Lasagne Panzani - příprava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Melody
2.3.12 22:01

lasagne panzani

Ahoj holky, omlouvám se za blbý téma, ale nemůžu jinak :-) Chci dělat prvně lasagne, recept mám, ale koupila jsem lasagne panzani a nějak nechápu návod… Jsou tam jenom obrázky, podle kterých se zdá, že se vůbec nevaří, dávají se rovnou do pekáče, zalijí omáčkou a pečou… To je blbost, ne?!? :nevim: Nechápu, proč na tu krabici nemůžou návod napsat… pro blbý :cert: Díky!!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5278
2.3.12 22:02

jj…to je v pořádku, opravdu se předem nevaří a uvaří se díky omáčce a bešamelu přímo v zapékací misce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
2.3.12 22:06

A proč by to měla být blbost? Já žádné lasagne předem nevařím, prostě jen pláty opláchnu studenou vodou, naskládám do pekáče s omáčkami a jsou vždy tak akorát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Melody
2.3.12 22:10
Kajuli píše:
A proč by to měla být blbost? Já žádné lasagne předem nevařím, prostě jen pláty opláchnu studenou vodou, naskládám do pekáče s omáčkami a jsou vždy tak akorát :)

Protože jsem prd italská kuchařka :think: tak mi to přišlo divný… :zed:
Děkuji, děvčata :mavam:

• Citovat
  • Upravit
8384
2.3.12 22:14

jo jo nemusi se varit jenze nekdy mi to udelalo nahore desne tvrdou placku takze dam varit vodu, naliju do misky a do toho dam ty placky a oni trosku zmeknou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
2.3.12 22:30

Nekdo dava lasagne sparit do vrouci vody na 1-3 minuty. Ja je davam rovnou z „pytliku“ , tim, ze je peces pomaleji a predevsim tim, ze na ne lijes besamel, se ti udelaji ;). Nikdy jsem je tvrde nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6902
2.3.12 22:40

Nevařím, ale pro urychlení pečení „nakládám“ do misky s teplou vodou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí