Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Attila8 Ahoj, já měla anovulační cykly a po drillingu jsme měla minimálně půl roku ovulaci (pak jsme to přestala sledovat). ALE to zřejmě nebyl jediný problém, takže se nepodařilo. Ale ovulaci mi to spustilo, tak držím pěsti!
Ahoj, před drillingem jsem neměla přirozeně vůbec ms, po ní jsem ji měla cca po 30 dnech, což jsem považovala za zázrak, ovulaci jsem měla asi taky, ale nesledovala jsem to nějak, tak to nevím jistě. Našli mi ale i endometriózu a u ní je problém otěhotnět přirozeně.
Diky drillingu mam syna. Otehotnela jsem v podstate hned…pockej na prvni ms co prijde po zakroku a pak minimalne pul roku by ovu mela byt
@Attila8 ano den operace se bere jako 1dc… Pockej jestli naskoci sama ms a pokud ano, tak tes budes mit nejakou dobu normalni cyklus…drzim pesti
@Attila8 ono to klidne ten mesic muze byt citlivejsi…prece jen je to zasah do tela…a taky zalezi jak dobre se hojis…
@Attila8 tak za zavolani nic nedas…bud te ujisti ze je to v poradku nebo si te pozve na kontrolu…
@Attila8 Tak ta ms ted muze dojit kdykoliv…zalezi jak to ty vajecniky nakoplo ![]()
@Attila8 vydrz jeste par dni…nemuzes prece vedet jaky ti ted naskoci cyklus ![]()
@Attila8
Ahoj, taky bych měla jít na driling a laparku.
Ještě vydrž, třeba se to ještě umoudří, bereš inofolic? Ten prý u pco také pomáhá.
Pokud ne, tak Ti alespoň vaječníky navrtali a za pomoci clostilu už krásně zareaguješ a bude to
Musíš věřit…půlka úspěchu ![]()
Můžu se zeptat jak moc jsi měla pco rozvinuté? Někdo má prý vaječníky že vypadají jako perlový náhrdelník, to já vůbec nemám, dnes jsem byla na Kontrole a doktor říkal, že pco nemám nijak velké, tak že by to mohlo pomoci, samozřejmě mi to nikdo nezaručí
Ale chtěla jsem to zkusit než půjdu do CARu.
Dobrý den. V červnu jsem podstoupila laparoskopii - drilling vaječníků. Před dvěma dny přišla první menstruace, jenže mě dost bolí v podbřišku na pravo v místě té jizvy po laparoskopii. Měla jste to některá také tak? Děkuji za Vaše zkušenosti. M.