to je opravdu tak na přírodě, nebo se stala chyby v centru. :-(

Já byla zklamaná taky a ještě víc rozmrzelá z přístupu těch doktorů. Někdy počátkem listopadu hlásili v rádiu, že pojištovny budou hradit více pokusů, protože počty neplodných párů stoupají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
1.12.15 14:56
@chipsa píše:
Já byla zklamaná taky a ještě víc rozmrzelá z přístupu těch doktorů. Někdy počátkem listopadu hlásili v rádiu, že pojištovny budou hradit více pokusů, protože počty neplodných párů stoupají.

Jooo??? Už je to jisté? Od kdy? To by bylo super, my jsme totiž asi už na nule… A je pravda, že neplodných párů stoupá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí