Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Merunka02 Fenistil mu dávám na noc taky… on to měl při tom rozčilování i při té první laryngitidě v nemocnici. Teď bych už to stejně k Dr. nestihla a odpoledne mají kojeneckou poradnu a to tam s malým nemůžu, aby nenakazil ostatní.
Preventivně mu ten Rectodelt dávat nechci - přece jen jsou to kortikoidy a čím méně jich dostane tím lépe. Už teď se děsím dnešní noci. V noci jsem zase posouvala očima hodiny, aby už bylo ráno.
@krakatice @MUFICE mě příjde, že ty příbalové letáky, co se týče věku, se moc nerespektují… jenže já je vždycky čtu a pak se už při tom čtení děsím. Na druhou stanu dcera bude mít 3 roky a už taky dostala hodně věcí, které jsou do 3. let nevhodné.
@fia80 píše:
@Merunka02 Fenistil mu dávám na noc taky… on to měl při tom rozčilování i při té první laryngitidě v nemocnici. Teď bych už to stejně k Dr. nestihla a odpoledne mají kojeneckou poradnu a to tam s malým nemůžu, aby nenakazil ostatní.Preventivně mu ten Rectodelt dávat nechci - přece jen jsou to kortikoidy a čím méně jich dostane tím lépe. Už teď se děsím dnešní noci. V noci jsem zase posouvala očima hodiny, aby už bylo ráno.
@krakatice @MUFICE mě příjde, že ty příbalové letáky, co se týče věku, se moc nerespektují… jenže já je vždycky čtu a pak se už při tom čtení děsím. Na druhou stanu dcera bude mít 3 roky a už taky dostala hodně věcí, které jsou do 3. let nevhodné.
Preventivně jsme Rektodelt nakonec také nedali. Jen jsem ti chtěla napsat, že ta možnost je, kdyby se ti nezdál už před spaním - lepší než se vzbudit se záchvatem. Ale to jen po konzultaci s doktorkou. Pokud mají poradnu, zavolat jí můžeš a zkonzultuj to s ní.
@Merunka02 já bych volala a konzultovala hned, ale nemají dnes celý den zapnutý mobil.
@fia80 píše:
@Merunka02 já bych volala a konzultovala hned, ale nemají dnes celý den zapnutý mobil.
Aha, tak to jo. U nás, když mají ordinační hodiny (ať už pro nemocné nebo poradnu), jsou stále na pevné lince. Když jsi to ale popsala do sms, tak ti snad odepíšou nebo zavolají zpátky.