Laryngitida a horečky?

19
23.10.22 11:24

Laryngitida a horečky?

Maminky, já dlouho mělo vaše dítě teploty přes 39°? Malá prodělala záchvat z pondělí na úterý, od pondělí horečky přes 39, teď už krásně odkaslava, rýma teče hezky ven, ale stále máme vysoké horečky, u doktora sme byly v týdnu 2× a CRP má ok, tak mě zajímá, jak jste an tom s prckama a teplotou pro laryngitide byly vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
23.10.22 11:41

Při první laryngitidě měla vysoké horečky týden. Při jakýchkoliv dalších jen zvýšenou teplotu a druhý den jen kašel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
23.10.22 11:49

@Aduš8 také ji má po prvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
3.12.22 05:39
@Nikol22222 píše:
Maminky, já dlouho mělo vaše dítě teploty přes 39°? Malá prodělala záchvat z pondělí na úterý, od pondělí horečky přes 39, teď už krásně odkaslava, rýma teče hezky ven, ale stále máme vysoké horečky, u doktora sme byly v týdnu 2× a CRP má ok, tak mě zajímá, jak jste an tom s prckama a teplotou pro laryngitide byly vy?

Ahoj, tak jak to u vás, prosím, dopadlo? Dcerka první záchvat z úterý na středu a teď jsem jí opět ještě naměřila teplotu. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
3.12.22 21:55

@Karolina0311 tak dcera měla 40citky teploty přesně 10 dní, byly sme ob den u lékaře a vs eo státní bylo ok, desátý den z ničeho nic horečka odešla :) ale pořád ještě lehce pokaslava, doktor říkal, že se z toho bude dlouho dostávat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí