Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
276 ![]()
součet dvanácti po sobě jdoucích prvočísel (5 + 7 + 11 + 13 + 17 + 19 + 23 + 29 + 31 + 37 + 41 + 43)
@bse.pedro píše:
Při courání po emiminu mě potěšilo, jak na sebe umí být někteří lidi milí a že i třeba ve „fotbalových diskusích“ si dokážou projevovat lásku a úctu tím, že si vzájemně každý příspěvek ohodnotí srdíčkem…![]()
A jelikož si myslím, že lásky a pochopení je na světě málo, rád bych uskutečnil tento projekt…
Pojďme počítat srdíčka /obdoba počítání oveček/, tzn. že budem počítat srdíčka od 1 do nekonečna a každý, kdo do diskuse vstoupí, osrdíčkuje všechny příspěvky…![]()
Cílem projektu je dopočítat se nejméně do miliardy a vytvořit dostatek srdíček, aby se dostalo alespoň jedno na každého člověka na planetě…![]()
Budem to dělat tak, že první příspěvek bude: „1", další "2
“, atd…
Hezký projekt ![]()
Pokud tomu dobře rozumím, při dodržování tebou nastavených pravidel by první příspěvek měl být osrdíčkován nejvyšším počtem srdíček a každý následující má mít vždy o 1 srdíčko méně než ten předchozí. Nebo ne?
![]()
@milami píše:
Hezký projekt
Pokud tomu dobře rozumím, při dodržování tebou nastavených pravidel by první příspěvek měl být osrdíčkován nejvyšším počtem srdíček a každý následující má mít vždy o 1 srdíčko méně než ten předchozí. Nebo ne?
Mám teď vyplej a vygumovanej mozek, byl jsem v hospodě a srkal kafe a i díky věku už téměř vyhynulé mozkové buňky, takže kdysi dobré matematické schopnosti a logické uvažování v… pryč…
Ale teoreticky by to tak mělo být…
![]()
Ovšem teď s IQ tykve si nedokážu představit a logicky odvodit, jak se to projeví, jestliže jeden uživatel se postupně zapojí vícekrát…
![]()
Počet příspěvků do diskuse není omezen…
![]()
Původně se z mé strany jednalo tak trošku o recesi a srandaprojekt a sám jsem si myslel, že to okamžitě zapadne někam do kouta…
![]()