Laparoskopie+drilling

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19606
7.1.16 10:10

@Attila8 tak za zavolani nic nedas…bud te ujisti ze je to v poradku nebo si te pozve na kontrolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
7.1.16 11:10

@Attila8 Tak ta ms ted muze dojit kdykoliv…zalezi jak to ty vajecniky nakoplo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
7.1.16 15:54

@Attila8 tak urcite by to nejaky efekt melo mit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
17.1.16 09:03

@Attila8 vydrz jeste par dni…nemuzes prece vedet jaky ti ted naskoci cyklus :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
27.1.16 18:15

@Attila8
Ahoj, taky bych měla jít na driling a laparku.
Ještě vydrž, třeba se to ještě umoudří, bereš inofolic? Ten prý u pco také pomáhá.
Pokud ne, tak Ti alespoň vaječníky navrtali a za pomoci clostilu už krásně zareaguješ a bude to :-) Musíš věřit…půlka úspěchu :-)
Můžu se zeptat jak moc jsi měla pco rozvinuté? Někdo má prý vaječníky že vypadají jako perlový náhrdelník, to já vůbec nemám, dnes jsem byla na Kontrole a doktor říkal, že pco nemám nijak velké, tak že by to mohlo pomoci, samozřejmě mi to nikdo nezaručí :-( Ale chtěla jsem to zkusit než půjdu do CARu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
18.2.16 09:04

@Attila8 to jeste nemusi nic znamenat ze neboli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.17 20:06

Dobrý den. V červnu jsem podstoupila laparoskopii - drilling vaječníků. Před dvěma dny přišla první menstruace, jenže mě dost bolí v podbřišku na pravo v místě té jizvy po laparoskopii. Měla jste to některá také tak? Děkuji za Vaše zkušenosti. M.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex